Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif çıkan test kaset mi? 1 haftaya göre koyu baya çizgiler ovülasyon testi olmadığına emin misin?Nimo markası adetime 1 hafta var henüz
Erken hamilelik testi canım ikisideNegatif çıkan test kaset mi? 1 haftaya göre koyu baya çizgiler ovülasyon testi olmadığına emin misin?
Bende yaptım 1 saat önce 2.çixgi çıktı. Tekrar yaptın çıkmadı… kan vermeye gittim sonucu bekliyorumNimo markası adetime 1 hafta var henüz
Sonucunuz ne oldu acabaBende yaptım 1 saat önce 2.çixgi çıktı. Tekrar yaptın çıkmadı… kan vermeye gittim sonucu bekliyorum
Henüz çıkmadı . Gece 12 gibi çıkar inşallah . Ama çok hissizleştim . Görünce çift çizgiyi fazla sevindim . Şu an çok kızıyorum kendimeSonucunuz ne oldu acaba
Sizin nedir sonucunuz ?Sonucunuz ne oldu acaba
Hangi markayla yaptınız umarım vardır umutsuzluğa kapılmayınHenüz çıkmadı . Gece 12 gibi çıkar inşallah . Ama çok hissizleştim . Görünce çift çizgiyi fazla sevindim . Şu an çok kızıyorum kendime
Nimo diye bir testHangi markayla yaptınız umarım vardır umutsuzluğa kapılmayın
Bilmiyorum onu duymadım hiç. İnşallah vardır haber verin bize deNimo diye bir test
Bilmiyorum onu duymadım hiç. İnşallah vardır haber verin bize de
Bende ilk kez duydum tamamdır ,inşallahNimo diye bir test
Çıkmış maalesef negatif 0.1Bilmiyorum onu duymadım hiç. İnşallah vardır haber verin bize de
Gerçekten bu gebelik testleri para tuzağı olmuş.. yani bir değil iki değil sürekli insanlar pozitif görüyor kırılan umutlara mı üzülelim sürekli verdiğimiz paralara mı bilmiyorum ..Çıkmış maalesef negatif 0.1
Ben bir tüp bebek denedim aylardır doğal yolla yine deniyoruz . Görünce neye uğradığımı şaşırdım. Rabbim gerçeğini yaşatsın bir an önce isteyen herkeseGerçekten bu gebelik testleri para tuzağı olmuş.. yani bir değil iki değil sürekli insanlar pozitif görüyor kırılan umutlara mı üzülelim sürekli verdiğimiz paralara mı bilmiyorum ..
Amin inşallahBen bir tüp bebek denedim aylardır doğal yolla yine deniyoruz . Görünce neye uğradığımı şaşırdım. Rabbim gerçeğini yaşatsın bir an önce isteyen herkese