2 tane embriyo transferi olup ilk beta hcgsi pozitif olup İkinci beta hcg nin düşük çıkıp, üçüncüsü yükselen var mı?

nurss61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
4
0
31
Merhaba, ikinci kez embriyo transferi oldum birincisi tek koyulmuştu başarısız oldu. İkinciyi çift koydurduk süreç güzel ilerliyordu ilk testim 18,89 ikinci testim 15,49 çıktı. Doktor biyokimyasal gibi duruyor dedi, beklememi üçüncü testide yapıp emin olmayı istedi. Daha önce bu şekilde çift embriyo transferi olup, beta hcg sinde düşüş olup sonrasında yükselen hamile kalan var mı?? Gerçekten çok merak ediyorum…. Lütfen yardımcı olur musunuz… yorumlarınızı bekliyorum.

Benim ki kimsal oldu ve yükselmedi insallah seninki yüksek olur

Neyiniz vardı tüp bebek yaptırdınız

Hiç bir sıkıntımız yok çok şükür ancak nedeni bilinmeyen infertilite dediler. Yaşadığımız stres, saglıksız beslenme vs. gibi nedenlerden dolayı çok etkiliyormuş bunlar. 3 sene korunmasız ilişki üzerine önce aşılama tedavisi sonra tüp beneğe geçiş oldu ikinci tutsun diye iki tane koydurduk ama değer düşük çıktı… Diğer doktorum belki diğeri tutmuştur belki yükselebilir dedi üçüncü testi de ver dedi. O yüzden sormak istedim böyle bir şey yaşayan var mıdır…

Nerde yaptirdiniz?

Malesef benimde kimyasalmış yükselme olmadı üçüncü test 4.5’e düşmüştü. Artık bir sonraki transferi beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…