Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

22 kilomu ? masaAllah devami gelir insallah

İyi aksamlar...
Saat 6
1 bardak limonlu ılık su
Saat 7
1 bardak elma sirkeli su
Saat 9
Kahvaltı : 2 adet çavdar ekmeği , 2 haşlanmış yumurta , 1kk kadar peynir, yarım salatalık , yarım demet maydanoz.
Saat 10
Ara : Yeşil çay
Saat 1
Öğlen : Sebze çorbası
Saat 3
Ara : 4 yemek kaşığı ev yoğurdu
Saat 6
Akşam : Karabuğdaylı salata
Saat 7
Yeşil çay
Su : 3 litre
Spor : 2 saat yürüyüş .

Hafta boyu gayet güzel gittin canm yarın senden güzel bir sonuç gelir gibi geliyor bana inslh sabah tartıda yüzün gülücek

Karb makrosu çok önemli ketoda aslında. Yoksa ketosise girmek pek mümkün değil. Problem sadece süt ise onu ben şöyle çözdüm kahve içmeyi ben de çok severim kurşun geçirmez kahve yapıyorum hindistan cevizi yağı ile. Şeker yerine de stevia kullanıyorum tadı daha çok hoşuma gidiyor. Kahveden sonra gün boyu ferah nefes sağlıyor Stevie. Denemeni tavsiye ederim. Benim sorunum ceviz. Ketoda ceviz yok karb oranı yüksek ama ben cevizsiz yapamıyorum yazın da domates bunlardan vazgeçemediğim için tam olarak ketosis durumu yok
Ben yaklaşık 12 kilo verdim yolun yarısındayım 22 gerçekten iyi bir rakam. Tebrik ederim nasıl bir süreçti?
Yaklaşık aynı kilodayız. Hedefler de aynı. Benzer şekilde besleniyoruz. Bakalım nasıl ilerleyeceğiz? Yanlış ben halen tam manasıyla spora başlamadım son 10 kilo da aktif spor yapmayı düşünüyorum. 12 kiloyu sporsuz verdim. Sadece yoga yaptım. Hastalıktan onu da bıraktım. Aralığın 8 den sonra hem yoga hem spora başlamayı planlıyorum.
Beni rahatsız eden sadece 2 dilim ekmek

Evt canm kalori olarak gene 1000 ile kapattm kaloride tam isdeğimi yakaliyorum ama aynen dedigm gibi karbonhidratı tamamen çıkartamıyorum sabah bir iki dilim ekmek kullanyrm oda olmasa muhtesem olucak ketosisin çeşitleri var mesala onlardan biri olan atkins filan daha iyi ama şu direk %5 karbonhidrat olan ketojenik diyetini uygulamak imkansız gibi zaten yağ ve protein kısmını tamamlamaya calsrken bile karbonhidrat oranı tutmuyor ama diger farkli çesitleri biraz daha yapilabilesi aclk oricu da ketosise girmeyi sagliyordiye okudum ben canm 12-24 saat arası ac kalan vucifta ketosis oluyormus bir arastr istersen bide BBS'de de geçen izledim bu d3neyi deneklerle test eddiler uzun vakit aç birakmak yag yakina sebep oldu aksami erkene cekip kahvaltiyi geçe alip gece acligini uzatmak depolanan yagin enerjiye cevrilmesi sagliyor vucudumuz zaten buna gore programli ilk insanlarda av buldugunda avlanip sonra tekrar avlanana kadar uzun sure ac kalip vucutta depolonani kullaniyordu yani dar bir vakitte yiyip uzun vakitte ac kalmak en iyisi dedi doktororlar . ben de geceleri 17 -18 saati çok rahat aç tamamlıyorum .

Canm evt ya hedefimizde aynıyms ya inslh beraber hedefe varıcaz aynı tarz beslenmeye çalışmamızda süper oldu .bir ara yoğun spor yapmaktan resmen kilo verememisdm ondan bende ayni haytayi bidaha yapmam sadece yurumeye yada biraz biraz bisiklet gibi kardiyo yapabilirm ama iyice kilo verene kadar sıkı spor yapmam bidaha yoga müthişmiş ya bende hep videolar acip yapiym diyor hep de unutuyprum ya kilo vermek icin cok faydali hem stresi ortadan kaldirma hemde nefes acisindan cok cok onemli çünki yağlar aslında karbondioksit ile dışarı atılıyor.

Oruç olayı beni de çok etkilemişti öğrendiğimde 40 günlük oruçlar kanserli hücreleri bile yakıp enerjiye dönüştürüyor vücut bu sayede kanserden kurtulan bir sürü insan var. Denemiştim ben de 48 saat aç ve susuz oruç. Çok dinlendirmişti vücudumu. Şimdi de zaman zaman 24 saatte bir beslendiğim oluyor hafta donları geç kahvaltı bir de yağ alımını abarttıysam tek öğün yapıyorum inanılmaz etkili
Kesinlikle kilo verimi de azalıyor ben de tecrübe ettim. Hedefe az kaldığında yürüyüş ve ekiptik ile destekleyeceğim. Zaten alışkanlık haline getiremeyeceğimiz deneyimleri belirli bir süre yapmak bana çok da doğru gelmiyor.

Özlediğim menü gelmişş nasıl oldun canım

Film aç canım. Sıkılmazsın o zaman.

Evt canm bende deneymledigim de hep kilo vermem acayip yavasladı bide yogun yapinca karbonhidrat ve şeker ariyor vucut diyet yapmayı da zorlaştryor iştah acp ama şimdi mesela hiç acıkmyrm canm hiç tatlı çekmyr daha rahat diyet yapıyrm

sana katılıyorum canım, ben eskiden 8. gruptaydım herkes yorum yapardı artık ben de paylaşmıyorum, internetten bir kalori hesaplama programı indirdim onla paylaşıyorum menülerimi:) yoksa çok istekliydim bende
Ne demek ben de paylaşmıyorum!!!
Listeye girmek isteyen biri olarak böyle bi lüksün yok canım..
Günlük menü şartın var bi kere.. Günlük en az 5 mesaj da şart..

Kaloriye takılma derim canım. Sağlıklı olsun yağ yaksın..
Ben de 15:14 de günaydın demene takıldım. Türkiyede değilsin sanırım. Hangi ülke?

Canım menülerimiz günlük..

Haftanın birincisi ve sonuncusu haftalık paylaşabilir..

Ayrıca bizim cumalarımız kara değilki.. Geçen yılda yapmışlardı böyle indirim adı altında cumamıza kötü ad takma kampanyası.

Deneme süremiz 15 gün.. Bol paylaşımla 15 gün sonra listedesin canım.

Oo maşallah. 22 kilo gitmiş..

Züber nedir?

Karabuğdaya devammı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…