- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Sağol canm sporumuda eskisi gibi yapabilsem çok iyi olucak bakalm artk yavaş yavaş arttırıcam onudaMenün güzelmiş.
Canm bence menün çok güzelsabah (07:00)
akşam (14:30)
- 2 tavada yumurta
- 1 dilim Keçi peyniri
- Süt kaymağı
- 7 8 ceviz
- 5 6 zeytin
Kaçamaklar:
- Taze fasulye
- Turşu
- Yoğurt
su:2 lt
- 20:00 patlamış mısır mandalina elma
Spor: Yok
Annem yanımda olduğunda diyete sadık kalamıyorum
30 dakikayla basla.sonra gitgide artir ilk bir kac gun zorlaniyor insan ama sonra bagimlilik yapiyor :) ben simdi yerimde.duramiyorum hep yuruyorum evin icinde bile.adimliyorum :))Harika canm ya inslh bende baslaya bilirim artk yürüyüşlere :)
Evt bende dün aynını düşündüm yaaa keşke bir kaç aktif kişi daha katılsa grup hareketlense
4.5 yaşnda kızım var cnm ondan dışarda yürüyüş yapmaya gidemiyorum30 dakikayla basla.sonra gitgide artir ilk bir kac gun zorlaniyor insan ama sonra bagimlilik yapiyor :) ben simdi yerimde.duramiyorum hep yuruyorum evin icinde bile.adimliyorum :))
Kızına hemen bir maşAllah4.5 yaşnda kızım var cnm ondan dışarda yürüyüş yapmaya gidemiyorumaaahhhh aaahhh ne isterdim sahil kenarına çıkp yüriyim her gün ancak fırsat bulabilirsem evde koşu bandına çıkabilirim oda daha yorucu ve sıkıcı olduğu için kısa kısa artk yriycem
Karatay diyeti uyguluyorum. Ketejeniğe yakın olsun istiyorum ketojenik diyette yoğurt da yok. Mümkün olduğunca yağ tüketmeye çalışıyorumCanm bence menün çok güzelsen karatay mı yapıyorsun? Yada ketojenik beslenme tarzı filan mı yapmaya çalışıyorsun? Bu arada bende korkudan anneme gitmiyorum
Selammm. Nasılsınız ? Ne yapıyorsunuz? Bakıyorumda o biri gruplar ne kadarda aktif bir birleriyle konuşuyorlar. Menülerine yorum yapıyorlar.
Kızına hemen bir maşAllahBenimde 3 bucuk aylik bir oglum var bende kosu bandinda yuruyorum zaten disari cikamiyorum :)
Bende ketojenik istyrm ama biraz zor geliyor ama yağ ve protein konusun da uymaya çalsyrm sadece karbonhidratı o derece indiremedim yoğurt benim icin onemli diil ama sutu cikartamam çünki kahve koliğim ve şeker yerine sut ekleyerek kahvenin tanıdı yumuşatyrm ama hergün sağlklı yağ ve protein ağırlıklı besleniyorum direk uygulayamasamda olabildiğince ketoyu baz alıyorm kendime bendeKaratay diyeti uyguluyorum. Ketejeniğe yakın olsun istiyorum ketojenik diyette yoğurt da yok. Mümkün olduğunca yağ tüketmeye çalışıyorum
Canm leblebi zaten karbonhidrat diyette çok gereksiz onun yerine fındk,fıstık,badem,ceviz tercihi olmalı bunlarn saymakla bitmez yararı var tabi miktar çok az olmak kaydı ilegünaydın kızlar;
zaman zaman ara öğünlerde tükettiğim beyaz leblebi ve dut kurusunun kalorisi beni şok etti, yarım avuç leblebiye 171 kalorim gitti ve dut kurusu da o kalorilerde hemen hemen hemen, aman bakmadan tüketmeyin derim.
Bende daha iyi anlaşlp degerlendirilir diye toplu yazıyorum menüyüSmothie makinam geldi kızlar,black friday kampanyası ile ... marka 179 liraya aldım, çok beğendim, bakalım artık akşam yemeklerimde veya yemeğim olmadığında, detoks zamanlarımda kullanmak istiyorum, yarın sabah için yeşil otlardan yapacağım bakalım nasıl olacak:)
Ayrıca akrepçim menüleri haftalık paylaşabilir miyim, ben bir program indirdim, oraya not alıyorum unutmam mümkün değil yani , toplu yazarsam sanki herkes daha iyi değerlendirir gibi geldi bana, ne diyorsun, ayrıca bizim bu takıma kabul edilme durumumuz nedir? sevgiler..
Bende daha iyi anlaşlp degerlendirilir diye toplu yazıyorum menüyübende gruba daha eklenmedim cnm 15gün dolunca listeye alınıyor ama şimdilik sadece listede olmıycaz okadar aktif olmaya devam edelim ki grup hareketlensin
Evt öyle bir algı var herkez baharı bekler diyet için oysa bence kış tam zamanı kışdan diyeti yapıcaksnki bahar geldiğinde kiloyu vermiş olup o baharlık ince ince kıyafetlerin rahatca giyip gezelim dimievet canım haklısın, çok az kişiyiz yalnız sanırım mevsim gereği diyet aylarında değiliz , nisanda acayip kalabalıktı kk çünkü:)
Evt öyle bir algı var herkez baharı bekler diyet için oysa bence kış tam zamanı kışdan diyeti yapıcaksnki bahar geldiğinde kiloyu vermiş olup o baharlık ince ince kıyafetlerin rahatca giyip gezelim dimibaharda kiloyu vermiş artk sıkılasmaya baslamis olalim ki yaza kadar da sıkılasp yazn tam istedgmiz gibi olabilelim hem de kış sebzeleri tam diyetlik bu bitki çayı filan da soğuk havada icmesi daha kolay oluyor ben kış bittimi diyet yapamıyrm.
Canm daha önce diyetisyen takipli yapmıştm ama artk bünyemi çözdm kendim yapyrm sağlıklı beslenmek en büyük önceliğim biraz ketojeniğe yakın olmaya gayret ediyorum yani mutlaka hergün protein ağırlıklı besliniyorum kalorinin en büyük kısmını sağlıklı yağlardan oluşturuyorm ( zeytin yağı,avokado,tahin,fıstık,ceviz v.s) ve 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum az ve sık besleniyorum ve açlık saatimi uzun bırakmaya gayret ediyorum yani akşam yemeyi erken bırakp sabah kahvaltıyı geç yapıyorum boylece mesala 18:00dan sabah 11:00e yada 12ye toplam 17 saat filan vucuuda yemek girmemis oluyor bu ketoya girmeye yağ yakını sağlamaya yarayan bir şeyKesinlikle tam benim kafadansın mirafatos, benim son 17 kilom var onu da vereceğim ilk parti 22 kilomu verdim şuan rahatladım bi nebze olsun, ama şu son kilolar çok zor hakikaten, kışın ben de daha rahat kilo verebiliyorum, birde yavaş vermek hoşuma gidiyor bir daha almıyorsun, ne kadan hızlı verirsen o kadar hızlı alıyosun çünkü,diyetisyen takipli misin yoksa kendinin diyetisyeni misin:)
Ben 4 yuruyorum tuyoya gelirsek kulaklik ve telefonşok oldum hayatımda ilk kez 3 saat koşu bandında yüriyen birini gördüm resmen şok ben 1 saat yüriyebilene bile hayret ederken 3 saat maşallah maşallah ben 45 dakika yüriyebilsem yeter valla rekorum 1 saatti o da hergün aktif kullandgm donem yani şimdi anca 20 dakika ile baslar 30a çıkarmaya çalşrm sen nasl sıklmyrsn bana tio ver ayrıca nefesin kesilmiyormu hızı çok düşük mü tufuyorsun? Kaç hızla gidiyorsun?