AaaK.bakma cnm bu ara cok karışık herşey
Öncelikle tatile Ailemin yanina Almanyaya geldigim icin fazla vakit bulup ugrayamadim
Sonra Adetim 1 hafta gecikince test yaptım pozitif cikti bidaha yaptim oda aynı
Ama Kan testi ve doktor icin bi 10 gün daha beklemem gerekcek türkiyeye dönünce yaptircam o yüzden kesin bisi demiyim smdi ama cok garip duygular icerisindeyim
Nefis olmuştur eminim afiyet olsun canımKahvaltı (12:00) = 1haslanms yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,domates,2dilim ekmek
Akşam (17:00) = 200ml sütten kahve ile çeyrek avokado,yarım muz,yarm tatlı kaşg bal, kakao,bir iki fıstık ve bir yumurtadan oluşan sağlıklı ve diyet waffle.
Diet waffle tarifi: 2 yumurtayı iyice çırpın yanmaz tavayı iyice isittkdan sonra bir iki damla zeytin yağı gezdirin ve yumurtayı krep gibi arkalı önlü pişirin servis tabağına alın üzerine sürülücek çikolata için: yarım avokadoya 1 tatlı kaşığı kakao,bir kaç damla süt,bir tatlı kaşığı bal ile ile ezip karıştırıp sarelle görünümü alınca krepin üzerine sürüp,onun üzerine dilimlenmiş 1 muz dizip üzerine bir kaç tane parçalanmış fistik attım ve waffle hazır.siz üzerine istediğniz meyveleri ve fındık,ceviz vs. Yapabilirsiniz bu tam bir servis tabağı boyutu oldu ve bunun tam yarısı bana yetti diğer yarısı kızıma hem sğlıklı hem diyet un yok şeker yok .
bugün iki öğün yedim. 2litre su içtim. Spor ve kitap yok.
Sağol canmNefis olmuştur eminim afiyet olsun canım
Salgına yakalandım galiba ama çok ağır atlattım. Hastanede açtım gözlerimi. Şimdi iyiyim çok şükür
Hayırlı olsun süpriz olmuş galiba
Aaa
Çok şaşırdım ben de. Hayırlı olsun balım. Takımım çok kudümlü bu konuda. Her gelen hamile kalıyor maşallah
Şeker içeren besinler de yasak. Meyveler bulgur nohut hep yasakHarikasın canım. Sadece şekerden mi uzaksın?
Canm senin yürüyüşlerine hayranım ya 3 saat nasl yürüyebiliyorsun maşallahİyi aksamlar...
Kahvalti saat 7
2 haslanmis yumurta , biraz peynir, 1 dilim ekmek , salatalik, maydanoz,yesil cay
Ara saat 10
Süt+ 3 adet hurma
Öglen yok
Akşam saat 5
2 kase nohut çorbadı + bol salata
Ara saat 7
Yesil cay
Su 2 litre
Spor 3 saat yuruyus
Kitap Kurani- Kerim hergun okuyorum aslinda ama yazmayi unutuyorum.
Tamam canımSagol cnm aslinda istiyorduk ama bukadar cabuk beklemiyorduk o yüzden süpriz oldu :)
Cok sagol cnm bende saskinim ve mutluyumburanin sansida var belki bukadar hemen olmasinda
Kan testi ve ultrasondan sonra kesin bilgi vericem simdilik takimdan cikarma beni
Harikaİyi aksamlar...
Kahvalti saat 7
2 haslanmis yumurta , biraz peynir, 1 dilim ekmek , salatalik, maydanoz,yesil cay
Ara saat 10
Süt+ 3 adet hurma
Öglen yok
Akşam saat 5
2 kase nohut çorbadı + bol salata
Ara saat 7
Yesil cay
Su 2 litre
Spor 3 saat yuruyus
Kitap Kurani- Kerim hergun okuyorum aslinda ama yazmayi unutuyorum.
Bu menü de güzelmişKahvaltı (11:00) = 1h.yumurta,1k.k peynir, dometes,biber,maydonuz,2dilim ekmek
Ara: bir bardak tarçınlı süt
Öğlen: 1porsiyon arpa şehriye çorbası
Ara: 1 avuç yer fıstığı, çay
Akşam: (19:00) = fırın karnıyarık , yoğurt
2lt su, kitap bugün yok
20 dakika dans, 20 dakika kondsyn bisikleti
Sağal canm benimBu menü de güzelmiş
Teşekkür ederim. Tek seferde yürümüyorum tabi. Günde 2 veya 3 defa yürüyorum.Canm senin yürüyüşlerine hayranım ya 3 saat nasl yürüyebiliyorsun maşallah
Teşekkür ederim.Harika
Menün güzelmiş.Kahvaltı (11:00) = 1h.yumurta,1k.k peynir, dometes,biber,maydonuz,2dilim ekmek
Ara: bir bardak tarçınlı süt
Öğlen: 1porsiyon arpa şehriye çorbası
Ara: 1 avuç yer fıstığı, çay
Akşam: (19:00) = fırın karnıyarık , yoğurt
2lt su, kitap bugün yok
20 dakika dans, 20 dakika kondsyn bisikleti
Ah bu annelerrr...sabah (07:00)
akşam (14:30)
- 2 tavada yumurta
- 1 dilim Keçi peyniri
- Süt kaymağı
- 7 8 ceviz
- 5 6 zeytin
Kaçamaklar:
- Taze fasulye
- Turşu
- Yoğurt
su:2 lt
- 20:00 patlamış mısır mandalina elma
Spor: Yok
Annem yanımda olduğunda diyete sadık kalamıyorum
Harika canm ya inslh bende baslaya bilirim artk yürüyüşlere :)Teşekkür ederim. Tek seferde yürümüyorum tabi. Günde 2 veya 3 defa yürüyorum.
Evt bende dün aynını düşündüm yaaa keşke bir kaç aktif kişi daha katılsa grup hareketlenseSelammm. Nasılsınız ? Ne yapıyorsunuz? Bakıyorumda o biri gruplar ne kadarda aktif bir birleriyle konuşuyorlar. Menülerine yorum yapıyorlar.