Selam kizlar belli bi diyet listesi varmi yoksa herkes kendine uygun bi diyetmi yapiyo** 2. Takım 579. Etap**
akrep33(73,2 / 73,2 / / %) Sabit
ipek zeynep( 73,4 / / / %) Takım kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu
htcuzun(61,7 // / % ) izne ayrıldı
zeep(62 / 62 / 0/ %0) Sabit
2.TAKIM ORTALAMASI: % 0
Geçmiş olsun canım. Hayırdır neyin varGünaydın
Kaptanım hasta sonu hastaydım ayağa kalkamadım bugün biraz toparladım ama tartılmayı unuttum yarın bildiririm
Herkes sağlıklı besleniyor canım.Selam kizlar belli bi diyet listesi varmi yoksa herkes kendine uygun bi diyetmi yapiyo
Kurallarımız ilk sayfamızda canım.Bide yeniyim biraz yardimcu olurmusunuz
Hedefin kaç canm ????1.66 74.5 kg yim biraz yogun calisiyorum duzenli bildirim yapamayabilirim sabah ve aksam bildirim yapsam sorun olurmu elimden geldihince duzenli bilgi veririm yinede
Bugün regl oldum kilom 65.400 dü cuma günü yani dün
Haftaya cuma hedefim ise
63.800 :)
Salgına yakalandım galiba ama çok ağır atlattım. Hastanede açtım gözlerimi. Şimdi iyiyim çok şükürGeçmiş olsun canım. Hayırdır neyin var
Hayırlı olsun süpriz olmuş galibaK.bakma cnm bu ara cok karışık herşey
Öncelikle tatile Ailemin yanina Almanyaya geldigim icin fazla vakit bulup ugrayamadim
Sonra Adetim 1 hafta gecikince test yaptım pozitif cikti bidaha yaptim oda aynı
Ama Kan testi ve doktor icin bi 10 gün daha beklemem gerekcek türkiyeye dönünce yaptircam o yüzden kesin bisi demiyim smdi ama cok garip duygular icerisindeyim
Yanlışını biliyosun zaten canım..Kahvaltı 10:30 =kaşarlı kare tost,200ml sütden türk kahvesi
Ara:yarım muz, yarım avokado
Öğle:bir tabak yoğurtlu köz patlıcan
Ara:bir avuç yer fıstığı
Akşam 18:30 = 4 tane soslu fırın köfte ve biber,4kaşık pilav,2 kaşık yoğurt
2lt su, aynı kitaba devam
20 dakika dans
pilavı da yemesem çok iyi olucaktı ama canım çekti yedim pöööfff...
Canım saatler ve mikatarlar karışmış iyice. Öğünlerini saatin hemen alt satırına yazarsan daha okunaklı olur.İyi aksamlar...
Kahvalti saat 9 yesil cay cavdar ekmekli kasar peynirli tost domates salatalik
Ara saat 11 yesil cay
Oglen saat 1. Yogurt +biraz makarna
Ara saat 2 yesil cay
Ara saat 4 1 yesil elma
Aksam saat 5 yogurt corbasi salata
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus
Tamam canım. Günde en az 5 mesajı koru, ben idare ederim. Ne zaman vakit bulursan yazarsın.1.66 74.5 kg yim biraz yogun calisiyorum duzenli bildirim yapamayabilirim sabah ve aksam bildirim yapsam sorun olurmu elimden geldihince duzenli bilgi veririm yinede
Fazla değiliz zaten balım.Sanki menü paylaşımını benim disimda yapan bir iki var okadarneden herkes paylasmıyor?
Yazayım hemen ona whatsappdan. Gelsin evet. Ben de hayranıyım onun.öncelikle tebrikler arkadaşım ben seni okuyup azmine hayran kalmıştım nerdeyse 50 kilo vermişsin seni gördükce motive olur yapabilecegimizi iyice inaniriz diyordum ama geldiğimden beri seni hiç göremedim nerelerdesin ?diyete devam ediyormusun? Güncel kilon kaç oldu?