Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kahvaltı 10:30 =kaşarlı kare tost,200ml sütden türk kahvesi

Ara:yarım muz, yarım avokado

Öğle:bir tabak yoğurtlu köz patlıcan

Ara:bir avuç yer fıstığı

Akşam 18:30 = 4 tane soslu fırın köfte ve biber,4kaşık pilav,2 kaşık yoğurt

2lt su, aynı kitaba devam
20 dakika dans
pilavı da yemesem çok iyi olucaktı ama canım çekti yedim pöööfff...

İyi aksamlar...
Kahvalti saat 9 yesil cay cavdar ekmekli kasar peynirli tost domates salatalik
Ara saat 11 yesil cay
Oglen saat 1. Yogurt +biraz makarna
Ara saat 2 yesil cay
Ara saat 4 1 yesil elma
Aksam saat 5 yogurt corbasi salata
Su 3 litre
Spor 2 saat yuruyus

Bugün regl oldum kilom 65.400 dü cuma günü yani dün
Haftaya cuma hedefim ise
63.800 :)
öncelikle tebrikler arkadaşım ben seni okuyup azmine hayran kalmıştım nerdeyse 50 kilo vermişsin seni gördükce motive olur yapabilecegimizi iyice inaniriz diyordum ama geldiğimden beri seni hiç göremedim nerelerdesin ?diyete devam ediyormusun? Güncel kilon kaç oldu?

K.bakma cnm bu ara cok karışık herşey
Öncelikle tatile Ailemin yanina Almanyaya geldigim icin fazla vakit bulup ugrayamadim
Sonra Adetim 1 hafta gecikince test yaptım pozitif cikti bidaha yaptim oda aynı
Ama Kan testi ve doktor icin bi 10 gün daha beklemem gerekcek türkiyeye dönünce yaptircam o yüzden kesin bisi demiyim smdi ama cok garip duygular icerisindeyim

Geçmiş olsun canım. Hayırdır neyin var
Salgına yakalandım galiba ama çok ağır atlattım. Hastanede açtım gözlerimi. Şimdi iyiyim çok şükür
Hayırlı olsun süpriz olmuş galiba

Kahvaltı (12:00) = 1haslanms yumurta,kibrit kutusu kadar peynir,domates,2dilim ekmek

Akşam (17:00) = 200ml sütten kahve ile çeyrek avokado,yarım muz,yarm tatlı kaşg bal, kakao,bir iki fıstık ve bir yumurtadan oluşan sağlıklı ve diyet waffle.

Diet waffle tarifi: 2 yumurtayı iyice çırpın yanmaz tavayı iyice isittkdan sonra bir iki damla zeytin yağı gezdirin ve yumurtayı krep gibi arkalı önlü pişirin servis tabağına alın üzerine sürülücek çikolata için: yarım avokadoya 1 tatlı kaşığı kakao,bir kaç damla süt,bir tatlı kaşığı bal ile ile ezip karıştırıp sarelle görünümü alınca krepin üzerine sürüp,onun üzerine dilimlenmiş 1 muz dizip üzerine bir kaç tane parçalanmış fistik attım ve waffle hazır. siz üzerine istediğniz meyveleri ve fındık,ceviz vs. Yapabilirsiniz bu tam bir servis tabağı boyutu oldu ve bunun tam yarısı bana yetti diğer yarısı kızıma hem sğlıklı hem diyet un yok şeker yok .

bugün iki öğün yedim. 2litre su içtim. Spor ve kitap yok.

Yanlışını biliyosun zaten canım..

Hangi aynı kitap balım. Bizim aklımızda kalmaz. Sen yaz adını.

Canım saatler ve mikatarlar karışmış iyice. Öğünlerini saatin hemen alt satırına yazarsan daha okunaklı olur.

Yazayım hemen ona whatsappdan. Gelsin evet. Ben de hayranıyım onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…