- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Evebpersembeler az yemeye gayret ediyorum cuma eksi bol olsuncanım çok çok iyi kalorisi bayağı düşük, iyi dayanmışsın tebrikler
Bol su ve 2 fimcan yesil cay yada maydanoz suyu tavsiye ederim :)kilo paylaşımımı yapayım, aşırı derecede şişkinlik vardı bahsetmiştim, pazartesi 85 civarına kadar çıkmıştım birde benim kabızlık sorunum var inciri o yüzden yiyorum zaten, bu sabah 84,00 geldim, aslında daha çok düşmesi lazım zira normal kilom 82 idi, bakalım bi kaç gün daha probiyotiklere devam .
güzel bi gün dilerim
Mandalinanin zarari yok :) uzulme ama gec saatde bir sey yememeye calis. :)) Afiyet olsun.. guzel menuGünaydın;
hemen unutmadan önce menümü paylaşayım,
sabah:yumurta ve 5 zeytin bi dilim kepek ekmek
ara:1 kuru incir
öğlen: ızgara kabak
ara:1 incir
akşam: fırında hamsi, sebze yok içinde, yanınada da beyaz lahanadan salata yaptım, turp mor lahana bi minik de havuç , havuç atmasam iyiydi ama renk versin diye ekledim
akşam:2 mandalina yedim
Geçen hafta 59.8
Bu hafta 58.7
Bu kilonun serefine guzel bir yuruyus yakisir hadi ben kacdim yuruyuse :)))
Hoşgeldin canım
Günaydın;
hemen unutmadan önce menümü paylaşayım,
sabah:yumurta ve 5 zeytin bi dilim kepek ekmek
ara:1 kuru incir
öğlen: ızgara kabak
ara:1 incir
akşam: fırında hamsi, sebze yok içinde, yanınada da beyaz lahanadan salata yaptım, turp mor lahana bi minik de havuç , havuç atmasam iyiydi ama renk versin diye ekledim
akşam:2 mandalina yedim
Harikasın tatlımGeçen hafta 59.8
Bu hafta 58.7
Bu kilonun serefine guzel bir yuruyus yakisir hadi ben kacdim yuruyuse :)))
Ooo tebrikler canım*** 2. Takım 596. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 72,1 /71.0 / 1.1 / %1,53)
Ece_ce( 65 / / / %)
_happy_mom_( 59,8 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
WOOOOWWW*** 2. Takım 596. Etap***
Akrrep( 70,4 / 70,4 / / %)sabit
nihaaal( 72,1 /71.0 / 1.1 / %1,53)
Ece_ce( 65 / / / %)
_happy_mom_( 59,8 / / / %)
2. Takım ortalaması: %
Günaydinlarr, bu ara pek ugruyamiyorm ama sebeblerim var
Kilo durumum:
Gecen hafta: 65.0
Bu hafta: 64.8
Fark: -200gr
Mandalina şeker ve karbonhidrat içerdiği için 2 tane birden yemen ve akşam yemiş olman iyi olmamış ama sabah 1 tane yersen tam tersine kilo vermeye destekliyici olurdu sana araştrma sonuçlarını kopyalıyrm.Üniversitelerce yapılan araştırmalar, C vitamini içeren mandalinanın göbek ve basendeki yağları yakmaya yardımcı olduğunu kanıtlamıştır.Mandalina, sağlıklı kas gelişimi için gerekli A vitaminini içerir. İşte, bu özelliğiyle vücuttaki kasları besler ve bazal metabolizma hızının yükselmesini sağlar. Yani, günlük olarak daha fazla kalori yakarsınız ki bu, hızlı kilo vermenin yollarından biridir. A vitamini içeriğiyle mandalina, spor yapanlar için de ideal bir meyvedir; kas kaybını önler.
Evet yaa yapmışsın ve ben de beğenmişim:)