Dile kolay tam 136 gündür dıyetteyım (4ay 16 gündür) ve toplamda 111 den 65.400 e ulaştım ve hedefıme son 10.400 gram kaldı ♡
İnşallah tüm isteyen arkadaşlar en kısa zamanda hedeflerine ulaşırlar ♡
Kadın isterse yapamayacağı şey yok kendimiz için cabalayalım pes etmek bize yakışmaz ♡
Gecmis olsun. Acil sifalar.Günaydın kızlar çok fena grip oldum dün hiç yazamadim.guzel gününüz olsun sevgiler
Geçmiş olsunGünaydın kızlar çok fena grip oldum dün hiç yazamadim.guzel gününüz olsun sevgiler
Azminize hayran kaldım, tebrikler..Dile kolay tam 136 gündür dıyetteyım (4ay 16 gündür) ve toplamda 111 den 65.400 e ulaştım ve hedefıme son 10.400 gram kaldı ♡
Kadın isterse yapamayacağı şey yok kendimiz için cabalayalım pes etmek bize yakışmaz ♡
Evet cnmNASIL YANİİ 45,6 MI VERDINIZ
Tskederim ♡Azminize hayran kaldım, tebrikler..
Boyunuz kaç acaba
Tskler canım inşallahcok iyi ya .. insaAllah hedefine ulasirsin. Cok az kalmis hedefine
Süper kilo vermişsin tebrik ederimDile kolay tam 136 gündür dıyetteyım (4ay 16 gündür) ve toplamda 111 den 65.400 e ulaştım ve hedefıme son 10.400 gram kaldı ♡
Harikasın canım. Sadece şekerden mi uzaksın?Şeker orucunda 6. günüm. 70.5 ten 68.7 ye düştüm. Hedefim Cuma’ya kadar 67,5 olmak.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar çok fena grip oldum dün hiç yazamadim.guzel gününüz olsun sevgiler
Evet liste vermen gerekiyor.Ellssa kaptanım, sanırım benim de menü vermem gerekiyor. Yarından itibaren başlarım inşallah.
Birde tahminen listeye ne zaman girebilirim?
Hoşgeldin canımSelamlar herkese bende araniza yeni katıldım. Insallah burada hirs yapip evlilik boyunca aldigim 15 kiloyu verebilirim. Suan 78 kgymboyumda 1.62