Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok severim örgü ile uğraşmayı ama vakit olmuyor
Ben çok maymun iştahlı biriyim bi hevesle başladım iki sene önce ama bi türlü sonu gelmiyor ama galiba bi yol buldum kendime benim hem internetten ders dinlemem lazım hem de artık bu örgüyü bi sonuca bağlamam lazım o yüzden İki çok da yapmak istemediğim şeyi aynı anda yapıyorum açıyorum dersi hem onu dinliyorum bi yandan da örgümü yapıyorum tek tek bunları yapmak benim için çok da zevkli değildi ama ikisini birleştirince çok daha zevk almaya başladım oturup tek şeye odaklanamıyorum sıkılıyorum bi yandan elim çalışıyor bi yandan kulağım beynim :)

Ay bi haftada 4 kilo mu ? Tam da ihtiyacım olan şey ama ben bu iştahla nasıl yapayım

Günaydın kızlar
Geçen cuma: 74.4
Bugün: 74.2
200 gr bence gayet iyi tebrik ederim
24 ekim perşembe 61.5
Takıma geldiğim tarih 26 ekim ( tartilmamisdim)
28 ekim pazartesi 61.2
2 kasım cuma 60.8
4 günde çok güzel vermişsin canım

Gecen hafta:72,4
Dün: 72
-400 gr
Tebrik ederim kuzum çok iyi bence

Gecen hafta:72.6
Dün: 72.4
-200 gr
Tebrik ederim canım

** 2. Takım 594. Etap**

Akrrep( 70,6 / 70,5 / 0,1 / 1,14%)
nihaaal( 72,6 / 72,4 / 0,2 / %)
puffer( 74,4 / 74,2 / 0,2 / %)
Ece_ce( 65,3 / / / %)

2. Takım ortalaması: %

Mrb kizlar k.bakma Ellssa kaptanim anca bildirim yapiyorm evde degildim apar topar ciktik bi anlik dalginligima geldi cikmadan girip yazicaktm aslinda:

Kilo durumum:
Gecen cuma 65.3
Güncel: 65.5
Fark: +200gr

Cok üzgünüm ama bu hafta cok kötü oldu benim icin yogun yorucu stressli pek burayada ugrayamadim sanirim onunda etkisi var

3 gün sonra bi Şok diyez yapip vücüdü sasirtmayi düsünüyorm. Patates diätini deniycem aranizda yapan varmi ? 3 günde 3-5 kilo arasi gidiyormus bana 2 gitse bile iyi olcak yerimde saymaktan bunaldim ya

3 gün sonra bi Şok diyez yapip vücüdü sasirtmayi düsünüyorm. Patates diätini deniycem aranizda yapan varmi ? 3 günde 3-5 kilo arasi gidiyormus bana 2 gitse bile iyi olcak yerimde saymaktan bunaldim ya
Şok diyet yapmanı istemiyorum. Tekrar artı ile gelirsen çıkarsın takımdan şekerim.
Normal sağlıklı menü spor kitap. Bol bol da paylaşım.
Bu yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…