- 5 Eylül 2018
- 274
- 644
- 28
Ben çok maymun iştahlı biriyim bi hevesle başladım iki sene önce ama bi türlü sonu gelmiyor ama galiba bi yol buldum kendime benim hem internetten ders dinlemem lazım hem de artık bu örgüyü bi sonuca bağlamam lazım o yüzden İki çok da yapmak istemediğim şeyi aynı anda yapıyorum açıyorum dersi hem onu dinliyorum bi yandan da örgümü yapıyorum tek tek bunları yapmak benim için çok da zevkli değildi ama ikisini birleştirince çok daha zevk almaya başladım oturup tek şeye odaklanamıyorum sıkılıyorum bi yandan elim çalışıyor bi yandan kulağım beynim :)çok severim örgü ile uğraşmayı ama vakit olmuyor
Tuz benim için de çok önemli yaTesekkur ederim. Bende seviyordum. Tuzsuz yendigi icin bu diyetde sevmemeye basladim
Ay bi haftada 4 kilo mu ? Tam da ihtiyacım olan şey ama ben bu iştahla nasıl yapayımBen 1 hafta yapmak istiyorum. Bu diyet 3gun 1 hafta 10 gun yada 21 gun yapiliyor oyle okudum bir yerden. Ama fazla yapmak bana biraz sakinvali geldi cunku baska hicbirsey yemiyorsun. Aksamdan 1 bardak karabugdayin uzerine 2 bardak kaynar su dokuyorum sabah suyun hepsini cekmis oluyor tuzsuz yagsiz yiyorum. Aslinda bu diyetde yagsiz yogurt bide meyve ozellikle elma deniyor yemek derkli ben ev yogirdu bide tuzsuz yagsiz salata yiyorum. Bakalim bir haftda ne kadar gidecek bir defasinda yapmisdim 1 haftada 4 kilo gitmisdi. İsin iyi tarafi sonra o kilolari almamisdim. Hadi hayirlisi..
Hayırlı cumalar :)
200 gr bence gayet iyi tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen cuma: 74.4
Bugün: 74.2
4 günde çok güzel vermişsin canım24 ekim perşembe 61.5
Takıma geldiğim tarih 26 ekim ( tartilmamisdim)
28 ekim pazartesi 61.2
2 kasım cuma 60.8
Tebrik ederim kuzum çok iyi benceGecen hafta:72,4
Dün: 72
-400 gr
Tebrik ederim canımGecen hafta:72.6
Dün: 72.4
-200 gr
Harikasın canım tebriklerGüncel kilo : 67.500
Gece cuma kilo: 68.900
Fark: 1.400
♡
Teşekkürler canım regl olma haftam reglden sonra daha ii eksi beklıorum inşallah ♡Harikasın canım tebrikler
Canım senin gün dolmamış henüz.24 ekim perşembe 61.5
Takıma geldiğim tarih 26 ekim ( tartilmamisdim)
28 ekim pazartesi 61.2
2 kasım cuma 60.8
Şok diyet yapmanı istemiyorum. Tekrar artı ile gelirsen çıkarsın takımdan şekerim.3 gün sonra bi Şok diyez yapip vücüdü sasirtmayi düsünüyorm. Patates diätini deniycem aranizda yapan varmi ? 3 günde 3-5 kilo arasi gidiyormusbana 2 gitse bile iyi olcak yerimde saymaktan bunaldim ya
Zot bir diyet.Ay bi haftada 4 kilo mu ? Tam da ihtiyacım olan şey ama ben bu iştahla nasıl yapayım
Tesekkur ederim200 gr bence gayet iyi tebrik ederim
4 günde çok güzel vermişsin canım
Tebrik ederim kuzum çok iyi bence
Tebrik ederim canım