Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım spora gitseydin neden gitmedin ve neden sporu yorgunluk olarak görüyosun.. Aslında tam tersi, spor, seni günün yorgunluklarına karşı daha güçlü durmanı sağlar.

Hep öyle ben canım tek ogun :) ama duyuyorum

Menü
Sabah 800ml lımonlu su

Kahvaltı yarım tabak karnabahar sonunda btti 4 5 gün yiyorum yanına çeyrek tabak haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt 1 küçük ekşi elma yeşil çay

Gece yogurt kürü

Su 2.6ltr
Ara 2 bardak sade kahve 1 bardak yeşil çay

Spor
1bucuk saat yürüyüş
100dakka eliptik bisiklet

çok severim örgü ile uğraşmayı ama vakit olmuyor

pilavın miktarı önemli ama gayet güzel
hayır dediklerim: arkadaşımın tatlı yiyelim demesi ve evde annemin yaptıgı sütlü kadayıf tatlısı

ekmek pilav lokum fazla gibi canım

sabah (08:00)
  • 2 yumurtadan biberli omlet
  • 1 dilim Tulum peyniri
  • domates biber havuç salatalık turp
  • bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
  • 5 6 zeytin
  • acı sos
ara (15:30) bugünlerde kahvaltı biraz zayıf kalıyor az yağ tüketiyorum sanırım. arada acıkıyorum bugün biraz gözüm döndü. annemin ceviz göndermesini bekliyorum. bir büyük kavanoz kuzenimin yetiştirdiği zeytin var tadı pek bana göre değil ama atamıyorum. annem yaptığı zeytinlerden de göndermedi. o yüzden zeytini de az tüketiyorum. kahvaltıdan sonra hindistan cevizi yağlı kahve içsem çözüm olur galiba.
  • yarım turp
  • ton balığı
  • az çekirdek
  • 2 parça mango kurusu
akşam (18:30)
  • mezgit tava
  • salata (Nihayet doydum )

su:2 lt
Spor: Yoga

Tesekkur ederim. Bende seviyordum. Tuzsuz yendigi icin bu diyetde sevmemeye basladim

Ben 1 hafta yapmak istiyorum. Bu diyet 3gun 1 hafta 10 gun yada 21 gun yapiliyor oyle okudum bir yerden. Ama fazla yapmak bana biraz sakinvali geldi cunku baska hicbirsey yemiyorsun. Aksamdan 1 bardak karabugdayin uzerine 2 bardak kaynar su dokuyorum sabah suyun hepsini cekmis oluyor tuzsuz yagsiz yiyorum. Aslinda bu diyetde yagsiz yogurt bide meyve ozellikle elma deniyor yemek derkli ben ev yogirdu bide tuzsuz yagsiz salata yiyorum. Bakalim bir haftda ne kadar gidecek bir defasinda yapmisdim 1 haftada 4 kilo gitmisdi. İsin iyi tarafi sonra o kilolari almamisdim. Hadi hayirlisi..

Afiyet olsun

Doyduğuna sevindim

Canım kilonu yazarken takıma geliş tarihin geliş kilon geçen haftaki kilon ve hedef kilonu da yaz

** 2. Takım 593. Etap*** ALTINCI

Akrrep( 70,7 / 70,6 / 0,1 / %0,14)
nihaaal( 73,6 / 72,6 / 1 / 1,36%)
puffer( 74,7 / 74,4 / 0,3 / %0,40)
Ece_ce( 65,5 / 65,3 / 0,2 / %0,31)

2. Takım ortalaması: % 0,553

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…