Canım spora gitseydin neden gitmedin ve neden sporu yorgunluk olarak görüyosun.. Aslında tam tersi, spor, seni günün yorgunluklarına karşı daha güçlü durmanı sağlar.menum
sabah: 12 de yedim kahvaltı öğlen beraber oldu boş günüm olduğu için uyuyorum yorgunluktan
3 dilim tb, yeşillikli salata, 1 kk süzme peynir 4 zeytin az reçel ve çay
ara: sade kahve soda- çay
akşam: 6:00 fırında pişmiş etli pilav, 2 kepçe kadar yedim
ara: 2 br yeşilçay, 1 avuç leblebi
spor: 50 ip atladım yarın okul yoğun dıye gitmedim spora evde de canım istemedi
Hep öyle ben canım tek ogun :) ama duyuyorumkaç gün bu şekilde besleniyorsun canım?
spor çok iyi fakat cekirdek cok değildir umarım
böreği yaktıysak gayet güzel :)
baya hafif geçmiş gün
cok iyi
karbonhidrat biraz fazla sanki
çok amin
gecenki tarifi veren sen miydin canım? ben de yapmıştım
kaptanım aslında baya doymustum, cevızli sucuk evet o daha cok acıktırdı, cok efor verıyorum derslerım de yogun baya bu yıl
üzülme vereceksin kendını böyle kosullandır nıyetine girelim inş
Bu aralar yine su içmeyi unuttuğumu fark ettim , kizlar burdan arada su icmeyi hatirlatsin biri hayrina
Alıştı tabi mide iyice.Hep öyle ben canım tek ogun :) ama duyuyorum
Aynen kaptanım zor yedım valla cok karnım agrıdı sonrasındaAlıştı tabi mide iyice.
çok severim örgü ile uğraşmayı ama vakit olmuyorHayırlı geceler kızlar :) bende geldim örgümleayıptır söylemesi tam 2 senedir elimde sürünen bir yelek var da iyi de ben bunu niye anlattım onu da bilmiyorum her neyse senenin son 2 ayına girmiş bulunuyoruz inş bu sene bitmeden hayal ettiğimiz, olmasını istediğimiz, yarım kalanları tamamladıgımız(örneğin benim yelek gibi ) kendimizi geliştirdiğimiz, yetştirdiğimiz günler geçiririz:) Rabbim hepimize Hatalarımızdan ders almayı ve bir daha aynı yanlışlara düşmemeyi nasip etsin. İşin özü dön bakalım kürkçü dükkanına Zereno
pilavın miktarı önemli ama gayet güzelmenum
sabah: 12 de yedim kahvaltı öğlen beraber oldu boş günüm olduğu için uyuyorum yorgunluktan
3 dilim tb, yeşillikli salata, 1 kk süzme peynir 4 zeytin az reçel ve çay
ara: sade kahve soda- çay
akşam: 6:00 fırında pişmiş etli pilav, 2 kepçe kadar yedim
ara: 2 br yeşilçay, 1 avuç leblebi
spor: 50 ip atladım yarın okul yoğun dıye gitmedim spora evde de canım istemedi
hayır dediklerim: arkadaşımın tatlı yiyelim demesi ve evde annemin yaptıgı sütlü kadayıf tatlısı
ekmek pilav lokum fazla gibi canımBugünkü menüm
Sabah: 1 dilim börek, bir avuc kuruyemiş, çay
Ara: kahve
Akşam: 3 tane köfte, iki dilim ekmek, ayran, salata, iki kaşık pilav
Ara: Türk kahvesi, iki lokumlu
Su: 1.5 lt
Spor: yarım saat egzersiz
Kitap: serenad
Tesekkur ederim. Bende seviyordum. Tuzsuz yendigi icin bu diyetde sevmemeye basladimNe okuyorsun canım merak ettim :)
Yaa böyle az yiyip bırakanlara o kadar özeniyorum kibende tepsinin dibini görmeden bırakamıyorum
Kolay gelsin canım Karabugday güzel bişey bende seviyorum :)
Bende taze zencefil aldım senin tarife benzer bişeyler yapıcam :)
Akşamın çok güzel çok hafif olmuş gündüz de çok fazla ayakta olduğunu biliyorum o yüzden beğendim canım :)
Ben 1 hafta yapmak istiyorum. Bu diyet 3gun 1 hafta 10 gun yada 21 gun yapiliyor oyle okudum bir yerden. Ama fazla yapmak bana biraz sakinvali geldi cunku baska hicbirsey yemiyorsun. Aksamdan 1 bardak karabugdayin uzerine 2 bardak kaynar su dokuyorum sabah suyun hepsini cekmis oluyor tuzsuz yagsiz yiyorum. Aslinda bu diyetde yagsiz yogurt bide meyve ozellikle elma deniyor yemek derkli ben ev yogirdu bide tuzsuz yagsiz salata yiyorum. Bakalim bir haftda ne kadar gidecek bir defasinda yapmisdim 1 haftada 4 kilo gitmisdi. İsin iyi tarafi sonra o kilolari almamisdim. Hadi hayirlisi..kaç gün bu şekilde besleniyorsun canım?
spor çok iyi fakat cekirdek cok değildir umarım
böreği yaktıysak gayet güzel :)
baya hafif geçmiş gün
cok iyi
karbonhidrat biraz fazla sanki
çok amin
gecenki tarifi veren sen miydin canım? ben de yapmıştım
kaptanım aslında baya doymustum, cevızli sucuk evet o daha cok acıktırdı, cok efor verıyorum derslerım de yogun baya bu yıl
üzülme vereceksin kendını böyle kosullandır nıyetine girelim inş
Afiyet olsunsabah (08:00)
ara (15:30) bugünlerde kahvaltı biraz zayıf kalıyor az yağ tüketiyorum sanırım. arada acıkıyorum bugün biraz gözüm döndü. annemin ceviz göndermesini bekliyorum. bir büyük kavanoz kuzenimin yetiştirdiği zeytin var tadı pek bana göre değil ama atamıyorum. annem yaptığı zeytinlerden de göndermedi. o yüzden zeytini de az tüketiyorum. kahvaltıdan sonra hindistan cevizi yağlı kahve içsem çözüm olur galiba.
- 2 yumurtadan biberli omlet
- 1 dilim Tulum peyniri
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- 5 6 zeytin
- acı sos
akşam (18:30)
- yarım turp
- ton balığı
- az çekirdek
- 2 parça mango kurusu
- mezgit tava
- salata (Nihayet doydum
)
su:2 lt
Spor: Yoga
Su ic canimBu aralar yine su içmeyi unuttuğumu fark ettim , kizlar burdan arada su icmeyi hatirlatsin biri hayrina
Doyduğuna sevindimsabah (08:00)
ara (15:30) bugünlerde kahvaltı biraz zayıf kalıyor az yağ tüketiyorum sanırım. arada acıkıyorum bugün biraz gözüm döndü. annemin ceviz göndermesini bekliyorum. bir büyük kavanoz kuzenimin yetiştirdiği zeytin var tadı pek bana göre değil ama atamıyorum. annem yaptığı zeytinlerden de göndermedi. o yüzden zeytini de az tüketiyorum. kahvaltıdan sonra hindistan cevizi yağlı kahve içsem çözüm olur galiba.
- 2 yumurtadan biberli omlet
- 1 dilim Tulum peyniri
- domates biber havuç salatalık turp
- bol yeşillik (dereotu, nane, maydanoz, roka, tere)
- 5 6 zeytin
- acı sos
akşam (18:30)
- yarım turp
- ton balığı
- az çekirdek
- 2 parça mango kurusu
- mezgit tava
- salata (Nihayet doydum
)
su:2 lt
Spor: Yoga
Canım kilonu yazarken takıma geliş tarihin geliş kilon geçen haftaki kilon ve hedef kilonu da yazBen 1 hafta yapmak istiyorum. Bu diyet 3gun 1 hafta 10 gun yada 21 gun yapiliyor oyle okudum bir yerden. Ama fazla yapmak bana biraz sakinvali geldi cunku baska hicbirsey yemiyorsun. Aksamdan 1 bardak karabugdayin uzerine 2 bardak kaynar su dokuyorum sabah suyun hepsini cekmis oluyor tuzsuz yagsiz yiyorum. Aslinda bu diyetde yagsiz yogurt bide meyve ozellikle elma deniyor yemek derkli ben ev yogirdu bide tuzsuz yagsiz salata yiyorum. Bakalim bir haftda ne kadar gidecek bir defasinda yapmisdim 1 haftada 4 kilo gitmisdi. İsin iyi tarafi sonra o kilolari almamisdim. Hadi hayirlisi..
Tamam.Canım kilonu yazarken takıma geliş tarihin geliş kilon geçen haftaki kilon ve hedef kilonu da yaz