Geçmiş olsun canımKızlar selamlarrr
Hiç sesim çıkmadı bi kaç gündür. Bikaç rahatsızlık yaşadım birkaç gündür. Özellikle migren beni çok zorladı. Hem psikolojik hem bedensel çok yordu vallahi. Şu sıra diyet falan yapamadım dostlarım. Bunun için sizlerden özür dilerim. Bugün benim için tekrar başlangıç.
Geçen cuma 75,3
Bugün 75,8
Fark + 500 gr
Harikasın beybiiKızlar ben bu gün ikinci 40 dk lık yürüyüşümü yaptım geldim.
Çok mutluyum.
Kaldırın totoları hadi spora.
Hava mis. Çıkın çıkın gezin.
Canım, ödem atmaya benim de ihtiyacım var. İstersen bu hafta birlikte benim deneyeceğim kürü yapıp sonucu görelim.Benim canım çok sıkkın ya.resmen tüm motivasyonum gitti.hatta dışarı çıktım canım birşeyler yemek istedi ama engelledim kendimi emeğime yazık.bunun geçici bir ödem durumu olduğuna eminim çünkü ciddi bir kaçamağım olmadı hergün spor yaptım.kendimi teselli ettim
Günün harika canım, işte böyle tam motivasyon yola devam inşallahMeraba arkadaşlar
Kahvaltım
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta-5 dal roka
3 zeytin
Öğlen
1,5 kepçe tarhana çorbası
200 gr haşlanmış karnıbahar
Üzerine 200 gr yoğurt
1 kaşık zeytinyağında pulbiberli sos ile
Ara
3 hurma 2 çilek
Akşam
200 gr haşlanmış tavuk
Küçük kase nar ekşili az zeytinyağlı roka
3 lt su
2 fincan bitki çayı
Spor yok temizlik yaptımevin içinde 4 saat 7.000 adım olmuş
Kitap kadınlar için etkililik eğitimi.
Geçmiş olsun,bahar havası herkesi hasta yaptı bir şekilde. İnşallah çabuk atlatirsin canım.İyi akşamlar herkese ben bugün iyice hasta oldum işten izin aldım yatıyorum evde boğazımın ağrısından bişeyde yiyemedim.
Sabah; 1 haşlanmış yumurta
Domates
Öğlen; tarhana çorbası
Akşam ; yoğurt çorbası
Suda içemedim fazla 1 litre anca olmuştur heralde.
Sağol cnm aynen havalar mafediyo insanı.Canım, ödem atmaya benim de ihtiyacım var. İstersen bu hafta birlikte benim deneyeceğim kürü yapıp sonucu görelim.
Tarif:
1 adet kırmızı elma,1 adet kabuk tarçın,8 bardak su. Elmaları küp küp doğrayio tarçınla birlikte suya atıyoruz. 8-10 dakika kaynatıyoruz. Soğuduktan sonra gün içinde tüketiyoruz.
Günün harika canım, işte böyle tam motivasyon yola devam inşallah
Geçmiş olsun,bahar havası herkesi hasta yaptı bir şekilde. İnşallah çabuk atlatirsin canım.
Zeeeeeyneeeep ortak beni sattın mı? Z Zynpelf38Atlatırsın sen yaparsın.
Aynen hayır demeyi bilmeliyiz.
Kıııız sen bişey yapmıcan. Ben zeynep aramızda rekabet edicez cumaya kadar sonra kaptanım bende katılayım dedi. Ona kurallarımızı anlattım. Oylamayı diyorsan o bizle alakalı değil kaptanımız oy kullandı.
Şimdiii
Tablomuz toparlanma zamanımızın gelmiş de geçiyor oduğunu göstermekte...
Hadi bakalım dökün etek lerinizdeki tüm fikirleri..
Birlikte uygulayalım
Ben de hedef koycam.. azzzz sonraaa ra ra raaaaaBenim hedefim dee aynı olacak bu hafta..
İpimi aksatmadan atlamak ve cuma 65 görmek istiyorum.
Hadi kızlar herkes hedefini yazsın bu hafta ve takıma gelmemek gibi bi durum görmek istemiyorum.
Maşallah ama dikkat bu hafta gaza gelenlere kaptırabilirsin..Aaaa ben birinci olmuşum
Yalnız bu bana acayip motivasyon oldu
Tabiki kaptanım her kaçamağa 30 dk spor ceza verilcek
Günde 3 dilim ekmek hakkımız var
Tatlı hamur işi börek vs. Pilav makarna yasak
Bulgur sadece oda 3 kaşık en fazla
Ben o kadar katı değilim pilav makarna için ömür boyu bırakamam ama eskisi gibi yemek ile birlikte 2 tabak pilav yemiyorum 2-3 kaşık ve ekmek yemiyorum o öğünde
Ben gördüm onu ama size söylemem gerektiğini düşünemedim
ya hemen mi ceza ya..Bu hafta maalesef takım performans cezası alıyor. %0,35 in altında yüzdemiz.
Eveeet ben de başarılar booool eksiler diliyorumMerhaba başarılarr diliyorum önümüzdeki hafta için
Dur ben de kendime hesaplayım bakalımKaptan şu yazıdan sonra her hafta 0.35 i nasıl kurtarırım diye hafta başında kilomu hesaplayacağım. En az ne kadar vermem gerekir diye.
ben gittim ortak 10bin adım 1 saat bulaşık yıkadım bir deKızlar ben bu gün ikinci 40 dk lık yürüyüşümü yaptım geldim.
Çok mutluyum.
Kaldırın totoları hadi spora.
Hava mis. Çıkın çıkın gezin.
Bi anda gidecek haftaya daha çok sevineceksin canımBenim canım çok sıkkın ya.resmen tüm motivasyonum gitti.hatta dışarı çıktım canım birşeyler yemek istedi ama engelledim kendimi emeğime yazık.bunun geçici bir ödem durumu olduğuna eminim çünkü ciddi bir kaçamağım olmadı hergün spor yaptım.kendimi teselli ettim
Tebrikler ben de velimin hazırladığı boyozları yemedim içim gitti.Kızlar bu gün okilda kermes vardı.
Neler neler vardı.
Ama bir tane bile alıp yemedim.
Bir de akşama annemde yemek var.
Onu da kaçamaksız atlattık mı deymeyin keyfime.
Menü çok güzel ben böyle yersem zevk almıyorum zaten ama biraz da olsa yemem gerek böyle..Mis gibi olmuştur ev 4 saat temizlikleMeraba arkadaşlar
Kahvaltım
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta-5 dal roka
3 zeytin
Öğlen
1,5 kepçe tarhana çorbası
200 gr haşlanmış karnıbahar
Üzerine 200 gr yoğurt
1 kaşık zeytinyağında pulbiberli sos ile
Ara
3 hurma 2 çilek
Akşam
200 gr haşlanmış tavuk
Küçük kase nar ekşili az zeytinyağlı roka
3 lt su
2 fincan bitki çayı
Spor yok temizlik yaptımevin içinde 4 saat 7.000 adım olmuş
Kitap kadınlar için etkililik eğitimi.
Canım doktorlar diyetisyenler hep bir gün dinlendirin vucudu diyor zaten iyi yapmışsınBirde bıgün özellikle spor yapmadım eliptik yani bugün kaslarım dinlensin
Geçmiş olsun arkadaşım çorba en iyisi olmuş. yapacak kimse varsa tavuk çorbası da iyi oluyorİyi akşamlar herkese ben bugün iyice hasta oldum işten izin aldım yatıyorum evde boğazımın ağrısından bişeyde yiyemedim.
Domates
Öğlen; tarhana çorbası
Akşam ; yoğurt çorbası
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar herkese ben bugün iyice hasta oldum işten izin aldım yatıyorum evde boğazımın ağrısından bişeyde yiyemedim.
Domates
Öğlen; tarhana çorbası
Akşam ; yoğurt çorbası
Çok güzel birgün geçirmişinSABAH
1 dilim t.b.ekmegi
1 adet yumurta (tavada)
1 parça beyaz peynir
5 adet zeytin
Roka&maydanoz&domates&salatalık (limonlu)
ARA
1 fincan sade türk kahvesi
1 adet hurma
ARA
1 adet yeşil elma
AKŞAM
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim t.b.ekmegi
SU: Yatana dek 2 litre olacak
SPOR: 40 dk tempolu yürüyüş (koşu bandında 5.seviye)
Kitap: Nebe Suresi'nin tefsiri.
Günün normal geçmiş akşam lahmacun olmasaymış daha güzel olurduSelam kızlar eve geldim ev ahalisinin dünkü ve bugünkü bulaşığını hallettim (makine bozuk) eşim de ben de grip gibiyiz ama eşim uyuyarak geçirdi günü
Benim günüm sabah tartıda artı olmayınca az da olsa verdiğim güzel geçti
Sabah evden çıkıp 20 dk yürüyüş yaptım sonra arkadaşla kahvaltı ettik dışarıda ama iyi geçti
1.5 top ekmek
4 zeytin
domates salatalık biber
1 kk beyaz peynir
3 kaşık menemen
Öğle yok kahve içtim sade
yanındaki şerbet ve lokumu yemedim içmedim.
Akşam dersten gelince de eşim lahmacun söyleyelim dedi ben o kadar bulaşık yıkayınca.
1,5 lahmacun
azıcık et
salata
1 büyük bardak ayran 300 ml kadar.
Sallama Yeşil çay içtim
Şimdide sade soda içiyorum.
Spor:10bin adım oldu üstü de olur bu akşam evde işim çok.
Bir de bir ay sonra bu kitap okuma ile ilgili güzel bir başlangıç olabilir. Güzel bir kitap evinden teklif aldım..Çalıştığım iş yerine de istifamı vermiştim mayıs da ayrılacağım diye.
İnşallah hayırlı sonuçları olur. Bir de bebek için tüp bebek tedavisine başlayacağımız için evde olduğum zamanlarda güzel bir çalışma olacak.
İşin çerçevesi netleşince anlatırım.
Çok çok sevgiler
Yok canım ne satayım.
Aman saldırma bak bu hafta güzel eksi bekliyoruz senden.Boğazım ağrıyo kendimi hasta hissediyom
Bide alerjiilacı içtim
Umarım yarın yemeklere saldırmam
Yürüyüş süperrrrrKizlar cok geç kaldı ama cuma menü
Sabah 8.30
1 haş yumurta
1 kk peynir
1 dilim tb ekmek
Öğle 12.45
1 küçük haşlanmış hindi but
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmek
Akşam 19.30
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Ara 22.30
3 dilim ayva
2 litre su
40 + 40 dk yürüyüş
Teşekkür ederim .Yürüyüş süperrrrrgününde süper
Günaydın canım sanadaGünaydinlarrr.
Herkese mutlu haftasonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?