Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Nasıl oluyor o ne cezası vericekler bize
Yüzdemiz 35 in altına düşünce sırası ile sarı kart kırmızı kart ve ceza 1 ay boyunca genel listeleri yapmak oluyor.

Valla liste cezasını takımı cezaya götürenlere kesecem bilginiz olsun ona göre alalım gardımızı

Bütün hafta herkes birbirini dürtsün valla yoksa yandık

Geçmiş olsun canım

Kaptan şu yazıdan sonra her hafta 0.35 i nasıl kurtarırım diye hafta başında kilomu hesaplayacağım. En az ne kadar vermem gerekir diye.

Bu arada durumumuz çok vahim kızlar bu hafta toparlanmalıyız haydi utandım valla kendi adıma
Benim canım çok sıkkın ya.resmen tüm motivasyonum gitti.hatta dışarı çıktım canım birşeyler yemek istedi ama engelledim kendimi emeğime yazık.bunun geçici bir ödem durumu olduğuna eminim çünkü ciddi bir kaçamağım olmadı hergün spor yaptım.kendimi teselli ettim

Üzme canım kendini.
Bol yürüyüş ve su ödemi atarsın.
Haftaya çok güzel eksiyle geleceğine eminim.

Engel olmakla iyi yapmışın. Yılmak yok. Bende senin gibi engel oldum çikolatayla ekmeği aldım elime sonra napıyorsun dedim bıraktım

Engel olmakla iyi yapmışın. Yılmak yok. Bende senin gibi engel oldum çikolatayla ekmeği aldım elime sonra napıyorsun dedim bıraktım
Ćok iyi yapmışsın canım.
En ufak kaçamağa bile hayır dersek hedefe daha çabuk ulaşırız.
Benim de yeni her sloganım.
Yiyeceğe hayır.

Ya ben okuyorum mesajları ama çok dersim var bugün ne yapıp yapmayacağımı anlamadım akşam okuyup cevap yazacağım

Kızlar bu gün okilda kermes vardı.
Neler neler vardı.
Ama bir tane bile alıp yemedim.
Bir de akşama annemde yemek var.
Onu da kaçamaksız atlattık mı deymeyin keyfime.
Atlatırsın sen yaparsın.

Ćok iyi yapmışsın canım.
En ufak kaçamağa bile hayır dersek hedefe daha çabuk ulaşırız.
Benim de yeni her sloganım.
Yiyeceğe hayır.
Aynen hayır demeyi bilmeliyiz.
Ya ben okuyorum mesajları ama çok dersim var bugün ne yapıp yapmayacağımı anlamadım akşam okuyup cevap yazacağım
Kıııız sen bişey yapmıcan. Ben zeynep aramızda rekabet edicez cumaya kadar sonra kaptanım bende katılayım dedi. Ona kurallarımızı anlattım. Oylamayı diyorsan o bizle alakalı değil kaptanımız oy kullandı.

Meraba arkadaşlar
Kahvaltım
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta-5 dal roka
3 zeytin
Öğlen
1,5 kepçe tarhana çorbası
200 gr haşlanmış karnıbahar
Üzerine 200 gr yoğurt
1 kaşık zeytinyağında pulbiberli sos ile
Ara
3 hurma 2 çilek
Akşam
200 gr haşlanmış tavuk
Küçük kase nar ekşili az zeytinyağlı roka
3 lt su
2 fincan bitki çayı
Spor yok temizlik yaptım evin içinde 4 saat 7.000 adım olmuş
Kitap kadınlar için etkililik eğitimi.

Çok geçmiş olsunnn bol sıvı içmeye çalış ılık su felan zor oluyodur ama sen iç yudum yudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…