Hedef kilon nedir canım?Günaydınlar.
Takıma geliş tarihim : 20 mart
Başlangıç kilom 92.5
Geçen cuma : 91.9
Bu hafta : 90.4
Fark 1.5
Yüzde : % 1.63
Ben de katılabilirmiyim sizeeBu hafta kilo veririm umarım sayende
Başka aklına gelen bişey olursa yaz.
Şimdiii**2. Takım 563. Etap***
akrep33( 76,6 / / / %)
merrr( 75, 3/75,8 /+0,5 / %-0,66)
Seymasevde( 60,8/ / / %) sabit değişmedi
Sade01( 64,3/ 65,9/ +1,6 /- %2,48)
Cavidancg( 77,8 / / / %)
askts(78,9/ 78,6/ 300/ %0,4)
2.Takım ortalaması: %
Ayyy bu hafta durumumuz tam bir skandal
Teşekkür ederim sevgili kaptanim, evet inşallah yeni bir ben, yeni güzellikler için hayırlı olsun
Benim hedefim dee aynı olacak bu hafta..Benim bu haftaki hedefim; bahanelere kulak asmayip, sporumu aksatmamak
Tabiki kaptanım her kaçamağa 30 dk spor ceza verilcekBen de katılabilirmiyim sizee
Haberini aldım evet canım. Herşey gönlünce olsun. Selametle..Arkadaşlar ben gidiyorum buralardan doktorum yasakladı diyet yapmayı vitamin değerlerim düşmüş bunun İçin başka bir program verdi kendinize iyi bakın hoşçakalın
Takımın oylama yapması gerekiyor canım. Tabiki haberdar olucaz..Tabiki kaptanım her kaçamağa 30 dk spor ceza verilcek
Günde 3 dilim ekmek hakkımız var
Tatlı hamur işi börek vs. Pilav makarna yasak
Bulgur sadece oda 3 kaşık en fazla
Ben gördüm onu ama size söylemem gerektiğini düşünemedim
Tamam inş birdaha olmaz illaki giriyorsunuz görmüşsünüzdür diye şeyetmedim.Takımın oylama yapması gerekiyor canım. Tabiki haberdar olucaz..
Bu hafta maalesef takım performans cezası alıyor. %0,35 in altında yüzdemiz.Bu arada durumumuz çok vahim kızlar bu hafta toparlanmalıyız haydi utandım valla kendi adıma
Nasıl oluyor o ne cezası vericekler bizeBu hafta maalesef takım performans cezası alıyor. %0,35 in altında yüzdemiz.
MerhabaBu hafta maalesef takım performans cezası alıyor. %0,35 in altında yüzdemiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?