Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Birde nelere ceza uygulanıcak
Hamur işi
Abur cubur(paketli ürün)
Tatlı
Eklemek istediğin başka bişey varmı?
Mesela bulgur pilavı pirinç pilavı makarna patates bunlara ölçümü koysak tamamen mi çıkarsak
Canım ben makatna pilav çıkardım tsmamen kendimde.
Bir trk bulgurda 2 yemek kaşığı olabilir.
Cezaları da dediklerin gayet uygun canım

Geldim buradayım, dün çok üşüdüm doğrudan yatağa girdim çay kitap vb derken uyudum..
Şimdi gelelim cuma skorlarımıza...
23 Mart 2018. 78.9
30 Mart 2018 78.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.36
İlk haftaya bölüyorduk değil mi en son..
Kızlar bir iki güne kadar regl olurum haftaya artı çıkabilirim yani.
Bir de 82.7 ile başlamış oldum tartı güncellemesi ile 5 Şubat tarihinde
Yaklaşık 55 günde 4 kilo 100 gr gitmiş. Dikkat etmeseydim eminim 4 kilo alırdım..
Teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
Ayda 2 kilo diye üzülmeyelim 5 ayda 10 kilo 12 ayda 24 kilo yapar yavaşlasa bile bir yılda 15-20 kilo vermek mümkün. Hem de o kadar kaçamaklara rağmen.
Ben var sevmek sen, sen var beni anlamak hıh?
Hayırlı cumalar

Tebrikler csnım.
Dediğin mantıktsyım ben de.
Şimdiye kadar her hafta 300 versek yıl sonunda 15 -16 kg eksik olurduk.
Moral bozmak yok.
Tam gaz devam.

Kızlar tartıldım gr eksilmemişim
Millet okadar yiyip spor yapıyor gene veriyor. Benim aralarda kaçamağım oldu ama deli gibi spor yapıyorum 1 haftadır
Çok motivasyonum düştü.
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Çok fazla kilom yok diye katı bişey uygulamıyorum. Herşeyden yiyip az yiyorum. Diyet felsefem bu normal beslenmemden kopmadan azaltarak verebileceğime inanıyorum ama olmuyor.

Canım bu hafta ssbitsen haftaya güzrl bir eksi göreceğinin işaretidir.
Sıkma canını eninde sonunds gidecrkler.

Ben 10 gün jillian yapmıştım 2. Levele geçtim ozamanda böyle oldu kilom eksilmedi bende bıraktım sonra eksilmeye başladı
Spor bişeyler yapıyor gerçekten heralde. İnş biranönce kırılır. Çok doğru söylüyorsun gidip bi görüneyim ama üşeniyorum inanki çocuklarla gitmeye.

Aşırı spor da şişlik yapıyor canım.

Günaydın arkadaşlar
26.03.2018 ; 63.4
30.03.2018 ; 62.8
Fark 600 gram.

Süper tebrikler

Takıma geldiğim tarih; 21.03.2018/kilo; 64.4
23.03.2018 ; 64.2
30.03.2018 ; 62.8
Hedef kilo; 50

Gayet güzel canım.
Tebrikler.

Süpersin canım

Teşekkür ederim.

GÜNAYDIN
Geçen Cuma: 77,80
Bu Cuma: 77,10
Fark 700
% 0,90

Harika.

3 öğünde de 1 er dilim yiyelim. Yani günde 3 dilim.
3 dilim mi yedin kahvaltıda. O zaman bu gün ekmekdiz devam.
2 dilim yedim
1 dilim hakkım var. Bu arada ben pişav ve makarna sevmem zaten sıkıntı yok. Belki 2 kaşık bulgur hakkımı kısırda kullanırım olurda karşıma çıkarsa 1 haftada ne olucak planlıyamıyorum çünkü.
Bir de bizim okulda bir bedenci arkadaş diyor ki ideal kilonuza kadar yürüyüş harici bir şey yapmayın diyor.
Ağır spor yaparsanız kas kütleniz artar hem verdiğinizi görmediğiniz için motive olamassınız hrm de görüntü olarsk çirkin oluyor diyo.
Bu fitness hocalığî ds yspıyor.
Ben günde 40 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım.
Yürüyüş zaten en güzeli en doğrusu. Ama işte çocuklarla çıkamıyorum. Çıksam yürüyüş olmuyor tahmin edersin onların hızında nekadar yürünür. O yüzden eliptik var evde onu yapıyorum. Ozaman eliptik 40 dk yapayım 80 dk yapıyordum.

2 dilim yedim
1 dilim hakkım var. Bu arada ben pişav ve makarna sevmem zaten sıkıntı yok. Belki 2 kaşık bulgur hakkımı kısırda kullanırım olurda karşıma çıkarsa 1 haftada ne olucak planlıyamıyorum çünkü.

Yürüyüş zaten en güzeli en doğrusu. Ama işte çocuklarla çıkamıyorum. Çıksam yürüyüş olmuyor tahmin edersin onların hızında nekadar yürünür. O yüzden eliptik var evde onu yapıyorum. Ozaman eliptik 40 dk yapayım 80 dk yapıyordum.
Bana bedenci arkadaş 40 - 45 dk spor en ideali diyor. Ben ona istinaden 40 dk civarı yapıyorum.
Kısır küçük bir kase yenilebilir. Tartıya yakın sürede olmassa sorun olmaz bence.

Kızlar selamlarrr
Hiç sesim çıkmadı bi kaç gündür. Bikaç rahatsızlık yaşadım birkaç gündür. Özellikle migren beni çok zorladı. Hem psikolojik hem bedensel çok yordu vallahi. Şu sıra diyet falan yapamadım dostlarım. Bunun için sizlerden özür dilerim. Bugün benim için tekrar başlangıç.
Geçen cuma 75,3
Bugün 75,8
Fark + 500 gr

:KK15:
Canım reglden dolayı artı çıkarım diye düşünüyordum ama çok şükür korktuğum olmadı. Pazartesi tartildigimda 84.4'tum yani pazartesi'ye göre çok bir fark yok ama + olmasından iyidir.

Regl bitince elma+ tarçın kurunu yapicam ondan çok umutluyum bakalım :cool:

Kızlar selamlarrr
Hiç sesim çıkmadı bi kaç gündür. Bikaç rahatsızlık yaşadım birkaç gündür. Özellikle migren beni çok zorladı. Hem psikolojik hem bedensel çok yordu vallahi. Şu sıra diyet falan yapamadım dostlarım. Bunun için sizlerden özür dilerim. Bugün benim için tekrar başlangıç.
Geçen cuma 75,3
Bugün 75,8
Fark + 500 gr
Coook cook geçmiş olsun canım gözümüz seni aradı inan ki... :KK19:

Kızlar selamlarrr
Geçen cuma 75,3
Bugün 75,8
Fark + 500 gr
Çok geçmiş olsun canım
Sağlık olsun yeterki +500 de gider fazlasıyla inş

**2. Takım 563. Etap***

akrep33( 76,6 / / / %)

merrr( 75, 3/75,8 /+0,5 / %-0,66)

Seymasevde( 60,8/ / / %) sabit değişmedi

Sade01( 64,3/ 65,9/ +1,6 /- %2,48)

Cavidancg( 77,8 / / / %)

askts(78,9/ 78,6/ 300/ %0,4)

2.Takım ortalaması: %

Ayyy bu hafta durumumuz tam bir skandal

:KK17: :KK17:
:bicak::bicak::bicak:
Aynen ya:110:

Merhaba benim kilom pazartesi 60.3 bugün 59.8 fark 500 gr

Arkadaşlar motiveniz düşmesin ama bence küçük kaçamakları da çıkarın hayatınızdan simit börek vs.
Bence de haklısın canım, mesela bir kaşık pilav ya da sabah yediğimiz küçük bir parça börekten ne olur ki diyoriuz ama ne oluyorsa onlardan oluyor işte :işsiz:

Tamam ozaman 45 dk yapıyorum bu hafta bakalım inş güzel sonuçlar alalım.

Evet canım ben okula gelirken havslar iyi olunca yürüyorum.
Ysklaşık 35 dk yürüdüm grldim. Çok mutluyum.
Boş dersim var orada da bir 40 dk yürümeyi düşünüyorum.

Heerkeslere günaydınnnn :halay::halay:

Takıma geldiğim tarih & kilo
16 MART - 86Kg

23 Mart Cuma - 85,2
30 Mart Cuma - 84,1
Fark : -1.1

Hedef Kilo : 70
(ilk hedef)

Süpersin.
Tebrikler

Kızlar selamlarrr
Geçen cuma 75,3
Bugün 75,8
Fark + 500 gr

Çok geçmiş olsun canım.
İyi ol kuzumda kiolar elbet gider.

Merhaba benim kilom pazartesi 60.3 bugün 59.8 fark 500 gr

Arkadaşlar motiveniz düşmesin ama bence küçük kaçamakları da çıkarın hayatınızdan simit börek vs.

Gayet güzel canım.
Kedinlikle küçük bir börek fiyoruz ama 2- 3 günlük emeğimizi götürüyor.

Bence de haklısın canım, mesela bir kaşık pilav ya da sabah yediğimiz küçük bir parça börekten ne olur ki diyoriuz ama ne oluyorsa onlardan oluyor işte :işsiz:

Kesinlikleee.
Bu ara ben bunu tamamen kestim.
Menülerim dışında hiç hir şey yemiuorum.

Back