Köfteler ufaktı cnm bide yanına bişey yemeyince az abartmış olabilirim. Bende tam tersi akşamları özellikle spor öncesi protein ağırlıklı beslenmek lazım diye biliyorum ama kastan değilde yağdan gitsin diye yanlışmı yapıyorumkiSporun çok iyi canım. O adı lazım değil olan zararlı şeyi görmüyorum bak, inşallah sen de onu yarın tartıda görmezsin
İnşallah yemeden uyumuşsundur, hadi bakalım
6kofte bana çok geldi sanki canım, sabah da börek var. Bir de bildiğim kadarıyla akşam öğününde et türevleri tavsiye edilmiyor, yine de senin diyetinde varsa bilemem tabiisporun gayet güzel
Gününü beğendim canım
Az ama güzel olmus, yarın tartıda da az çıkarsın inşallah
SüpersinGünaydın arkadaşlar
26.03.2018 ; 63.4
30.03.2018 ; 62.8
Fark 600 gram.
Canım kan değerlerine baktırmışmıydın.Kızlar tartıldım gr eksilmemişim
Millet okadar yiyip spor yapıyor gene veriyor. Benim aralarda kaçamağım oldu ama deli gibi spor yapıyorum 1 haftadır
Çok motivasyonum düştü.
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Çok fazla kilom yok diye katı bişey uygulamıyorum. Herşeyden yiyip az yiyorum. Diyet felsefem bu normal beslenmemden kopmadan azaltarak verebileceğime inanıyorum ama olmuyor.
D vitamini eksikliği var ayda 1 kere ilacı var onu kullanıyorım. Bidahada gitmedimCanım kan değerlerine baktırmışmıydın.
İnsülin direnci veya d vitamini eksikliği olabilir.
Omega3 de tavsiye ederim.
Yoo bildiğin yedim yani aç kalmış gibiGünaydınn maydonoz suyu felan iç yapabilirsen iyi gelir
5 biber dolması çok olmuşşşgerisi iyii. Biberler küçükmüydü ki.
Ay maşallah resmen bana yetiştin hedefimizde aynıymışTakıma geldiğim tarih; 21.03.2018/kilo; 64.4
23.03.2018 ; 64.2
30.03.2018 ; 62.8
Hedef kilo; 50
Süpersin canımGünaydınlar.
Takıma geliş tarihim : 20 mart
Başlangıç kilom 92.5
Geçen cuma : 91.9
Bu hafta : 90.4
Fark 1.5
Yüzde : % 1.63
Belirleyelim canım.Hadi yapalım. Ozaman kurallar koyalım yasaklı yiyecekler belirleyelim (genel olarak bellidir) ama biz genede bi ekliyelim. Zaaflarımız var çünkü. Karbonhidrat hakkımız sınırlı olsun mesela belirleyelim.
Ay çok güzel olur vallaBelirleyelim canım.
Sabah öğle akşam 1 er dilim ekmek olsun çünkü ekmek yemediğim zaman benim metabolizma çalışmıyor.
Bir de en ufak kaçamağa 30 dk spor cezası olur mu.
Bu hafta kilo veririm umarım sayendeBelirleyelim canım.
Sabah öğle akşam 1 er dilim ekmek olsun çünkü ekmek yemediğim zaman benim metabolizma çalışmıyor.
Tebrikler canımGÜNAYDIN
Geçen Cuma: 77,80
Bu Cuma: 77,10
Fark 700
% 0,90
Birde nelere ceza uygulanıcakBelirleyelim canım.
3 öğünde de 1 er dilim yiyelim. Yani günde 3 dilim.Ay çok güzel olur valla
Ekmeksiz bende yapamıyorum
Bu arada kahvaltıda yedim ekmek hakkımı ozaman
Bir de bizim okulda bir bedenci arkadaş diyor ki ideal kilonuza kadar yürüyüş harici bir şey yapmayın diyor.Bu hafta kilo veririm umarım sayende
Başka aklına gelen bişey olursa yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?