Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sporun çok iyi canım. O adı lazım değil olan zararlı şeyi görmüyorum bak, inşallah sen de onu yarın tartıda görmezsin :KK70:

İnşallah yemeden uyumuşsundur, hadi bakalım :KK31:

6kofte bana çok geldi sanki canım, sabah da börek var. Bir de bildiğim kadarıyla akşam öğününde et türevleri tavsiye edilmiyor, yine de senin diyetinde varsa bilemem tabii :KK39: sporun gayet güzel :KK9:

Gününü beğendim canım :KK5:

Az ama güzel olmus, yarın tartıda da az çıkarsın inşallah :KK71:
Köfteler ufaktı cnm bide yanına bişey yemeyince az abartmış olabilirim. Bende tam tersi akşamları özellikle spor öncesi protein ağırlıklı beslenmek lazım diye biliyorum ama kastan değilde yağdan gitsin diye yanlışmı yapıyorumkio_O

Kızlar tartıldım gr eksilmemişim
Millet okadar yiyip spor yapıyor gene veriyor. Benim aralarda kaçamağım oldu ama deli gibi spor yapıyorum 1 haftadır
Çok motivasyonum düştü.
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Çok fazla kilom yok diye katı bişey uygulamıyorum. Herşeyden yiyip az yiyorum. Diyet felsefem bu normal beslenmemden kopmadan azaltarak verebileceğime inanıyorum ama olmuyor.
Canım kan değerlerine baktırmışmıydın.
İnsülin direnci veya d vitamini eksikliği olabilir.
Omega3 de tavsiye ederim.

Canım kan değerlerine baktırmışmıydın.
İnsülin direnci veya d vitamini eksikliği olabilir.
Omega3 de tavsiye ederim.
D vitamini eksikliği var ayda 1 kere ilacı var onu kullanıyorım. Bidahada gitmedim
Omega 3 kapsül olarak kullandım bi ara çok kötü yaw kokuyor. Yapıcaz bişeyler kaptanım

Hadi yapalım. Ozaman kurallar koyalım yasaklı yiyecekler belirleyelim (genel olarak bellidir) ama biz genede bi ekliyelim. Zaaflarımız var çünkü. Karbonhidrat hakkımız sınırlı olsun mesela belirleyelim.
Belirleyelim canım.
Sabah öğle akşam 1 er dilim ekmek olsun çünkü ekmek yemediğim zaman benim metabolizma çalışmıyor.
Bir de en ufak kaçamağa 30 dk spor cezası olur mu.

Belirleyelim canım.
Sabah öğle akşam 1 er dilim ekmek olsun çünkü ekmek yemediğim zaman benim metabolizma çalışmıyor.
Ay çok güzel olur valla
Ekmeksiz bende yapamıyorum
Bu arada kahvaltıda yedim ekmek hakkımı ozaman

Belirleyelim canım.
Birde nelere ceza uygulanıcak
Hamur işi
Abur cubur(paketli ürün)
Tatlı
Eklemek istediğin başka bişey varmı?
Mesela bulgur pilavı pirinç pilavı makarna patates bunlara ölçümü koysak tamamen mi çıkarsak

Bu hafta kilo veririm umarım sayende
Başka aklına gelen bişey olursa yaz.
Bir de bizim okulda bir bedenci arkadaş diyor ki ideal kilonuza kadar yürüyüş harici bir şey yapmayın diyor.
Ağır spor yaparsanız kas kütleniz artar hem verdiğinizi görmediğiniz için motive olamassınız hrm de görüntü olarsk çirkin oluyor diyo.
Bu fitness hocalığî ds yspıyor.
Ben günde 40 dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum canım.

Back