- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
Geldim buradayım, dün çok üşüdüm doğrudan yatağa girdim çay kitap vb derken uyudum..
Şimdi gelelim cuma skorlarımıza...
23 Mart 2018. 78.9
30 Mart 2018 78.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.36
İlk haftaya bölüyorduk değil mi en son..
Kızlar bir iki güne kadar regl olurum haftaya artı çıkabilirim yani.
Bir de 82.7 ile başlamış oldum tartı güncellemesi ile 5 Şubat tarihinde
Yaklaşık 55 günde 4 kilo 100 gr gitmiş. Dikkat etmeseydim eminim 4 kilo alırdım..
Teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
Ayda 2 kilo diye üzülmeyelim 5 ayda 10 kilo 12 ayda 24 kilo yapar yavaşlasa bile bir yılda 15-20 kilo vermek mümkün. Hem de o kadar kaçamaklara rağmen.
Ben var sevmek sen, sen var beni anlamak hıh?
Hayırlı cumalar
Arkadaşım belki regl öncesi vbdir. bazen çok spor yapınca da vücut ödem yapıyor.Kızlar tartıldım gr eksilmemişim
Millet okadar yiyip spor yapıyor gene veriyor. Benim aralarda kaçamağım oldu ama deli gibi spor yapıyorum 1 haftadır
Çok motivasyonum düştü.
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Çok fazla kilom yok diye katı bişey uygulamıyorum. Herşeyden yiyip az yiyorum. Diyet felsefem bu normal beslenmemden kopmadan azaltarak verebileceğime inanıyorum ama olmuyor.
Ben malesef bu hafta hem pilav hem de bir iki hamur işi yiyince o kadar oldu ama buna da şükür almadım en azından..Anladım ben onu maşallah 300 gr bile çok güzel inan şuanki paikolajim hiç iyi değil 100 gr bari verseydim.
Kız senin kilon zaten azmış kilo az olunca daha az ve yavaş gidiyor..***2. Takım 563. Etap***
akrep33( 76,6 / / / %)
merrr( 75, 3/ / / %)
Seymasevde( 60,8/ / / %) sabit değişmedi
Sade01( 64,3/ / / %)
Cavidancg( 77,8 / / / %)
askts(78,9/ / / %)
2.Takım ortalaması: %
Ben 10 gün jillian yapmıştım 2. Levele geçtim ozamanda böyle oldu kilom eksilmedi bende bıraktım sonra eksilmeye başladıArkadaşım belki regl öncesi vbdir. bazen çok spor yapınca da vücut ödem yapıyor.
Senin menülerin ve sporun çok güzel mutlaka kırılacaktır vucudunun direnci.
Ama yine de ters bir şeyler varsa doktora görün kan ve endokrin ver. çok duyduk burada basit problemlerde kilo veremeyen kişileri.
Sıkma canını devam et lütfen
Ondan dimiyaKız senin kilon zaten azmış kilo az olunca daha az ve yavaş gidiyor..
Benim moralim bozuk bu ara .ax önce de tartıldım iyice canım sıkıldı.geçen hafta 64.3 tüm bu hafta 65.9 .fark:1.6 bu nedir ya.deli gibi spor yaptım.bir tek haftasonu lahmacun mu bunu yapan? Spordan kas ağırlıpım mı arttı? Stresten ödem mi oldu?
Bencede iyi verdin. Yapta tavsiyelerde bulun bizede. Bu arada sende kendi kilonu ekleyip listeyi paylaşırmısın canımBen malesef bu hafta hem pilav hem de bir iki hamur işi yiyince o kadar oldu ama buna da şükür almadım en azından..
Bu hafta regl önce kürlerden birini yapacağım belki o da işe yarar
Son 2 si olablir canım. Seymasevde de aynı şekilde çok güzeldi sporu hem ödem hem kas artmış olabilir.Benim moralim bozuk bu ara .ax önce de tartıldım iyice canım sıkıldı.geçen hafta 64.3 tüm bu hafta 65.9 .fark:1.6 bu nedir ya.deli gibi spor yaptım.bir tek haftasonu lahmacun mu bunu yapan? Spordan kas ağırlıpım mı arttı? Stresten ödem mi oldu?
Offf sende mi bende öyle deli gibi spor yaptım ve okadar az kalorili beslendim arada kaçamak oldu ama kaloriyi aşmadım bile. Gr eksilmemiş çok şükür benimki artmamış.Benim moralim bozuk bu ara .ax önce de tartıldım iyice canım sıkıldı.geçen hafta 64.3 tüm bu hafta 65.9 .fark:1.6 bu nedir ya.deli gibi spor yaptım.bir tek haftasonu lahmacun mu bunu yapan? Spordan kas ağırlıpım mı arttı? Stresten ödem mi oldu?
Çok iyi menün yürüyüşte süperBu arada dünkü menğmü yazamadım akşam
Sabah: omlet,peynir,domates,3zeytin,yulaf kepeğinden krep
Öğle: 2kuru patlıcan dolması,1kase mercimek çorbası,yoğurt
Ara:1kuru incir,6-7 çilek
Akşam:1kase domates çorbası,tavuk sote,salata,yoğurt
70dk koşu bandında tempolu yğrüyüş 2.5 lt su
Ben hııt cardio yaptım bu ara dumbellarla ağırlık ta vardı aralarda.acaba ondan mı? Ya da iki gündğr dolma vardı pirinçten mi? Tartı öncesi protein günü yapsam dsha iyi olacak.Offf sende mi bende öyle deli gibi spor yaptım ve okadar az kalorili beslendim arada kaçamak oldu ama kaloriyi aşmadım bile. Gr eksilmemiş çok şükür benimki artmamış.
Bence spordan sen kendini nasıl hissediyorsun. Mesela ben baya göbeğim düz zayıf hissediyordum o yüzden kesin 59 görcem diye tartıldım.
Teşekkür ederim canım.geçen hafta 63 e bu kadar yakınım diye sevinirken şimdi 66 ya yaklaşıyorumÇok iyi menün yürüyüşte süper
Senin yüzden yuvalanıyor %0,4 oluyor canım***2. Takım 563. Etap***
akrep33( 76,6 / / / %)
merrr( 75, 3/ / / %)
Seymasevde( 60,8/ / / %) sabit değişmedi
Sade01( 64,3/ / / %)
Cavidancg( 77,8 / / / %)
askts(78,9/78.6 /300 / %0.36)
2.Takım ortalaması: %
Ben hııt cardio yaptım bu ara dumbellarla ağırlık ta vardı aralarda.acaba ondan mı? Ya da iki gündğr dolma vardı pirinçten mi? Tartı öncesi protein günü yapsam dsha iyi olacak.
Pirinç tamam karbonhidrat ama abartılcak bi ölçün yokki yemeklerde. Birde yaptığın spora göre normal geliyor bana.Teşekkür ederim canım.geçen hafta 63 e bu kadar yakınım diye sevinirken şimdi 66 ya yaklaşıyorumgerçekten moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?