- 18 Mart 2018
- 100
- 176
- 18
Evet canım hiç beklemediğm anda oldu yoksa yazın tedavi olacaktım ablamın nişanndan sonra bi macun kullandım onunla önce adet oldum aonra klomenle beraber o macundan yedim hamile kaldom yarın doktora gideceğim daha doktora gitmedim inşallah bir sorun çıkmaz Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah dilerim o mujdeli haberi sizlerde alırsınjzMaaşallah değerin harika canım. Hatırladığım kadarıyla tüp bebek için tedaviye daha başlamamıştım canım değil mi, yani bu doğa akışında gelen bir bebiş mi. Bizlere de nasip olur inşallah ve bekleyen heerkese
Hurma yedim ama çikolatanın yerini tutmuyor işte
Canım haklisin, dün bende genel bir isteksizlik vardı yemeklere karşı. Bu sabah da öyle...9 gibi uyandım, hala kahvaltı istemiyor canım ama birazdan hazırlayıp yiyeceğim artık.
3 yemek kaşığı ?? Devamını eksik yazmışın heralde anlamadım ama günün güzel geçmişMerhaba arkadaşlar
Kahvaltı 11.00
Sucuklu omlet
5 zeytin
Beyaz peynir
Yeşil çay
İki dilim tb ekmek
Ara:14.00
Sade kahve
2 hurma
Akşam:19.30
3 yemek kaşığı
4 küçük kanat
Yoğurt
Su:2 litre
Spor ve kitap YOk
Bulgur pilavı canım yanlış yazdım silerken hepsi silinmiş dikkat etmedim3 yemek kaşığı ?? Devamını eksik yazmışın heralde anlamadım ama günün güzel geçmiş
Ayarında yemişsin canımBulgur pilavı canım yanlış yazdım silerken hepsi silinmiş dikkat etmedim
Oyyy ne güzel, sürpriz yapmış bebisin sizeEvet canım hiç beklemediğm anda oldu yoksa yazın tedavi olacaktım ablamın nişanndan sonra bi macun kullandım onunla önce adet oldum aonra klomenle beraber o macundan yedim hamile kaldom yarın doktora gideceğim daha doktora gitmedim inşallah bir sorun çıkmaz Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah dilerim o mujdeli haberi sizlerde alırsınjz
Bas agrım geçti ama kırgınlığım geçmedi sürekli yattım ondan oldu sanırımAyarında yemişsin canım
Nasıl oldun baş ağrın geçtimi
Sporun çok iyi canım. O adı lazım değil olan zararlı şeyi görmüyorum bak, inşallah sen de onu yarın tartıda görmezsinGünümü yazayım kızlar bıgün erken kapattım
Kahvaltı
Yarım simit
1,5 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Birazcık acuka
Öğlen
300 mı çiğ sebze suyu
Akşam
Bir kase sebze salatası 2 dilim kızarmış kepek ekmeği üzerine biraz kahvaltılık sos sürülmüş
2 bardak karışık bitki çayı
1 lt su içtim yatana kadar 2 olur
40 dk eliptik (spordan sonra çay kaşığıyla banada yedim bi kaç kaşık)ekmeğe sürülen çikolata yani
6.000 adım yürüyüş ve pazar poşetleri taşıdım baya ağırdılar
Yediklerimin Kalorisi 522 toplamda.
Yaktığımda 594 gözüküyor
Akşam yemiycem diyorum olurda çok acıkırsam felan hurma yerim 2 tane 5-6 tanede çiğ fındık (niyetim yememek aslında)
İnşallah yemeden uyumuşsundur, hadi bakalımİyi akşamlar
29.03.2018
Sabah 09.00
2 dilim kaşar,2 dilim kepek ekmeği,
1 zeytin, yarım salatalık ve domates,1 lokma bal ve kaymak,maydanoz
Öğle 13.00
Şinitsel,yarım porsiyon çorba,1 kaşık ezme
100 gr.yoğurt
Ara 15.30 havuç
Ara 17.00 salatalik,yoğurt karışımı
3 litre su
gaza geldim şu saatten itibaren birşey yemeyeceğim.
6kofte bana çok geldi sanki canım, sabah da börek var. Bir de bildiğim kadarıyla akşam öğününde et türevleri tavsiye edilmiyor, yine de senin diyetinde varsa bilemem tabiiSabah;
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Yarım domates-salatalık
Roka-tere
1 dilim patatesli börek
Öğlen;
6 adet köfte
Ayran
Akşam;
1 adet ızagarada tavuk but
Ara öğün;
Yeşil çay
Karışık bitki çayı
1.5 litre su
45 dakika eliptik bisiklet
Gününü beğendim canımPerşembe menü.
Sanah 9.45
1 haş yumurta
1 kk peynir
1 dilim tb ekmeği
Öğlen 13.00
1 haşlanmış but
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam 19.20
1 kase tavuksuyu çorba
5 yk bamya
Yarım kase yoğurt
2.5 litre su
40 dk yürüyüş
1 yeşilçay
1 filtre şekersiz kahve
Az ama güzel olmus, yarın tartıda da az çıkarsın inşallahMerhaba arkadaşlar
Kahvaltı 11.00
Sucuklu omlet
5 zeytin
Beyaz peynir
Yeşil çay
İki dilim tb ekmek
Ara:14.00
Sade kahve
2 hurma
Akşam:19.30
3 yemek kaşığı
4 küçük kanat
Yoğurt
Spor ve kitap YOk
Çok güzel dengeli bir gün beğendimSABAH
2 dilim t.b.ekmegi ile yapılmış, yağsız,peynirli tost.
3 adet çeri domates
Roka
1 adet haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
ARA
1 fincan türk kahvesi
1 adet küçük yerli muz
ÖĞLEN
Çeyrek ekmek arası et döner (ekmeğin içi alındı ve etten başka birşey koydurmadım.
1 bardak ayran
AKŞAM
3 kaşık patlıcan salatası (az yağlı)
Yarım kase kadar yoğurt
Salata
Spor: 40dk tempolu yürüyüş
Kitap: Nouman Ali Khan/Dirilt Kalbini
Canım ben yarışırım.Kızlar beraber yarışacağım takım içinden arkadaş arıyoyorum kalori sayarak günlük 1.200 kalori
En az 45 dk spor yapılcak önümüzdeki hafta cuma günü kim kaçamaksız bitirdiyse o kazanıcak. Kim daha fazla vermişse oda ayrı bir birincilik olucak.
Ben çok yavaş kilo veriyorum gr gr gidiyor bilginiz olsun.
Hadi yapalım. Ozaman kurallar koyalım yasaklı yiyecekler belirleyelim (genel olarak bellidir) ama biz genede bi ekliyelim. Zaaflarımız var çünkü. Karbonhidrat hakkımız sınırlı olsun mesela belirleyelim.Canım ben yarışırım.
Ama ben kalori saymıyorum.
İddaalıyımdır.
Birbirimize güzel rskip olaniliriz.
Günaydınn maydonoz suyu felan iç yapabilirsen iyi gelirKızlar tartı yok ben de çünkü hala regl olamadım bahardan mıdır nedir bilmiyorumdolayısıyla fazla cozutmuyorum ama sahalara da dönmüş değilim
5 biber dolması çok olmuşşşDünkü menüm
Kahvaltı: 1 dilim tb 1 yumurta domates salatalık maydonoz peynir zeytin çay
Ara: çeyrek simit (yol gelince bi acıkıyoruz okulda)
Ara: 1 muz
Öğlen: maş fasülyesi salatası
Akşam: 1 kepçe pırasa 5 biber dolması biraz cacık
Ara: kahve ve yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?