Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Evet canım hiç beklemediğm anda oldu yoksa yazın tedavi olacaktım ablamın nişanndan sonra bi macun kullandım onunla önce adet oldum aonra klomenle beraber o macundan yedim hamile kaldom yarın doktora gideceğim daha doktora gitmedim inşallah bir sorun çıkmaz Rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallah dilerim o mujdeli haberi sizlerde alırsınjz

3 yemek kaşığı ?? Devamını eksik yazmışın heralde anlamadım ama günün güzel geçmiş

Kızlar beraber yarışacağım takım içinden arkadaş arıyoyorum kalori sayarak günlük 1.200 kalori
En az 45 dk spor yapılcak önümüzdeki hafta cuma günü kim kaçamaksız bitirdiyse o kazanıcak. Kim daha fazla vermişse oda ayrı bir birincilik olucak.
Ben çok yavaş kilo veriyorum gr gr gidiyor bilginiz olsun.

Oyyy ne güzel, sürpriz yapmış bebisin size
Allah'ın izniyle bir sıkıntı yoktur inşaallah canım,stresten mümkün olduğunca uzak dur. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Sporun çok iyi canım. O adı lazım değil olan zararlı şeyi görmüyorum bak, inşallah sen de onu yarın tartıda görmezsin
İnşallah yemeden uyumuşsundur, hadi bakalım
6kofte bana çok geldi sanki canım, sabah da börek var. Bir de bildiğim kadarıyla akşam öğününde et türevleri tavsiye edilmiyor, yine de senin diyetinde varsa bilemem tabii sporun gayet güzel
Gününü beğendim canım
Az ama güzel olmus, yarın tartıda da az çıkarsın inşallah

SABAH
2 dilim t.b.ekmegi ile yapılmış, yağsız,peynirli tost.
3 adet çeri domates
Roka
1 adet haşlanmış yumurta
5 adet zeytin

ARA
1 fincan türk kahvesi
1 adet küçük yerli muz

ÖĞLEN
Çeyrek ekmek arası et döner (ekmeğin içi alındı ve etten başka birşey koydurmadım.
1 bardak ayran

AKŞAM
3 kaşık patlıcan salatası (az yağlı)
Yarım kase kadar yoğurt
Salata

Su:2 litre
Spor: 40dk tempolu yürüyüş
Kitap: Nouman Ali Khan/Dirilt Kalbini

Çok güzel dengeli bir gün beğendim

Canım ben yarışırım.
Ama ben kalori saymıyorum.
İddaalıyımdır.
Birbirimize güzel rskip olaniliriz.

Canım ben yarışırım.
Ama ben kalori saymıyorum.
İddaalıyımdır.
Birbirimize güzel rskip olaniliriz.
Hadi yapalım. Ozaman kurallar koyalım yasaklı yiyecekler belirleyelim (genel olarak bellidir) ama biz genede bi ekliyelim. Zaaflarımız var çünkü. Karbonhidrat hakkımız sınırlı olsun mesela belirleyelim.

Dünkü menüm
Kahvaltı: 1 dilim tb 1 yumurta domates salatalık maydonoz peynir zeytin çay
Ara: çeyrek simit (yol gelince bi acıkıyoruz okulda)
Ara: 1 muz
Öğlen: maş fasülyesi salatası
Akşam: 1 kepçe pırasa 5 biber dolması biraz cacık
Ara: kahve ve yeşilçay

Kızlar tartı yok ben de çünkü hala regl olamadım bahardan mıdır nedir bilmiyorum dolayısıyla fazla cozutmuyorum ama sahalara da dönmüş değilim
Günaydınn maydonoz suyu felan iç yapabilirsen iyi gelir
5 biber dolması çok olmuşşş gerisi iyii. Biberler küçükmüydü ki.

Geldim buradayım, dün çok üşüdüm doğrudan yatağa girdim çay kitap vb derken uyudum..
Şimdi gelelim cuma skorlarımıza...
23 Mart 2018. 78.9
30 Mart 2018 78.6
Fark 300 gr
Yüzde 0.36
İlk haftaya bölüyorduk değil mi en son..
Kızlar bir iki güne kadar regl olurum haftaya artı çıkabilirim yani.
Bir de 82.7 ile başlamış oldum tartı güncellemesi ile 5 Şubat tarihinde
Yaklaşık 55 günde 4 kilo 100 gr gitmiş. Dikkat etmeseydim eminim 4 kilo alırdım..
Teşekkür ederim kızlar iyi ki varsınız.
Ayda 2 kilo diye üzülmeyelim 5 ayda 10 kilo 12 ayda 24 kilo yapar yavaşlasa bile bir yılda 15-20 kilo vermek mümkün. Hem de o kadar kaçamaklara rağmen.
Ben var sevmek sen, sen var beni anlamak hıh?
Hayırlı cumalar

Kızlar tartıldım gr eksilmemişim
Millet okadar yiyip spor yapıyor gene veriyor. Benim aralarda kaçamağım oldu ama deli gibi spor yapıyorum 1 haftadır
Çok motivasyonum düştü.
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum. Çok fazla kilom yok diye katı bişey uygulamıyorum. Herşeyden yiyip az yiyorum. Diyet felsefem bu normal beslenmemden kopmadan azaltarak verebileceğime inanıyorum ama olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…