• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Sorum var nolur acil fikir arkadaslar?

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaslar 15 gün sonra söz ve nisanim 1 gün arayla olucak.Simdi size 2 sorum var:
1.Nisan hatirasi olsun diye dagitmalik hediyelikler yaptiricam.Yaklasik 50 tane felan yakin dost ve cevreme.Soz ve isteme birarada olucak.Soz gecesi yaklasik 40 kisi oluyoruz ama nisanda 150 kisi var.Ben pek masrafin asirisina kacmamak icin 50 tane yaptiricam.Ama kararsiz kaldigim konu şu:Ben bu hediyelikleri nerde dagitayim.Yani evde söz gecesi dagitsam kombinime de pek uymicak.Sozde Fuşya siyah giyerken nisanda bordo ya da bordoyla uyumlu giyinicem.Ama hediyeliklerim de nisan kiyafetime uysun istedim nerde ne zaman dagitayim simdi ben.
2. Yüz görümlüğü hediyesi var ya damadin alacağı işte nisanlim olacak kişi bana ne istersin diye sorunca ben de su yolu set istiyeyim dedim.Ama kararsiz kaldım arkadaşlar. Bazı kisilerde diyoki güzel bi bilezik isteseydin bombeli olanlar var ya kalin iste onlardan.Annem de diyoki su yolu setten zarar edersin ama bilezik sana ilersi icin yatirim diyo.Simdi siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?

Soz aksami dagitmaniz gerek cunku yaptirdiginiz sayi ile gelen kisi uyumlu olmasi gerekir nisanda gelecekler icin 50 tane cok az degilmi ben gelenlerden fazla yaptirdim gelemeyenlere ayirdim sonra verdim cok hoslarina gitmisti.
Hediye konusunda neyi istiyorsaniz onu alin hic bozdurmaniza gerek kalmaz belki

Esila09 tesekkur ederim fikrin icin hepinizin fikirlerini degerlendiricem.Hediyeliklere baktim hep 4 tl tanesi begendiklerimin ve ben fazla masrafa giremem.Ayrica nisan salonunda her aile basina nasil dagiticamki?

Nişanda aile başına dağıtamazsın kişi başı hesaplaman lazım. Çocuklar isteyecek, oraya gelen yakınlarının hatrı sayılır dostları olacak bahsettiğin rakam çok az. Ben salonda masalara koydum, ayrıca nişanlıma fazladan vermiştim, istenir beklenir kalmadı dersen mahçup olmazmısın.
Ya fiyatı düşüreceksin, yada bütçeni zorlayacaksın.
Bir gün önce dağtıp ertesi gün vermemende ayıp olur.
Ben nişanımdaki hediyelerimi 1,40 TL ye halletmiştim kolonya şişeleri dağıttım, kurabiyeler pahalı olacaktı evde yaptık çok uğraştık ama değdi.
sözde havlu ve sabun dağıtmıştım başlayınca iş büyüdü annem oçok yapalım dedi gerçektende hepsi dağıtıldı ama maddi olarak çok pahalıya geldi

hediyelik ne dağıtacaksınız o konuda size bazı siteler söyleyebilirim yardımcı olabilir

Bilezik daha iyi bence. Şu yolu takı seti kıyafetlerine kullanman zor olabilir. Bildiğin alanı daha geniş. Birde hediyelerini bence o kadar az vereceksen ya davetiyesi verirken vereceksin , yada çaktırmadan vereceksin . Onu da nasıl yaparsın bilemem. Ama almayanlar gucenirler diye düşünüyorum.

nişanda ben de aile başı dağıtacağım hediyeliği. sözde 6 aylık kundaktaki bebeye bile verdik, nişanda o yüzden sayıyı daha az tutacağım ama yaklaşık 120 kişilik nişan için 60 - 70 civarı hediyelik yaptırmayı düşünüyorum. tanesi 1- 1.5 tlye de güzel hediyelikler var bu arada. eğer isterseniz özelden kendi yaptırmayı düşündüklerimi de gönderebilirim size. 50 tanesi 55 tlye geliyor, ekstra biraz süslemek gerekiyor sadece.
bu arada takı konusunda bişey diyemeyeceğim malesef, o konuyu biz hiç konuşmadık siz nasıl istiyorsanız öyle yapın dedim. ama annemlerden kullanabileceğim bişey istedim hatıra olsun diye. sözlümden de sözde hatıra olsun istemiştim kolye takmıştı, şimdi hiç çıkarmıyorum boynumdan :KK54:

Back