- 18 Nisan 2024
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi aysinncinarr
Merhaba arkadaşlar 2. Sınıfa giden 7 yaşında bir oğlum var okumayı 1. Sınıfta çözdü şuanda çok iyi okuması o konuda sorunumuz yok sadece yazısı kötü ve ödevlerini zorla yaptiriyorum ben söylemesem umursamıyor öğretmeni hikaye kitaplari aldırıp evde okumalarını istiyor onları bile okumuyor sınıfındaki çocuklar hep sınav birincisi oluyor benimki olamıyor bir yandan kızıyorum bir yandan üzülüyorum tablete çok bağımlı elinden düşürmüyor. Öğretmeni 5lere kadar çarpım tablosunu ezberlemelerini istedi 3 haftadır ezberlemedi açıp azcik okuyup bide şu kadar okusam olurmu deyip benimle pazarlık yapıyor. Sürekli hadi diye uyarıyorum hiçbir şey umurunda değil tablet dışında.. Ne yapacağımı bilmiyorum artık tablet yasağı koymayı denedik sabahtan akşama kadar başımın etini yiyor canım sıkıldı lütfen oyniyim diye kafayı yicem artık oğlum başarıli olacak meslek sahibi olacak büyüyünce diye hayaller kuruyorum ama okumaya hiç hevesi yok korkuyorum birkaç yıl sonra okumak istemiyorum der diye bazende sonradan açılır belki deyip kendimi avutuyorum ne yapicam bilmiyorum sizinde tecrübeleriniz varsa paylaşır mısınız benimle