2.sezeryan olanlar bakar mısıınız

pembekzm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
211
7
118
slm arkadaşlar benim sorum şu 2. sezeryanda aynı bölgeden mi kesiyorlar ilkine göre daha mı ağrılı geçiyor cevaplarınız için teşekkürler.

ablamlar sezeryan oldular evet aynı yeri kesiyorlar.
ikincisi ilk doğuma göre daha kolay diyorlar

hayırr canım aynı yerden kesmiolar ben diilde kız kardeşim ve kuzenim 2. kezz oldular ve ikiside farklı yerlerden kesmişler kendim bizzat gördüm

aaa o doktorun kötülüğü olmuş onlara yazık.benım doktorum 2.de de aynı yerden kesıyorum 2 çizgi olmasın dıye dedi.

evet aynı yerden kesiyorlar. Ben ilkini genel, ikincisini epidural anestezi altında oldum. Epidural anesteziyi tavsiye ederim. Doğum sonrası ağrıyı eline verilen bir buton ile kendin kontrol edebiliyorsun. Ayrıca bilincin açık olunca kendini daha dinç hissediyor, bebeğinle daha iyi ilgilenebiliyor ve daha çabuk iyileşiyorsun. Tavsiye ederim.guclubacismile

bende ikinci sezeryanı oldum
doğuma girerken en çok merka ettiğim şeydi
aynı yerden kesmişler
doktorum aynayla gösterdi
2. sinde daha kolay oluyo
ama bende şeker ve kansızlık olduğu için 1 hafta hastanede kaldım
ama ikincide narkozun etkisi çabuk geçiyo daha çabuk kendine geliyosun
kızımda gündüz ameliyatım olmuştu uyumak için çıldırıyodum
bunda gece yarısı apar topar ameliyat olmama rağmen sabaha kadar gözüme uyku girmedi
ameliyattan sonra

kızlar merhaba ben 2.ye hamile kaldım kabullenemedim şimdi bebek fikrine alışmama rağmen doğumdan çok korkuyorum
2.ye sezeryan olan anneler bana yerdımcı olbilirmisiniz spinal sezeryan olmuştum ilkinde gene öyle istiyorum ama ya uyuşmazsa die korkuyorum

merhaba bende 2. de korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş ilkinden farkı yoktu yalnızca bu sefer dokunuşları ve dikimi biraz hissettim fakat ağrı sızı hiçbişey hissetmedim.bir de ameliyattan önce anestezi uzmanına bu sefer korkuyorum dedim konuşarak beni rahatlattı ameliyat boyunca başımda durdu benimle sürekli konuştu bi ara ben herşeyi hissediyorum dokunuşları falan dedim korktum korkulacak bişey yok zaten tüm işlemi dokunma germe veya tutup çekme şeklinde hissedeksin ama hiç ağrı sızı hissetmeyeceksin dedi dediği gibi oldu sonra çok rahatladım gerisi rahat geçti.istersen sende korktuğunu belirt inan yardımcı olacaklardır.ben şanslıydım ikinci doğumumda ekibin tamamı aynı kişilerdi o açıdanda rahattı benim için..kolay doğumlar diliyorum...

canım ilgin için teşekkür ederim fakat ilk doğumumu gerçekleştirdiğim doktorum devlet hastanesinden ayrıldı ve kendine özel bir yer açtı şimdilik cerrrahi uygunluk belgesi alana kadar başka bir hastanede doğum yaptırıyor bunedenle doktorumu değiştireceğim kocaelinde konak hastanesi var herkes oradaki erkan beyi tavsiye ediyor bi onada gidicem yani doktor secicem tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…