• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Sezaryen doğum

Bakbideburdan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
359
617
103
30
2. Sezaryen doğumun daha zor olduğunu söylüyorlar. İlkinde epidural oldum. 1 haftada toparlanmıştım. 2. Veya 3. Sezaryen doğum yaşamış olanlar ilkine göre farklımı geçti sonrası ?

Bende ikinci daha rahat oluyor diye duydum . Sanırım bünye meselesi. Benimde ilkim spinal sezeryandı çok rahat geçmişti.

Ben 1 ay önce 2.sezeryanimi oldum,aynı ilki gibiydi..uyuşukluk geçince ayaklandim..tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama inşallah hiç görmemiş gibi olursun sende canım.
Bu arada sezeryanda en büyük problem bence gaz,ben ondan çok çektim.

Ben 1 ay önce 2.sezeryanimi oldum,aynı ilki gibiydi..uyuşukluk geçince ayaklandim..tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama inşallah hiç görmemiş gibi olursun sende canım.
Bu arada sezeryanda en büyük problem bence gaz,ben ondan çok çektim.
İnşallah🤲 Teşekkür ederim. Gaz sorunum olmamıştı. Papatya çayı içmiştim o mu iyi geldi bilmiyorum ama 😊

Bende senin gibi endiseliydim çok şükür bir sıkınti yaşamadım inşallah sende yaşamazsın allah kolaylık versin hayırlı doğumlar dilerim

Ikı sezeryan oldum ıkısıde gayet rahattı ben uyusukluk geciktenn sonra ayaklandım ama bu bunyeylede alakalı
Bende sana katılıyorum canım ben iki yıl arayla sezeryan oldum ilkinde de ikincisinde de hemen ayağa kalktım çok şükür. Evet bünye meselesi ama biraz da kendinde bitiyo iş sezeryan eskisi kadar ağır değil zaten.

Back