- 30 Ekim 2019
- 359
- 617
- 103
- 30
- Konu Sahibi Bakbideburdan
2. Sezaryen doğumun daha zor olduğunu söylüyorlar. İlkinde epidural oldum. 1 haftada toparlanmıştım. 2. Veya 3. Sezaryen doğum yaşamış olanlar ilkine göre farklımı geçti sonrası ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah. Evet bünye meselesi. Daha ağır geçtiğini duydum da ilkinden o yüzden merak ettimIkı sezeryan oldum ıkısıde gayet rahattı ben uyusukluk geciktenn sonra ayaklandım ama bu bunyeylede alakalı
İnşallahBen 1 ay önce 2.sezeryanimi oldum,aynı ilki gibiydi..uyuşukluk geçince ayaklandim..tabi herkesin acı eşiği farklıdır ama inşallah hiç görmemiş gibi olursun sende canım.
Bu arada sezeryanda en büyük problem bence gaz,ben ondan çok çektim.
İkisinin arası tam olarak ne kadardı?Bie bebegimi 2018 de diğerini 2019 doğurdum spinal anestezi oldum hicbir sıkıntı yaşamadım çok şükür
Benim ilk cok rahatti hic yatmadim bile ama ikincide zor oldu iki hafta yattim ama herkez ayni olmaz2. Sezaryen doğumun daha zor olduğunu söylüyorlar. İlkinde epidural oldum. 1 haftada toparlanmıştım. 2. Veya 3. Sezaryen doğum yaşamış olanlar ilkine göre farklımı geçti sonrası ?
Hamile oldugunda bebegin kac ayliktiBie bebegimi 2018 de diğerini 2019 doğurdum spinal anestezi oldum hicbir sıkıntı yaşamadım çok şükür
Ben de merak ettim benim de ikisini arasi 1.5 yil olacak ve 3. Sezaryenim olacak. Endişeleniyorum..Bie bebegimi 2018 de diğerini 2019 doğurdum spinal anestezi oldum hicbir sıkıntı yaşamadım çok şükür
9 10 aylik vardı ilkiyle hamileleligim arasındaHamile oldugunda bebegin kac aylikti
Bende sana katılıyorum canım ben iki yıl arayla sezeryan oldum ilkinde de ikincisinde de hemen ayağa kalktım çok şükür. Evet bünye meselesi ama biraz da kendinde bitiyo iş sezeryan eskisi kadar ağır değil zaten.Ikı sezeryan oldum ıkısıde gayet rahattı ben uyusukluk geciktenn sonra ayaklandım ama bu bunyeylede alakalı