- Konu Sahibi GokceRana23
-
saol canım in ş tez vakitte rabbim sanada güzel bi melek gönderir inşşşşçok güzel bi hikaye Allah isteyen herkese nasip etsin (en başta bana) güzel Gökçe'ni Allahım sizlere bağaşlasın
allah yavrunu sana bagışlasın canım hikayeni okudum ve cok duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadımm bende 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonra 11 ay sonra hamıle kaldım mayısta kalbi durdu bebegimin zor zmanalar yaşadım biraz ara verdik ve yine başladık bebek çalışmalarına bende melegime kavuşacagım bunu biliyorum cok şükür bir sorunumuz yok allah isteyen herkese versin ama yazdıkların beni gercekten cok duygulandırdı cok güzel ifade etmişsin duygularını senın kadar olmasada bende yaşadım seni az cok anlıyorum gökçe hoşgelmiş evinize neşe getirmiştir allah mutlulugunuzu daim etsin arkadasım...
canım yaa acını yen bi vlat giderir onuda rabbim tez vakitte göndersin inşallah duam seninle canım umarım bigün güzel haberini alırım inşşkaybetmek cok acı gerçekten hiç olmamış olsaydı bu kadar üzülmazdim herhalde 5 ay olacak nerdeyse ama ilk günki gibi acısı rabbim kimseye yaşatmasın inş. beni görüyürdur ve bende onu görürüm
Allah var umit var her daim
eger inaniyorsak gonulden iman ediyorsak hic bir zaman bitmemeli umitler umutlar .. sen bunun en guzel ornegisin canim
kizinla esinle mutlu ve huzurlu seneler diliyorum sana
benimde suan iki aylik bir oglum var bes sene sonra kavustum yavruma iki aydir dunyam hayatim herseyim ve en onemlisi ben degistim
tum samimiyetimle dua ediyorum bebek hasretiyle yanan kardeslerime arkadaslarima allahim herkese bu duyguyu yasatsin basmbaskaymis anne olmak
benimde bu aralar doğum hikayelerine ihtiyacım var..
sağlıkla inş büyüt kızını..
doğum ağrın oldumu sancı falan memnunmusun cnm sezeryandan
gökçerana canım rabbim hayırlı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin..eminimki annenden yeni doğdduğun gün kadar üzerindeki bütün olumsuz düşünceler gitmiş..bambaşka hayat başlamıştır...inşallah rabbim biz evlat hasreti çeken kullarınada tez vakitte nasip eder..kucağımıza alıp koklamayı...
canım bulutcum rabbim inş seninde yüzünü güldürür burda tanıdıgıö tüm arkadaşlarımında dilegi olur inş ben nacizane sizler için dua etmiştim inş kabul olur rabbim katından salih evlatlar sizlerede gönderir inş öper koklarım canım senn için :)ben seninde ne günler çektiğini biliyorum topikten..çok şükür rabbim dileğini muradını verdi..inşallah rabbim tez vakşitte senin yaşadığın bu mutluluğu bende tadarım...tüm hasret çekenler...o cennet kokulunu benim yerimede öp koklaaaaaaa...
canım bu arada duan içinde allah razı olsun inşallahhhhhhhhhhhh tez vakite kabul olurrrrrrrrrrrrrr
saol muallim teyzesiinş senin evlatlarınada saglıklı ömürler versinyerım senın kızını rabbım guzel bı omur versınnnnnnnn
Çok duygulandım canımya güzel bebeğin analı babalı büyüsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?