- Konu Sahibi GokceRana23
cok tatlı bebişin MAŞALLAH RABBİM nazardan saklasın
gökcerana sen kac yaşındasın canım sorucam hep unutuyorum
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylülde 3 yılımız doldu ekimde kızım geldi inş rabbim bundan sonra evladımızla güzel yıllar geçirmek nasip eder..saglıkla evladımı büyütürüm inşallahhh
pelincim çok sagol canım rabbim isteyen herekse nasip etsin kimsenin kucagını boşta koymasın inşallahhhcanım hikayeni okuyunca cok duygulandım gercekten bir mucize olmuş...inşallah rabbim bizleride fazla bekletmeden gönderir meleklerimizi...opuyorumnanaktan
canım umarı acın geçer yine anne olursun saglıkla kucagına alırsın burdaki tüm arkadaşlarım hep duamda sende içindesn doguma giderken herkesi yazdım tanıdıgım tanımadıgım herkese rabbim nasip etsi n die dua ettim rabbim bekletmez inşşGÖKÇEMRAHA alahım analı babalı büyütsün gülüm allahım acısını göstermesin gelinlik giydigini görürsün işşallah bende biliyosun yavrumu yeni kaybettim canım kayıbın nasıl oldugunu benden iyi kimse bilemez acısı çok zor dilerim rabbimden saglıklı saatli olur bebegin anasına babasına iyi evlat allahına iyi kul peygamberine iyi ümmet olur işşallah canım allahım benim gibi tez zamanda evlat hasretiyle yanan annelerede tez zamanda versinde acılarımız hasretimiz bitsin canım adıyla yaşar işşallah melek kızın
derdam canım yaa senide üzmüşüm istemeden rabbim büyük diegim hepinizin anne olması umarım rabbim gönlüne göre verir çok bekletmez inş senin içinde koklarım gıdısından da öperim canım opuyorumnanaktangökcecim ağlattın beni canım benim mevlam sana ve eşine bağışlasın uzun sağlıklı ve sıhatli bir ömrü olsun dilerim tüm güzellikler senle ve bebeğinle olur kocaman maşallahh diyorum benim için kokla olurmu çok severim bebek kokusunu dilerim mevlam kimsenin kucağını boş bırakmaz doldurur tez zamanda mevlam herkezin yar ve yardımcısı olsun inşallah
canım çok teşekkür ederim inş tez vakit senide hamiş olarak görürüm canım :ecrin_bebek: ben 29 yaşındayım canım 28 hamiş oldum 29 da anniş :) gec kaldım azcık ama kısmet bu yaşa imiş:) sen kaç yaşındasın ?cok tatlı bebişin MAŞALLAH RABBİM nazardan saklasın
nanelişekerim o boşluk elbet bigün dolucak ama rabbim biliyo zamanını bende çok isyanlar ederdim aglardım geceleri kociş görmeden seneler geçiyordu biz iki kişiydik ama çok şükür geldi kızım seninde gelicek bol bol dua et canım sizler hep duamdasınız kızımı kucagıma aldıgım her an dualarımdasınız:1hug:okurken çok duygulandım. hepimizin içindeki boşluk.....
senin o boşluğu dolduran küçük meleğine geldi, darısı benim ve isteyen diğer tüm arkadaşların.
bizde yarın 2.yılı doldurup 3.yıla giriyoruz yine 2 kişi....
hayırlısı olsun. vardır bunda da bir hayır...
Rabbim sağlık versin, hep birlikte mutluluk,sağlık ve huzur içinde yaşarsınız inşaallah canım :Saruboceq:
gökçem hikayeni baştan sona bilsemde bir solukta okudum sen hep bana umut olmuştun allaha çok şükür benimde umutlarım yeşerdi umarım senin gibi doğum hikayemide yazacağım günler görürüm...sana eşinle bebişinle uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum ....rabbim her gününü bir önceki gününden güzel eylesin canım arkadaşım benim çok öpüyorum seni ,nazlı kızınıda benim yeri öp kokla emi??( /B]
canım benim saol rabbim sizleride sevindirsi n inan sizleri görmesemde çok seviyorum benim yaşadıklarıma sizin ortak olmanız destek olmanız benide mutlu etti inş tez vakit gelsin minigin inşş canımgökçecim,gözyaşlarıyla okudum,benimde bu ay 3 senem doluyo ve hala meleğim gelmedi,ama sen bize umutsun.
rabbim bebeğinle,eşinle mutlu huzurlu bi yaşam nasib etsin inş.
sagol tatlım rabbim senin güzel kızınıda saglıkla büyütmeni nasip etsin hayırlı evlat olsun inşgökçerana çok güzel anlatmışsın bende kızımı doğum yaptığımda onu gördüğümde çok heyecanlıydım heran bişey olursa diye düşünmüştüm Allah bizim topiğimn hepsine versin hemide ikiz üçüz versin
canoo kankam benim çok sagol herşeyi beraber yaşadık inan duamdan çıkarmıyorum seni hep aklımdasın rabbim senin güzel yüreginide sevindirsin karnına güzel bi melek göndersin o haberi tez vakit sendende alayım canım allah razı olsunbu hikayeyi belkide enyakından bilen olarak yinede gözyaşlarıyla okudum
çok şükür bugünleri gördük kanka .çok ağladık karşılıklı ama hepsi bitti gitti .şükür küçük gökce unutturdu herşeyi .teyzesi yesin onu .rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin .
öpüyorum ikinizide canım
gökcem ne güzel anlatmissin sanki yasananlar daha dün gibi hep beraber acilarimizi paylastik cok sükür sen kavustun yavruna rabbim esirgesin onu hayirli saglikli uzun ömürlü eylesin ins bende hayirlisiyla ogluma kavusurum rabbim bütün isteyenlerede en kisa zamanda bebeklerini yollar insallah:Saruboceq:
canım yaa heran yanımdaydınız iyiki tanıdım siz i umarım senin güzel haberinide paylaşırız buradan canım ogluşunu kucagına saglıkla alırsın inşşmaşallah gökçeme
bu sancılı süreci ,hamilelik haberini ,bekleyişi ve nihayet sağlıkla doğum habetrini paylaşmak çok güzeldi
sıra ben de:))))
Allah uzun sağlıklı ömür versin
gökçem ben sena...allah hayırlı uğurlu etsin yavrunu...allah bağışlasın...benimkiler de kalsaydı şimdi 35 haftalık olacaktı...içim öle acıyor ki...
canımmmmmmm allahım kötü günlerini göstermesin inşallah sağlıcakla büyütmeyide nasip etsinnnn darısı bekleyen bütün arkadaşlarımıza olsun inşallah:))
teşekkür ederim tulbecim amin canımsagol :)tebrikler,Allah anali babali,saglikla büyütmeyi nasip etsin
allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah!
yazını okuyunca duygulandım çok.
bende nasip olursa kasım sonuna doğru kavuşacağım oğluşuma.