- Konu Sahibi GokceRana23
kızlar geçmişten başlayıp size anlatmak istiyorum hikayeyi...tam 2 yıl 4 ay bekledim güzel kuzumu .. evlenince hemen olmasın dedik 6 ay sonra baaşladık çalışmalara ama gelmedi bizim kuzuu.. sonra dr a gittik testler felann derken bikaç sorunçıktı ilaç tedavisine başladık klomen kullandım iki ay olmadı sonra dr degiştirdik tekrar testler ve kendi haliyle olmayacak denildi aşılama yaptırdık büyük bi umutla beklenen 14 gün ve sonuç negatif .. tekrar ara verdik .. ve yeni umutlarla dr a tekrar gittik yeniden aşılama denedik bu sefer daha büyük bi umut vardı içimizde olucak dedik 14 gün büyük bi hevesle bekledik olmadı.. aglayarak geri döndüm eşim teselli etti ama o bende daha kırıktı umudu gitmişti .. bikaç ay sonra kendimizi toparlayınca denemeye karar verdk gene insan vazgecemiyor ne kadar umutsuz olsada .. dr la onuştuk ve laparsakopi yapılsın istedik tüplerime bakıldı açıktı ve rahimde perde vardı bebegin tutunmasını engelliyordu aldılar onu ve tüp bebek yaptırdık herşey normal gitti yumurtalarım büyüyo ve alındı .. bikaç gün içinde döllend ve çagrıldım hastaneye .. sonra uyutuldum kalktıgımda içimde iki tane döllenmş bebiş vardı resimlerinide aldık eve geldik karnımı sevdim e bekleyiş gene başladı .. 14 gün geçti .. gittik kan için .. ama olmadı eşim şöyleyemedi bana hemşire aradı gelmemişti bebegim...biten umutlar gene yerini aldı dr um umutluydu yaşım gençti yumurtlarım oluyodu ama sorun vardı neydiii... genetik test yaptırdık ve yumurtalarım çk saglıklı degildi kan pıhtılaşması vardı rahim tersti vs... bi sürü sorun... iki ay ara dedi dr um vucudum dinlensin sonra gene tüp bebek yaparız ..bende o aralar artık bıkmıştım bıraktık tedaviyi aldıgım kiloları vermek için spor a başlama kararı aldım tedaviyi bıraktıktan iki ay sonra ben bi yanda ev temizligi yapıyorum bi yandan spor a gidiyorum ohhhh göbek eritcem die :) koşuyorum durmadan halılar silkeliyorum :) ve adet günü geliyo 1 ün geçyo sonra 3 .. sonra 5.. sonra 6 gün ve ben komşumun beni rüyasında görmes diger komşunun dur falına bakayım.. aaa ana rahminde bebek var die bi yorum çıkarması falda ve bunun üzerine gebelik testi alıyoruz komşumla aynı gün eve geldik.. wc ye girdim . komşum teste bakıyo bense elimde sigara ya boşver diyorum yokkk.. olmazzz .. o kadar tedav ile olmadı olmaz... diyip duruyom komşum ise pembe bi çizgi daha var bak çıktı diyor kulaklarıma inanamıyorum .. sonra gözlerim bugluanıp duruyo inanmak için testi tekrar tekrar elime alıyorum aglıyorum .. komşuma sarılıp aglıorum hıçkırarak .. eşimi arıroyum sonra .. ona söylemek için o kadar hayaller kurarken hamile kaldıgım ı .. açtıgımda sadece aşkım test yaptım pozitifti diyebiliyorum :) ve iş yerinde eve gelmesi bikaç dakikasını alıyor eşimin sarılıyoruz oda aglıyo o kadar müthiş bi andı ki... ve güzel bi 9 ay geirdim kızımla hiç üzmedi beni.. dayanıklı mücadeleci kızım... 4 ekim günü dr a gittik alltan muayene olmak için dr çatımın dar oldugunu bebegin daha fazla büyürse dogumun zor olacagını ve 2 cm açılmam oldugunu perşembe yani 7 ekime kadar normal dogum yapabilirsem bekleyecegini yapamazsam cuma sezeryan olucagımı söyledi . perşembe tekrar gittik sancım yoktu cuma sezeryana karar verdik.. 8 ekim 2010..38+6 günlük oldum sıfır heyecan ohaoldumsmile .. hastaneye gitmeden duş aldım gülüp etraftakilere moral veriyorumkaydirigubbakcemile2 sanki onlar ameliyata giricek .. gittik giriş işlemleri yapıldı bekledik saat 4.30 da geldiler beni almaya.. üstümü giydim hastane önlügüde bi acaip arkadan açık olandan allah tan iki tane giydirdiler :) içeri girmeden anestesi uzmanı genel olacagını söyledi kabul etttik bizde ona foto çeksin die makina verdik kızımın ilk çıktıgı anı uyuyo olsamda fotodan gördüm :) sonra uyandıgımda etrafıma bakıyoru kimse yok yabancı insanlar .. her ilerleyişte bi kadın görüyom bakıyom bizimkiler deil .. bi erkek görüyom oda bizimkiler deil eşim ortada yok ablam yegenm annem abim kimse yok ortalar da .. megerse bebegin yanında beni unutmuşlar .. odama kadar yalnız geldim ..ay aklıma geldide hem komik hem üzücü yaa yalnız sandım kendimi.. ama ilk odaya girdigimde kızımı görünce tüm acılarım geçti melekti sanki.bana benzettiler babası biraz bozuldu kendine benzetilmedi die canım benim ama ikimize aitti kimse benziyosa benzesindi ..gökçemm .. gökçe naz ım yıllarca bekledigim melek gelmişti çok şükür .. rabbim herkese nasip etsin inşallahh..
:ecrin_bebek::Saruboceq:
:ecrin_bebek::Saruboceq: