• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 sene 4 ay sonra gelen mücadeleci kızım

GokceRana23

rabbime emanet miniklerim
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
12.091
24
208
Elazığ
kızlar geçmişten başlayıp size anlatmak istiyorum hikayeyi...tam 2 yıl 4 ay bekledim güzel kuzumu .. evlenince hemen olmasın dedik 6 ay sonra baaşladık çalışmalara ama gelmedi bizim kuzuu.. sonra dr a gittik testler felann derken bikaç sorunçıktı ilaç tedavisine başladık klomen kullandım iki ay olmadı sonra dr degiştirdik tekrar testler ve kendi haliyle olmayacak denildi aşılama yaptırdık büyük bi umutla beklenen 14 gün ve sonuç negatif .. tekrar ara verdik .. ve yeni umutlarla dr a tekrar gittik yeniden aşılama denedik bu sefer daha büyük bi umut vardı içimizde olucak dedik 14 gün büyük bi hevesle bekledik olmadı.. aglayarak geri döndüm eşim teselli etti ama o bende daha kırıktı umudu gitmişti .. bikaç ay sonra kendimizi toparlayınca denemeye karar verdk gene insan vazgecemiyor ne kadar umutsuz olsada .. dr la onuştuk ve laparsakopi yapılsın istedik tüplerime bakıldı açıktı ve rahimde perde vardı bebegin tutunmasını engelliyordu aldılar onu ve tüp bebek yaptırdık herşey normal gitti yumurtalarım büyüyo ve alındı .. bikaç gün içinde döllend ve çagrıldım hastaneye .. sonra uyutuldum kalktıgımda içimde iki tane döllenmş bebiş vardı resimlerinide aldık eve geldik karnımı sevdim e bekleyiş gene başladı .. 14 gün geçti .. gittik kan için .. ama olmadı eşim şöyleyemedi bana hemşire aradı gelmemişti bebegim...biten umutlar gene yerini aldı dr um umutluydu yaşım gençti yumurtlarım oluyodu ama sorun vardı neydiii... genetik test yaptırdık ve yumurtalarım çk saglıklı degildi kan pıhtılaşması vardı rahim tersti vs... bi sürü sorun... iki ay ara dedi dr um vucudum dinlensin sonra gene tüp bebek yaparız ..bende o aralar artık bıkmıştım bıraktık tedaviyi aldıgım kiloları vermek için spor a başlama kararı aldım tedaviyi bıraktıktan iki ay sonra ben bi yanda ev temizligi yapıyorum bi yandan spor a gidiyorum ohhhh göbek eritcem die :) koşuyorum durmadan halılar silkeliyorum :) ve adet günü geliyo 1 ün geçyo sonra 3 .. sonra 5.. sonra 6 gün ve ben komşumun beni rüyasında görmes diger komşunun dur falına bakayım.. aaa ana rahminde bebek var die bi yorum çıkarması falda ve bunun üzerine gebelik testi alıyoruz komşumla aynı gün eve geldik.. wc ye girdim . komşum teste bakıyo bense elimde sigara ya boşver diyorum yokkk.. olmazzz .. o kadar tedav ile olmadı olmaz... diyip duruyom komşum ise pembe bi çizgi daha var bak çıktı diyor kulaklarıma inanamıyorum .. sonra gözlerim bugluanıp duruyo inanmak için testi tekrar tekrar elime alıyorum aglıyorum .. komşuma sarılıp aglıorum hıçkırarak .. eşimi arıroyum sonra .. ona söylemek için o kadar hayaller kurarken hamile kaldıgım ı .. açtıgımda sadece aşkım test yaptım pozitifti diyebiliyorum :) ve iş yerinde eve gelmesi bikaç dakikasını alıyor eşimin sarılıyoruz oda aglıyo o kadar müthiş bi andı ki... ve güzel bi 9 ay geirdim kızımla hiç üzmedi beni.. dayanıklı mücadeleci kızım... 4 ekim günü dr a gittik alltan muayene olmak için dr çatımın dar oldugunu bebegin daha fazla büyürse dogumun zor olacagını ve 2 cm açılmam oldugunu perşembe yani 7 ekime kadar normal dogum yapabilirsem bekleyecegini yapamazsam cuma sezeryan olucagımı söyledi . perşembe tekrar gittik sancım yoktu cuma sezeryana karar verdik.. 8 ekim 2010..38+6 günlük oldum sıfır heyecan ohaoldumsmile .. hastaneye gitmeden duş aldım gülüp etraftakilere moral veriyorumkaydirigubbakcemile2 sanki onlar ameliyata giricek .. gittik giriş işlemleri yapıldı bekledik saat 4.30 da geldiler beni almaya.. üstümü giydim hastane önlügüde bi acaip arkadan açık olandan allah tan iki tane giydirdiler :) içeri girmeden anestesi uzmanı genel olacagını söyledi kabul etttik bizde ona foto çeksin die makina verdik kızımın ilk çıktıgı anı uyuyo olsamda fotodan gördüm :) sonra uyandıgımda etrafıma bakıyoru kimse yok yabancı insanlar .. her ilerleyişte bi kadın görüyom bakıyom bizimkiler deil .. bi erkek görüyom oda bizimkiler deil eşim ortada yok ablam yegenm annem abim kimse yok ortalar da .. megerse bebegin yanında beni unutmuşlar .. odama kadar yalnız geldim ..ay aklıma geldide hem komik hem üzücü yaa yalnız sandım kendimi.. ama ilk odaya girdigimde kızımı görünce tüm acılarım geçti melekti sanki.bana benzettiler babası biraz bozuldu kendine benzetilmedi die canım benim ama ikimize aitti kimse benziyosa benzesindi ..gökçemm .. gökçe naz:nazar: ım yıllarca bekledigim melek gelmişti çok şükür .. rabbim herkese nasip etsin inşallahh..
:ecrin_bebek::Saruboceq:

eylülde 3 yılımız doldu ekimde kızım geldi inş rabbim bundan sonra evladımızla güzel yıllar geçirmek nasip eder..saglıkla evladımı büyütürüm inşallahhh

Son düzenleme:
çok güzel bi hikaye Allah isteyen herkese nasip etsi:nazar:n (en başta bana) güzel Gökçe'ni Allahım sizlere bağaşlasın

allah yavrunu sana bagışlasın canım hikayeni okudum ve cok duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadımm bende 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonra 11 ay sonra hamıle kaldım mayısta kalbi durdu bebegimin zor zmanalar yaşadım biraz ara verdik ve yine başladık bebek çalışmalarına bende melegime kavuşacagım bunu biliyorum cok şükür bir sorunumuz yok allah isteyen herkese versin ama yazdıkların beni gercekten cok duygulandırdı cok güzel ifade etmişsin duygularını senın kadar olmasada bende yaşadım seni az cok anlıyorum gökçe hoşgelmiş evinize neşe getirmiştir allah mutlulugunuzu daim etsin arkadasım...

çok güzel bi hikaye Allah isteyen herkese nasip etsi:nazar:n (en başta bana) güzel Gökçe'ni Allahım sizlere bağaşlasın
saol canım in ş tez vakitte rabbim sanada güzel bi melek gönderir inşşşş
allah yavrunu sana bagışlasın canım hikayeni okudum ve cok duygulandım gözyaşlarıma hakim olamadımm bende 2 yıllık evliyim ilk 8 ay korunduk sonra 11 ay sonra hamıle kaldım mayısta kalbi durdu bebegimin zor zmanalar yaşadım biraz ara verdik ve yine başladık bebek çalışmalarına bende melegime kavuşacagım bunu biliyorum cok şükür bir sorunumuz yok allah isteyen herkese versin ama yazdıkların beni gercekten cok duygulandırdı cok güzel ifade etmişsin duygularını senın kadar olmasada bende yaşadım seni az cok anlıyorum gökçe hoşgelmiş evinize neşe getirmiştir allah mutlulugunuzu daim etsin arkadasım...

canım seni üzmek istemezdim insan öyle şeyler yaşıyorki tam umut bitti diyorsun ama rabbim bi şekilde sevindiriyor benim kaybım olmadı canım çok üzüldüm senin için dilerim rabbim sana hayırlı bi evlat gönderir saglıkla kucagınada alırsın inanıyorum ki rabbim vakti zamanı gelince göndericek yavrunu cennteki kardeşide dua ediyodur eminim aeo canım

kaybetmek cok acı gerçekten hiç olmamış olsaydı bu kadar üzülmazdim herhalde 5 ay olacak nerdeyse ama ilk günki gibi acısı rabbim kimseye yaşatmasın inş. beni görüyürdur ve bende onu görürüm:(

Allah var umit var her daim
eger inaniyorsak gonulden iman ediyorsak hic bir zaman bitmemeli umitler umutlar .. sen bunun en guzel ornegisin canim
kizinla esinle mutlu ve huzurlu seneler diliyorum sana
benimde suan iki aylik bir oglum var bes sene sonra kavustum yavruma iki aydir dunyam hayatim herseyim ve en onemlisi ben degistim
tum samimiyetimle dua ediyorum bebek hasretiyle yanan kardeslerime arkadaslarima allahim herkese bu duyguyu yasatsin basmbaskaymis anne olmak

kaybetmek cok acı gerçekten hiç olmamış olsaydı bu kadar üzülmazdim herhalde 5 ay olacak nerdeyse ama ilk günki gibi acısı rabbim kimseye yaşatmasın inş. beni görüyürdur ve bende onu görürüm:(
canım yaa acını yen bi vlat giderir onuda rabbim tez vakitte göndersin inşallah duam seninle canım umarım bigün güzel haberini alırım inşş

Allah var umit var her daim
eger inaniyorsak gonulden iman ediyorsak hic bir zaman bitmemeli umitler umutlar .. sen bunun en guzel ornegisin canim
kizinla esinle mutlu ve huzurlu seneler diliyorum sana
benimde suan iki aylik bir oglum var bes sene sonra kavustum yavruma iki aydir dunyam hayatim herseyim ve en onemlisi ben degistim
tum samimiyetimle dua ediyorum bebek hasretiyle yanan kardeslerime arkadaslarima allahim herkese bu duyguyu yasatsin basmbaskaymis anne olmak

amin canım inş çok sagol rabbim bekleyen acı çeken özlemle yanan herkese göndersin kimsenin kucagı boş kalmasın ..bol duaa.. ve sabır.. rabbim ssizinde evladınızı saglıkla büyütmek nasip etsin inş büyüp evledigini askere gititiginde gör inşş:)

benimde bu aralar doğum hikayelerine ihtiyacım var..
sağlıkla inş büyüt kızını..
doğum ağrın oldumu sancı falan memnunmusun cnm sezeryandan

benimde bu aralar doğum hikayelerine ihtiyacım var..
sağlıkla inş büyüt kızını..
doğum ağrın oldumu sancı falan memnunmusun cnm sezeryandan

sagolasın canım .. benim ilk gün agrım oldu genel anestezzi aldım ben ilk uyandıgımda karnım agrıyordu sonra igne vurdular 6 saat kalkmadım ve kalkınca biraz agrı oluyo kasık kısımlarında ama çekilmeyeck bi agrı degil diger gün öglen ayaga kalktım bünyem kuvvetli galiba ikinci gün agrı kesici bile almadım ben sezeryandan memnunum şimdi her işimi yapabiliyorum biraz zorlansam bile :)

gökçerana canım rabbim hayırlı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin..eminimki annenden yeni doğdduğun gün kadar üzerindeki bütün olumsuz düşünceler gitmiş..bambaşka hayat başlamıştır...inşallah rabbim biz evlat hasreti çeken kullarınada tez vakitte nasip eder..kucağımıza alıp koklamayı...

ben seninde ne günler çektiğini biliyorum topikten..çok şükür rabbim dileğini muradını verdi..inşallah rabbim tez vakşitte senin yaşadığın bu mutluluğu bende tadarım...tüm hasret çekenler...o cennet kokulunu benim yerimede öp koklaaaaaaa...

canım bu arada duan içinde allah razı olsun inşallahhhhhhhhhhhh tez vakite kabul olurrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
gökçerana canım rabbim hayırlı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin..eminimki annenden yeni doğdduğun gün kadar üzerindeki bütün olumsuz düşünceler gitmiş..bambaşka hayat başlamıştır...inşallah rabbim biz evlat hasreti çeken kullarınada tez vakitte nasip eder..kucağımıza alıp koklamayı...

ben seninde ne günler çektiğini biliyorum topikten..çok şükür rabbim dileğini muradını verdi..inşallah rabbim tez vakşitte senin yaşadığın bu mutluluğu bende tadarım...tüm hasret çekenler...o cennet kokulunu benim yerimede öp koklaaaaaaa...

canım bu arada duan içinde allah razı olsun inşallahhhhhhhhhhhh tez vakite kabul olurrrrrrrrrrrrrr
canım bulutcum rabbim inş seninde yüzünü güldürür burda tanıdıgıö tüm arkadaşlarımında dilegi olur inş ben nacizane sizler için dua etmiştim inş kabul olur rabbim katından salih evlatlar sizlerede gönderir inş öper koklarım canım senn için :)
yerım senın kızını rabbım guzel bı omur versınnnnnnnn
saol muallim teyzesiinş senin evlatlarınada saglıklı ömürler versin
Çok duygulandım canımya güzel bebeğin analı babalı büyüsün inşallah.

amin canım çok sagol rabbim herkesin evladını bagışlasın hayırlı ömürler nasip etsin inş

canım hikayeni okuyunca cok duygulandım gercekten bir mucize olmuş...inşallah rabbim bizleride fazla bekletmeden gönderir meleklerimizi...opuyorumnanaktan

GÖKÇEMRAHA alahım analı babalı büyütsün gülüm allahım acısını göstermesin gelinlik giydigini görürsün işşallah bende biliyosun yavrumu yeni kaybettim canım kayıbın nasıl oldugunu benden iyi kimse bilemez acısı çok zor dilerim rabbimden saglıklı saatli olur bebegin anasına babasına iyi evlat allahına iyi kul peygamberine iyi ümmet olur işşallah canım allahım benim gibi tez zamanda evlat hasretiyle yanan annelerede tez zamanda versinde acılarımız hasretimiz bitsin canım adıyla yaşar işşallah melek kızın

gökcecim ağlattın beni canım benim mevlam sana ve eşine bağışlasın uzun sağlıklı ve sıhatli bir ömrü olsun dilerim tüm güzellikler senle ve bebeğinle olur kocaman maşallahh diyorum benim için kokla olurmu çok severim bebek kokusunu dilerim mevlam kimsenin kucağını boş bırakmaz doldurur tez zamanda mevlam herkezin yar ve yardımcısı olsun inşallah

gökcecim RABBİM yavrunu sana ve eşine bagışlasın saglıklı uzun ömür versin güzel ALLAHIM

darısıda bizim başımıza olsun İNŞALLAHopuyorumnanaktan

Back