Çünkü ben degerinde fiyat koydum ayrica begendigin varsa ben iki tarafi memnun edecek fiyati veririm netten tek tek bak fiyatlarina aldigim fiyat nerdeee bu fiyatlar nerdetesekkurler yorumun icin
indirimler büyüdü büyük büyük indirimTesekkur ederim canm hepimize ins.
Eki Görüntüle 932507 Eki Görüntüle 932508 Eki Görüntüle 932509 Eki Görüntüle 932510 [sıze=2]ilk adım 19 no[/sıze] [sıze=2]ortopedik oğlumun ayağı büyüdüğü için olmuyo oyüzden satıyorum[/sıze] [sıze=2]sadece [sıze=3]​30[/sıze][/sıze]
Eki Görüntüle 932523 [sıze=2]alt açmalık ilk aldığımda 1 kez hevesle kullandım yıkayıp kaldırdım tertemiz 15tl [/sıze][sıze=2]
[/sıze]Eki Görüntüle 932547 [sıze=2]koluna basınca havlayan peluş köpek büyük ve çok tatlı oğlumun işkencelerinden sonra sesi kısıldı garibanın ama biraz dinlenirse iyileşir gibi duruyo [/sıze][sıze=2]oyüzden 20[sıze=3] tl [/sıze][/sıze]
Eki Görüntüle 932596 [sıze=2]buda şeker mi şeker minik ayıcık kucağındaki şekeriyle sadece [sıze=3]5tl [/sıze][/sıze]
Eki Görüntüle 932602 [sıze=2]buda hiç kullanılmamış olan bez bebeğimiz hamileyken almıştım umutla ama oğlum oldu [/sıze][sıze=3]10tl[/sıze]
Eki Görüntüle 932507 Eki Görüntüle 932508 Eki Görüntüle 932509 Eki Görüntüle 932510 ilk adım 19 no ortopedik oğlumun ayağı büyüdüğü için olmuyo oyüzden satıyorum sadece ​40tl
Eki Görüntüle 932523 alt açmalık ilk aldığımda 1 kez hevesle kullandım yıkayıp kaldırdım tertemiz 20tl
Eki Görüntüle 932547 koluna basınca havlayan peluş köpek büyük ve çok tatlı oğlumun işkencelerinden sonra sesi kısıldı garibanın ama biraz dinlenirse iyileşir gibi duruyooyüzden 25 tl
Eki Görüntüle 932596 buda şeker mi şeker minik ayıcık kucağındaki şekeriyle sadece 5tl
Eki Görüntüle 932602 buda hiç kullanılmamış olan bez bebeğimiz hamileyken almıştım umutla ama oğlum oldu15tl
aynen canm ya delircem bazen bakıyorum okadar anlamsız şeylere bisürü para veriyolar ama bu kadar uygun vermeme rağmen kimsede tık yok nasip meselesi heraldebu konuda yani satış yapamama konusunda aynıyız galıba sekerımbende bı turlu satıs yapamadım fıyatları cok uygun tutmama ragmen
valla aile ekonomisini geçtim bebeğimin bikaç ihtiyacı var onları alabilsem kafi ama yardımcı olan yok ne yazıkkigaliba canım bende cok kullanıslı yenı gıbı olan elbıselerımı 10 tlye satısa sundum ama tık yok bazı arkadaslar eklıyo resım bu benım dusuncem ama guzel degıl satılıyo bızde tıkyokk neyse ıns kısa zamanda satılırlarda aıle ekonomısıne bızde katkıda bulunuruz azcık