2 saniye suren siddetli agri

bantam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
244
6
118
İstanbul
Arkadaslar tam sag yumurtaligimda bikac gundur cok siddetli bir agri oluyor. Dayanilamayacak kadar buyuk ancak 1 2 saniye surup geciyor devaminda hicbi rahatsizlik olmuyor. Doktora gitsem yumurtalikla mi baska bi seyle mi ilgili bilemedigimden hangi bolume gitcegimden emin degilm. Zaten cok rahatsiz edici degil sadece bikac saniyelik, napmaliyim? Neden olabilir? Adetime 3 gun var bu arada ama 1 haftadir yasiyorum bu seyi.

kadın dogumu bi git derim

bence senin sağ tarafında kist var canım ihmal etme (evliysen)bebek düşünmüyorsan kistin küçükse d.k hapı ile yok edilebiliyor ihmal etme

bence senin sağ tarafında kist var canım ihmal etme (evliysen)bebek düşünmüyorsan kistin küçükse d.k hapı ile yok edilebiliyor ihmal etme

Birkac sene once kist tedavisi gormustum. Adetim duzensizdi o zaman ama su an hep gunu gunune oluyor. Kist agrisi da yasamadigimdan bilemiyorum. Umarim daha buyuk bi sey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…