Evet çok terliyordu kafası sıcaklığı çözdüm ama hala aynı şuan bile emziğini öyle bir emiyor ki çok yutkunarak ve kıpırdıyor dişten mi şüphelenmeliyim? Aç olması imkansızMerhaba dis sancısı tarif ediyor gibisiniz ama içiniz rahat etsin diye bence bir çocuk doktoruna gösterin. Bir de çok sıcak bir ortamda uyuyan çocuklar huzursuz olur uyanır oda ısısı ne nemini kontrol ederseniz çok iyi olur. Kakasi idrari normalse yüksek ihtimal distir
Yazmayı unutmuştum evet 6 aylık olmak üzere oğlum. Sanırım atak haftası da olabilir bilemiyorum ki çok sık yaşanan bir durum diye düşünüyorum bu sık uyanmaları. Çözümü bilemiyorum çok kıpırdıyor şuan ve emziğini aşırı açmış gibi emiyor halbuki değil anlamıyorumatak dönemi olabilir. hem fiziksel olarak büyür hem de bir davranışsal olarak bir milestone. 6-7 aylık diye anladım, bu dönemdeki her bebeğe burada da orada da hemen ‘diş’ derler oral dönem de başladığı için ama çoğunlukla değildir.
Açlık değil bence, emzik ile dişleri kaşıyor. Biz de 6.aydayiz bizde de aynı durum, bugün doktorumuz diş sancısı dedi, gece boyu dakka başı ayaktayım. Ellerimizi sürekli ağzına götürüyor damarlarının arasına alıp ısırıyor, belli diş süreciYazmayı unutmuştum evet 6 aylık olmak üzere oğlum. Sanırım atak haftası da olabilir bilemiyorum ki çok sık yaşanan bir durum diye düşünüyorum bu sık uyanmaları. Çözümü bilemiyorum çok kıpırdıyor şuan ve emziğini aşırı açmış gibi emiyor halbuki değil anlamıyorum