Anneler iyi akşamlar tabii ki çoğu annenin başına gelen benim başıma da geldi geceleri 2 kere mamaya kalkan oğlum saatte bir 2 saatte bir uyanmaya başladı ağlayarak uyanıyor emziği resmen kapıyor hiç mama yememiş açlıktan bayılmış gibi Ya anlamadım gitti gündüz açlıktan ölüyor neredeyse 5 6 saat hiç düzgün mama içmiyor ama gece olunca mama içmezse kıyamet kopuyor 140120 cc. Rüya öğünü denedim su vermeyi denedim az içirmeyi çok içirmeyi denedim hiçbiri olmadı ve maalesef en büyük sorunum sallanarak uyuyor. 4 ay atağında buna alıştı oğlum ne güzel yanına uzanınca uyurdu gece 2 kere yer uyurdu şimdi düzen müzen sıfır resmen sabahın 4üne kadar ıkır mıkır 4ten sonra da ığğ ığğ ağlar gibi hep zorla uyutuyorum 6 7ye kadar. Dişlerden mi yapıyor acaba çünkü diş problemimizde var buraya foto atmıştım hepsi bir geliyor demişlerdi dişleri için henüz çıkmadılar tetagil diş granüllü ve calpol veriyorum çok huzursuz olursa oda işe yaramıyor sorun diş değil sanırım biliyorum hepsi geçecek ama yorgunluk içe atma insanı yıpratıyor. Buraya sık uyanmalar için yazanlar çoktu acaba ne yaptılar çözüm varsa lütfen paylaşın