2 öğün beslenme ile ayda 8 kilo...

Lady Isabella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
380
400
103
Merhaba kızlar,
ben evlendikten sonra kilo alanlardanım.1.5 senelik evliyim ve tam 12 kilo aldım.
Vermek için bir çok yöntem denedim ama hepsi fos çıktı.
Size yazacağım yöntemle abim 1 ayda 8 kilo verdi bende bir hafta 2 kilo verdim ve devam ediyorum.
Günde sadece 2 öğün yiyorum.2 öğün arası en az 8 saat olacak.Şeker ve şekerli olan herşeyden uzak duruyorum.Pasta ve tatlılar gibi...
Sabahları sabah 9 da 1 dilim kızarmış ekmek ,peynir,salatalık,domates ve 5 adet zeytin yiyorum
Akşam saat 19:00 da canım ne isterse onu yiyorum buna meyve de dahil.Sonra bir daha birşey yemiyorum istersem çay içiyorum.
Yalnız sakız dahi çiğnemeyeceksiniz.
Ben 1 haftada 2 kilo verdim.İnşallah sizlere de faydam olur.

Ben de sabah itibariyle başladım 1 hafta sonra sonuçlarımızı paylaşalım öyleyse karar azim cesaret

Düğünümde 15 kiloyu 2 ayda verdim fakat 2 gebelik vs derken çok kilo aldım kilo verirken de dediğinizi uygulanmıştım bugün bir tanıdık neden kendini bu kadar saldın dediğinde dank etti sonra bu yazıya rastladm ve kararlıyım hedefimde 23 kilo var biliyorum istersem ben yapıyorum 4 ay süre biçtim

Bir ayda 8 kg verilir mi ? Ben 14 haziran cuma günü 58.6 kg idim. boyum 1.55 yaşım ise 43. Bu sene çok yürümeme rağmen hiç bu kilodan aşağı inemedim. Geçen yazki kapriler belden taşınca dank etti. Yaşımın etkiside çoktur ama aşırı taktım bu göbek ve yan simitlere...acil 55 in altına düşmem gerek .
yarından itibaren 3 gün protein detoksu yapıp pazartesi tartılmayı düşünüyorum.

Sorun rakamlar değil bence disiplinli olamamak...İstikrarlı olunan her yöntem işe yarıyor. Bir yerden başlamamız gerek ama üç günde bırakmak için değil...

Bugün proteine ağırlık verdim.
Sabah ; bir kaşık lorlu salata yarım yumurta ve peynir.
Arada ;haşlanmış tavuk ve küçük bir lorlu kırmızı biber dolması.
Akşam ; yine haşlanmış tavuk ve 2 kaşık yoğurtlu semizotu.

Kızlar bu işin kuralı ilk başta disiplin sonra çok yiyen için neden bu kadar çok yediğini sorgulaması lazım mesela ben mutsuzsam yerim önce bunu bi ortadan kaldırmak lazm aynı şekilde ben diyete uyuyorum ama alışmak için 21 gün bi zamanım var ve 1 ayın geçmesi lazm hem kilo kaybımı hissetmek adına hemde alışmak için de yirmi bir gün

Kızlar ben evlendiğimizde çok zayıftım e doğal olarak daha güzel giyimli bakımlı idim fakat şimdi 18 ayda 2 gebelik 2 doğum sezeryan sonucu 40 kg aldm tabi bunun bi kısmının gittiğini sayarsak 23 kg kaldı

kilom 58.1
üç gün protein ile beslenme olmadı. Çünkü klasik ben...hatta hunharca kiraz ve erik yedim. Devam. sınırlı karbonhidrat ile beslenip çok hareket...Aaaaa nasıl unuttum ben karbonhidrat diyeti forumuna gider orda biz iyi kilo vermiştik...Bye şekerler...

Başlangç kilom 82.6
Güncel 80.6
Arkadaşlar 5 gün de 2 kilo verdm net doğum sonrası kilolarım bunlar normal kilom 60 idi yani ikinci büyük diyetim geçen sene 87 den Düşmüştm 60 a gebe kaldm bu senede 60 a düşücm protein ağırlı ama hergün zerdecal yiyorum kilo vermemde rolü olduğunu düşünüyorum maydanoz suyu da çok içiyorum bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…