İşte en büyük yanlış. Bende öyle söylüyordum minik kızıma sen ablasın sen büyüksün, çok büyük bir yanlışmış meğer. Çareye psikologta bulduk artık biz, o dank ettirdi kafamıza bunun yanlış olduğunu. Kızım şu anda 5.5 yaşında oğlum 2.5. Oğlanın neye ihtiyacı varsa kızında aynı şeylere ihtiyacı var, ikiside aynı kefede, ha birisi yaş olarak daha büyük belki ama ihtiyaçları aynı, anne ve babadan beklentileri aynı. Birisi kocaman bir genç kız değilki abla olması gerektiğini anlasın. O kadar çok araştırdımki bu konuda, ama hala bir çözüm bulamadım. Belki biz anne baba olarak tavrımızı değiştirmeliyiz, bu kardeş kıskançlığını en aza indirgemeliyiz. Psikolog zaten kızımın verdiği tepkileri çok normal buldu meğer terapi alması gereken bizmişiz.kafamçokkarıştıtatlicadiarzu
Sonuç itibariyle yaş araları çok fazla olmadığından lütfen minik oğluna onun bir abi olduğunu sürekli dikte etme, veya hiç böyle bir görev yükleme ona. İtiş kakışmalar, kıskançlıklar elbette olacaktır, kaçınılmaz olan budur. Herşeyi dengeleyecek olan anne ve babadır (ah birde ben becerebilsemkafamçokkarıştı)