2 Nisan Çatlatma iğnesi sonrası görüşlerimiz

schatsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
11
1
1
28
Merhabalar 2 nisanda çatlatma iğnesi oldum. Pcosum var. İki yumurtam gelişti biri 21mm biri 18mm. Şu an kasıklarımda şişlik var. Ayrıca gün içinde sol kasığımda batma şeklinde ağrılar oluyor. Dolgunluk hissi var. Benimle aynı durumda olanlar beraber sohbet edelim.

2 Nisan çatlatma iğnesi oldum 2 gün aşırı kasık ve bel ağrım oldu doktorum 36. Saatten sonra 1 gün ara ile ilişki önerdi çatlatma iğnesinden önce adetimin 5. Günü letu kullandım sabah akşam 5 gün 2 nisanda 2 tane yumurtam oluşmuştu biri 22 mm diğeri 17mm 3.gün ağrılarım hafifledi bugün öğlen biraz yoğun akıntım oldu 2 kez dünde biraz olmuştu bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum bugün bel ağrım biraz fazla ama dayanılmayacak değil öğlende 2 saat uyumuşum sabah aç karnına hafif miğde bulantım oldu ve geçti evde kaset test yaptın negatif ilacın etkisi 6. Gündeyim sizlerin belirtileri nelerdir merakla bekliyorum

Bana da iğne günü ve gün aşırı ilişki önerdi değerlendirdim. Sizin ilk denemeniz mi. Ben de mide bulantısı olmadı. Pilatese gidiyordum devam ediyorum doktorum sorun olmaz dedi beslenme düzenimde de değişikliğe gidemedim çok 😢

Kızlar günaydın, çatlatma iğnelerinin reçetesiz alınanı var mı biliyor musunuz acaba? Ovitrelle, pregnyl, gonapeptyl

Kızlar günaydın, çatlatma iğnelerinin reçetesiz alınanı var mı biliyor musunuz acaba? Ovitrelle, pregnyl, gonapeptyl
Günaydın, benim bu ilk denememdi reçete ile gonapeptyl aldım. Doktor kontrolü olmadan kullanmak mantıklı olur mu bilemiyorum. Umarım sizin için en iyisi olur 🌸

Günaydın, benim bu ilk denememdi reçete ile gonapeptyl aldım. Doktor kontrolü olmadan kullanmak mantıklı olur mu bilemiyorum. Umarım sizin için en iyisi olur 🌸
Yumurtta takibi yaptıracağım da iğne vermezse diye, normalde tüp bebek polikliniği takipliydim, orada hep yazıyorlardı. Şimdi başka doktora gideceğim, vermezse süreci başa sarmak istemiyorum

Bana da iğne günü ve gün aşırı ilişki önerdi değerlendirdim. Sizin ilk denemeniz mi. Ben de mide bulantısı olmadı. Pilatese gidiyordum devam ediyorum doktorum sorun olmaz dedi beslenme düzenimde de değişikliğe gidemedim çok 😢
Evet ilk denemem sizde her hangi bir değişiklik oldu mu peki

Aranızda izmirde olan var mı? Çatlatma iğnesini hiçbir yerde bulamıyorum. İzmirde var mı aldığınız bir yer?

Evet ilk denemem sizde her hangi bir değişiklik oldu mu peki
İlk yorumda bahsettiğimde durumlar dışında pek farklı bir şey yok. En yoğun hissettiğim şey kasıklardaki dolgunluk hissi karnımı içeri çekemiyorum dokunduğumda balon gibi şiş

Merhabalar 2 nisanda çatlatma iğnesi oldum. Pcosum var. İki yumurtam gelişti biri 21mm biri 18mm. Şu an kasıklarımda şişlik var. Ayrıca gün içinde sol kasığımda batma şeklinde ağrılar oluyor. Dolgunluk hissi var. Benimle aynı durumda olanlar beraber sohbet edelim.
Merhaba aynı gün olmuşuz iğneyi benim bugün hafif hafif kadıklarıma sancılar giriyo sizde herhangi test yaptırdınız mı

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İlk iki gün kasıklarımda birkaç kez zonklama gibi batma oldu, onun dışında herhangi bir şey yaşamadım
Yumurta tam çatladı mı diye emin olmak için iğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrım var ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼

Merhaba aynı gün olmuşuz iğneyi benim bugün hafif hafif kadıklarıma sancılar giriyo sizde herhangi test yaptırdınız mı
Benim de aynı belirtilerim var. Hayır herhangi bir test yaptırmadım. İdrar testi yapmayı düşünmüyorum ayın 21 i gibi Regl olmazsam kan tahlili vereceğim.

Merhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İlk iki gün kasıklarımda birkaç kez zonklama gibi batma oldu, onun dışında herhangi bir şey yaşamadım
Yumurta tam çatladı mı diye emin olmak için iğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrım var ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
Merhabalar doktorum progesteron testlerinden bahsetmedi sizin ayın kaçında iğne olmuştunuz umarım iyi haberlerinizi alırız

Bugün iğne olalı 11. Gün göğüslerim çok acıyor regl olacak gibi bir ağrım var sizde durumlar nedir

Ben iğne olalı 15 gün oldu
Bu hafta başta sağ tarafta hafif bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün şimdilik bir ağrım yok

Bu hafta başta sağ tarafta hafif bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün şimdilik bir ağrım yok
Ne zaman test vereceksiniz