Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, benim bu ilk denememdi reçete ile gonapeptyl aldım. Doktor kontrolü olmadan kullanmak mantıklı olur mu bilemiyorum. Umarım sizin için en iyisi olurKızlar günaydın, çatlatma iğnelerinin reçetesiz alınanı var mı biliyor musunuz acaba? Ovitrelle, pregnyl, gonapeptyl
Yumurtta takibi yaptıracağım da iğne vermezse diye, normalde tüp bebek polikliniği takipliydim, orada hep yazıyorlardı. Şimdi başka doktora gideceğim, vermezse süreci başa sarmak istemiyorumGünaydın, benim bu ilk denememdi reçete ile gonapeptyl aldım. Doktor kontrolü olmadan kullanmak mantıklı olur mu bilemiyorum. Umarım sizin için en iyisi olur![]()
Evet ilk denemem sizde her hangi bir değişiklik oldu mu pekiBana da iğne günü ve gün aşırı ilişki önerdi değerlendirdim. Sizin ilk denemeniz mi. Ben de mide bulantısı olmadı. Pilatese gidiyordum devam ediyorum doktorum sorun olmaz dedi beslenme düzenimde de değişikliğe gidemedim çok![]()
İlk yorumda bahsettiğimde durumlar dışında pek farklı bir şey yok. En yoğun hissettiğim şey kasıklardaki dolgunluk hissi karnımı içeri çekemiyorum dokunduğumda balon gibi şişEvet ilk denemem sizde her hangi bir değişiklik oldu mu peki
Merhaba aynı gün olmuşuz iğneyi benim bugün hafif hafif kadıklarıma sancılar giriyo sizde herhangi test yaptırdınız mıMerhabalar 2 nisanda çatlatma iğnesi oldum. Pcosum var. İki yumurtam gelişti biri 21mm biri 18mm. Şu an kasıklarımda şişlik var. Ayrıca gün içinde sol kasığımda batma şeklinde ağrılar oluyor. Dolgunluk hissi var. Benimle aynı durumda olanlar beraber sohbet edelim.
Benim de aynı belirtilerim var. Hayır herhangi bir test yaptırmadım. İdrar testi yapmayı düşünmüyorum ayın 21 i gibi Regl olmazsam kan tahlili vereceğim.Merhaba aynı gün olmuşuz iğneyi benim bugün hafif hafif kadıklarıma sancılar giriyo sizde herhangi test yaptırdınız mı
Merhabalar doktorum progesteron testlerinden bahsetmedi sizin ayın kaçında iğne olmuştunuz umarım iyi haberlerinizi alırızMerhaba,
Ben reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İlk iki gün kasıklarımda birkaç kez zonklama gibi batma oldu, onun dışında herhangi bir şey yaşamadım
Yumurta tam çatladı mı diye emin olmak için iğneden 9 gün sonra kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Haftaya Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara hafif bel ve kasık ağrım var ve midem bulanıyor
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım![]()
Merhabalar doktorum progesteron testlerinden bahsetmedi sizin ayın kaçında iğne olmuştunuz umarım iyi haberlerinizi alırız
İnşallah güzel haberler alırızBenim de aynı belirtilerim var. Hayır herhangi bir test yaptırmadım. İdrar testi yapmayı düşünmüyorum ayın 21 i gibi Regl olmazsam kan tahlili vereceğim.
Ne zaman test vereceksinizBen iğne olalı 15 gün oldu
Bu hafta başta sağ tarafta hafif bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün şimdilik bir ağrım yok
Beyaz akıntı benden de geldi sümüksü bir yapıydı ama 1 kere olduBen iğne olalı 15 gün oldu
Bu hafta başta sağ tarafta hafif bel ağrım oldu, beyaz akıntı geldi
Birkaç gündür sol kasığım ağrıyordu, bazen regli olacakmışım gibi ağrı oluyordu
Akıntı sarıya döndü ve göğüslerim dolgunlaştı
Bugün şimdilik bir ağrım yok
Ne zaman test vereceksiniz