Dualarım tüm bebek isteyen annelere.. ben sadece kendim istemiyorum o yüzden sordum
Tamam canım bende hamileyim zaten ama kolay olmuyor onu söyleyeyimDualarım tüm bebek isteyen annelere.. ben sadece kendim istemiyorum o yüzden sordum
Benim olmam imkansız o zaman dimiTamam canım bende hamileyim zaten ama kolay olmuyor onu söyleyeyim
Yoo imkansız değil sürtünme ile hamile kalmak. Ama adet olduysan imkansızdırBenim olmam imkansız o zaman dimi
Olaydan 10 gün sonra oldum napıyım ben şimdiYoo imkansız değil sürtünme ile hamile kalmak. Ama adet olduysan imkansızdır
Hiçbir şeyOlaydan 10 gün sonra oldum napıyım ben şimdi
Gerçekten bu konuda bilgim sıfır.. rahmimde his var gibi geliyor ondan kafama taktjm. Klitoris bölgesinden kalınmıyor biliyorjm ama o sırada vajinam ıslaktı acaba diye düşündümCinsel bilgi 0 ama iliski yasiyorsun bu ne kafa. Klitoristen hamile kalinmiyor be yavrum.
İhtimal yok mu yani bazıları hamileyken adet görüyomuş diye düşündüğümden dolayı 2 test yaptkm ben. Testleri yanlış zamanda mı yaptımHiçbir şey
Abla bazıları öyle de ihtimal var diyor benim ondan kafam karıştı ya dalga geçiyolar ya da ihtimal var diyip susuylarVallah eger siz gebe kalirsaniz bundan sonra herkes surtunerek iliskiye girsin :)
Bazıları ilk ilişkisinde hamile kalıyormuş. Ondan ötürü sordumBi gün gerçekten hamile kalmak istediğinde o işlerin bu kadar kolay olmadığını anlayacaksın muhtelemenrahat ol
Yok canmİhtimal yok mu yani bazıları hamileyken adet görüyomuş diye düşündüğümden dolayı 2 test yaptkm ben. Testleri yanlış zamanda mı yaptım
Bi daha almama gerek yok dimiYok canm
Hayır gerek yokBi daha almama gerek yok dimi
Yani o bölgeye bırakmadığı surec3 sıkıntı yok:)Abla bazıları öyle de ihtimal var diyor benim ondan kafam karıştı ya dalga geçiyolar ya da ihtimal var diyip susuylar
Boşalma sıvısı bana gelmedi ben zevk suyunu soruyorum klitoris bölgeme onjn değme olasılığı varYani o bölgeye bırakmadığı surec3 sıkıntı yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?