acaba burnunuzdaki sorunu öğrenebilirmiyim bu kadar zor geçmesinin sebebi neydi çok korktum şimdiselam öncelikle geçmiş olsun.bende yaklasık 1 ay önce 2. amelıyatımı oldum.ilkinde çok kolay gecen amelıyatım 2.de benı 10 gün yatırdı ...çok agrım oldu şişlik hiç olmmaıştı ilk amelıyatta ama bunda çok şiştim morardım.arnıca kramle hallettım .ama bana deselerdı ki 2.amelıyat daha zor bir kez daha düşünürdüm gercekten.umarım kolay atlatırsın ..sevgiler
senin sorunun ne canım burnun daki .ikinci defa olma sebebinbenimde revizyon olmam gerek..yaşadığım şehirde 4 dr la görüştüm hiçbiri garanti vermiyor..buda benim hevesimi kırıyor sonuçta düzelsin istiyorum ama dr ların tutumu karşısında acaba dahamı kötü olur diyede korkmuyor değilim
canım ben burnumdan ameliyat olalı 10 sene oldu..bu zaman zarfında çeşitli darbelere bağlı olarak burnum kırıldı hemde bi kaç kez..burun ortası ters v denilen kısımda sağ tarafında çökme bariz belli bunun yanında burun ucumda sarkma var..birde ilk ameliyat olduğum dönemde de profil farkı vardı burnumda..sağdan,soldan,önden anlıycan her açıdan farklı :)) gelgelelim revizyon deyince iyi düşünmek lazım 9 yıldır hep heveslendim ama vazgeçtim işin aslı bir dr çıkıpta ben bunu yaparım hemde çok güzel yaparım dese o dakika olucam ama işte korkuyorum beterin beteri olurmu diye..senin sorunun ne canım burnun daki .ikinci defa olma sebebin
Anladım canım çok gecmiş olsun insan korkuyor ilinci sefere. Tabi doğal olarak .ben olmamayı bile düşünüyorum bazen ama doktorum kemik açılmış onu birleştirmem dedi kendimi olmak zorunda hissediyorum ilerde daha kötü olur diye.on dakikada olup çıkcam demişin o kadar koşanı sürüyor revizyoncanım ben burnumdan ameliyat olalı 10 sene oldu..bu zaman zarfında çeşitli darbelere bağlı olarak burnum kırıldı hemde bi kaç kez..burun ortası ters v denilen kısımda sağ tarafında çökme bariz belli bunun yanında burun ucumda sarkma var..birde ilk ameliyat olduğum dönemde de profil farkı vardı burnumda..sağdan,soldan,önden anlıycan her açıdan farklı :)) gelgelelim revizyon deyince iyi düşünmek lazım 9 yıldır hep heveslendim ama vazgeçtim işin aslı bir dr çıkıpta ben bunu yaparım hemde çok güzel yaparım dese o dakika olucam ama işte korkuyorum beterin beteri olurmu diye..
anladım cnm bende bi an için sevinmişitim:)on dakika değil canım o dakika olurum dedim..yani emin olsam hemen olucam demek istedim..
haklısın sanırım cn bakalım birazcık erteledm .1 ay kadaGerçekten içini rahatlattıktan sonra ol derim :)