Gelinlik Modelleri 2 MODELDE KARARSIZ KALDIMM ..eleştirilerinizi bekliyorum:)

elizhaa

elizhaa...
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2009
172
1
96
Manisa
ARKADAŞLAR SıZCEE HANGıSı DAHA GÜZEL BU ıKıSıNDEN,2. modelin 2 resmini ekledim...kararsız kaldım bunların çok benzerlerini denedim ayşe hatun önal ın modaevinde ama hala kararsızımm...ikisinin de tıpkısı değil gerçi giydiklerim ama en azından fikir olur...:kedi:

Eklentiler

• $024-demetrios-6.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 86
  • $168.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $167.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
Keşke resimleri büyük koysaydın canım bu şekilde detayları belli olmuyor...

bence birincisi, ama straplesi hiç sevmem o yüzden tek askılıyı söylüyorum. eteği de daha hoş gibi. mutluluklar.

Keşke resimleri büyük koysaydın canım bu şekilde detayları belli olmuyor...

evet canım ya maalesef,belli sayıda mesajın olmayınca büyük boyutlu ekleme hakkın olmuyormafoldumben ama beğendiğinize sevindim en azından birisini:) ben de 1. modeli daha zarif buldum...hepinize teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

Ben öyle birşey duymadım canım ama... Hızlıresimden denedin mi?

hızlı resimle alakası yok, forum 100 mesajdan aşağıdakilere linkten resim yükleme izni vermiyor malesef

ben çok kabarık gelinlik sevmiyorum o nedenle birinci gelinlik daha cazip geldi bana
ma arkadaşların da dediği gibi resimler küçük olduğu için ayrıntılar pek belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…