Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkili test yaptırdım. 38 yaşındayım ense kalınlığı vs gayet güzel,ama kan tahlilini görünce doktor yurt dışında yapılan testen yaptirabilecegimi söyledi.lutfen anlayan varsa bakabilirmi çok kötüyüm.
İkili test yaptırdım. 38 yaşındayım ense kalınlığı vs gayet güzel,ama kan tahlilini görünce doktor yurt dışında yapılan testen yaptirabilecegimi söyledi.lutfen anlayan varsa bakabilirmi çok kötüyüm.
Yaptıran arkadaşlar var burda okuyorum ama bence bir perinatologa gidin hem daha uygun hem bence siz de gorursunuz daha rahat edersiniz o testler 3 bin tl falan
yaştan dolayı belki riskiniz yüksek çıkmıştır. Fetal DNA testini ben de yaptırdım sonuç temiz geldi. Yaptırıp yaptırmamak size kalmış. Perinatolog da belki yaş nedeniyle bu testi isteyebilir.