Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de programdan ultrason ölçüleri ile yapılmıştı ama normalde kan testine göre de değerlendiriliyor.Ben kan tahlilinden değilde bir program ile risk oranı çıkarıldığını biliyordum belki yaşınızdan dolayı demiştir fatal dna testi yaptırın diye ama risk oranını görmeden böyle demesi tuhafıma gitti
Ben kan testi vermemiş sadece detaylı ultrasona girmiştim. O yüzden kan değerlerini anlayamıyorum. Yaştan dolayı olabilir.İkili test yaptırdım 38 yaşındayım ense kalınlığı vs gayet güzel ama kan tahlilini görünce doktor yurt dışında yapılan testen yaptirabilecegimi söyledi.lutfen anlayan varsa bakabilirmi çok kötüyüm
Ben onu bilmiyordum teşekkürlerBenim de programdan ultrason ölçüleri ile yapılmıştı ama normalde kan testine göre de değerlendiriliyor.
Merhaba benimde yaş 37.benimde ultrason taraması gayet iyi.Ama kan değerlerim yüksek riskli çıktı.fetal DNA testi yaptırdım emin olmak adına.bugün sonuç geldi hersey normalmiş..İkili test yaptırdım 38 yaşındayım ense kalınlığı vs gayet güzel ama kan tahlilini görünce doktor yurt dışında yapılan testen yaptirabilecegimi söyledi.lutfen anlayan varsa bakabilirmi çok kötüyüm
Fetal DNA dediğiniz kan alınıp yurt dışına gitmek miMerhaba benimde yaş 37.benimde ultrason taraması gayet iyi.Ama kan değerlerim yüksek riskli çıktı.fetal DNA testi yaptırdım emin olmak adına.bugün sonuç geldi hersey normalmiş..
İlle yurt dışına gidecek diye bi kural yok.Türkiyede de yapılıyormuş.Ama ben öyle tercih ettim.Yani asıl konu bu testin diğerlerine göre yüzde 99 doğruluk payı olması canım..Fetal DNA dediğiniz kan alınıp yurt dışına gitmek mi
İkili test yaptırdım 38 yaşındayım ense kalınlığı vs gayet güzel ama kan tahlilini görünce doktor yurt dışında yapılan testen yaptirabilecegimi söyledi.lutfen anlayan varsa bakabilirmi çok kötüyüm
Usg ve kan degerinin kombine olarak yorumlandigi rapor nerede?
Fetal dna testi kesin sonuctur %99 dogrulugu vardir. Ikili test ise istatistiksel bir testtir, hatali pozitif orani yuksektir. Bu nedenle ortada boyle bir test imkani varken doktorlar bilgilendiriyor ve yonlendiriyor. Istediginiz testi istediginiz merkezde maddi durum uygunsa yaptirirsiniz.
Benim de raporlarim bu hafta geldi, memnunum ne kadar olursa olsun yaptirirdim.