• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 li test sonucu yardımcı olun lütfen

gamzebugra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2023
2
0
1
28
Arkadaşlar merhaba ;

12 hafta 6 günlük hamileyim.
2 li test yaptırdım pazartesi günü ve trisomi 21 riskli geldi böyle olan var mı aranızda lütfen yardımcı olun
IMG_6022.png

196 bebekte 1 ihtimal çıkmış bence canınızı sıkmayın bu testler tarama testi atıyorum 5 çocukta 1 ihtimal bile çıksa doğduğunda hicbsey olmuyor genelde bence önemli olan detaylı ultrason 21. Haftadan sonra yapılan. Eğer ultrason da ense kalınlığı görmediyse doktor bir sorun yoktur bu kan testi gerçekten anlamsız çünkü. Burun kemiği var çünkü. En büyük belirti ultrasonda ki muayenede burun kemiği görülmez. Nazal kemik var dediği burun kemiği oluyor. Doktor ense kalınlığı da görmediyse sıkıntı etmeyin hiç. 21. Haftada detay
Lı ultrasonda en net sonucu alırsınız. İyi bi perinatolog baksın.

196 bebekte 1 ihtimal çıkmış bence canınızı sıkmayın bu testler tarama testi atıyorum 5 çocukta 1 ihtimal bile çıksa doğduğunda hicbsey olmuyor genelde bence önemli olan detaylı ultrason 21. Haftadan sonra yapılan. Eğer ultrason da ense kalınlığı görmediyse doktor bir sorun yoktur bu kan testi gerçekten anlamsız çünkü. Burun kemiği var çünkü. En büyük belirti ultrasonda ki muayenede burun kemiği görülmez. Nazal kemik var dediği burun kemiği oluyor. Doktor ense kalınlığı da görmediyse sıkıntı etmeyin hiç. 21. Haftada detay
Lı ultrasonda en net sonucu alırsınız. İyi bi perinatolog baksın.
İyi hissettirdiğiniz için çok Çok teşekkür ederim 🙏

Ense kalınlığınız kaç çıkmıştı? Ayrıca burun kemiği de var demiş doktor. Bence endişelenmeyin Sonucunuz 250 den yüksek olduğu için riskli gelmiş ama yine de ileri tetkik yaptırırsanız içiniz rahatlar 😊

Back
X