- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden burun kemigi bilinmiyor yazmis?Kızlar 11+5 haftalık gebelikte 2 Li test yaptım şuan 13 oldum ultrasonda ense kalınlığı ve nazal kemik normal devlette doktor normal çıkmış dedi özeldeki de fetal yaptır risk var dedi anlayan yorum yapabilir mi
Doktor hiç bakmadı ki acelesi vardı şuan var o sonucu etkiliyor muNeden burun kemigi bilinmiyor yazmis?
Orta riskli denebilir. Benim hic riskim yokken fetal dna yaptirdim. Bence buyuk rahatlik öneriyorum.
Orta riskli çıkmış benim de öyle çıktı hiç bişey yaptırmadımKızlar 11+5 haftalık gebelikte 2 Li test yaptım şuan 13 oldum ultrasonda ense kalınlığı ve nazal kemik normal devlette doktor normal çıkmış dedi özeldeki de fetal yaptır risk var dedi anlayan yorum yapabilir mi
Tam olarak kaç çıktı 0 10 arası derkenMerhaba bnde bişe sorucaktim kanda gebelik baktırdım ama değerim 0-10 çıktı ne demek oluyor bilen varmi
Yani 15 gün gecikti dün kanı verdim bugün böyle sonuç aldimMaalesef negatif gecikmenin kaçıncı günü
Negatif canımYani 15 gün gecikti dün kanı verdim bugün böyle sonuç aldim
Anladım teşekkür ederimNegatif canım