2 li tarama testi

humeyracn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
32
7
26
Merhaba hanımlar 2 li tarama testini öneriyor musunuz? Yaptıran var mı Yaptırdıysanız tam olarak ne yapıyorlar karından ultrason mu vajinal mi

Karından ultrasonla burun kemiğine ense kalınlığına bakılıyor. Bir de kanda bazı değerlere bakılıyor. Ben yaptırdım zaten tanı değil tarama testi bir kesinliği yok.

Merhaba hanımlar 2 li tarama testini öneriyor musunuz? Yaptıran var mı Yaptırdıysanız tam olarak ne yapıyorlar karından ultrason mu vajinal mi
Bence herkesin kendi tercihi. Ben yaptırmamayı seçiyorum. Doktorumla konuştum oda zaten çok gerekli olmadığını söyledi. Anne karnında bir tedavi yolu yok çünkü e kürtajda düşünmüyorum . O yüzden ben yaptırmayacağım. Ama herkesin kendi tercihi.
Bir de net sonuç vermiyormuş zaten boşa can sıkıntısı olarak görüyorum ben. Allah herkesin evladına sağlık versin

Benim doktorum da seçimi bana bıraktı ama önerdiğini söyledi çevremde çoğu herkes yaptırmış baya arada kaldım Aminnn :)

Benim doktorum da seçimi bana bıraktı ama önerdiğini söyledi çevremde çoğu herkes yaptırmış baya arada kaldım Aminnn :)
Doktorum bana da söyledi zaten söylemek zorundalar ama dediğim gibi tedavi felan gibi bir şey olmadığı için ve net sonjçta vermediği için ki verse de ben kürtaj yaptırmak istemediğim için yaptırmıyorum. Ama herkesin kendi tercihi bu hassas bir konu

Ben yaptırmadım 14 haftalık hamileyim yaptırmayıda düşünmüyorum kalan gebelik aylarımı yanlış test sonuçları yüzünden zehir etmek istemedim birde sağlıklıda olsa sağlıksızda olsa dünyaya gelecek bu saatten sonra aldırıp günahınada giremem o yüzden gereksiz duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…