F fetos Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 11 0 6 34 Ankara 4 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fetos #1 Kızlar 2li tarama sonnucum riskli çıktı ya varmı aranızda riskli çıkan başka yardım edin lütfen çok korkuyorum
Kızlar 2li tarama sonnucum riskli çıktı ya varmı aranızda riskli çıkan başka yardım edin lütfen çok korkuyorum
S sonay2004 Üye Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 28 0 6 İstanbul 4 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fetos #2 fetos .!.: Kızlar 2li tarama sonnucum riskli çıktı ya varmı aranızda riskli çıkan başka yardım edin lütfen çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... gunaydın degerlerin nedir? bende yaptırdım yarın doktoruma göstericem bakalım ne diyecek.arkadaşım hamile oda yaptırdı onda da risk çıkmış doktor problem yok demiş .içini ferah tut
fetos .!.: Kızlar 2li tarama sonnucum riskli çıktı ya varmı aranızda riskli çıkan başka yardım edin lütfen çok korkuyorum Genişletmek için tıkla... gunaydın degerlerin nedir? bende yaptırdım yarın doktoruma göstericem bakalım ne diyecek.arkadaşım hamile oda yaptırdı onda da risk çıkmış doktor problem yok demiş .içini ferah tut
F fetos Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 11 0 6 34 Ankara 4 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi fetos #3 1:173 çıktı bnm riskim arkadaşının risk değeri kaçtı ki?