2.lazer randevusu - - bilgisi olanlar cevap yazabilir mi?

julican

Guru
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
595
782
323
28 nisan 2013 de, 2.bacak ve kol lazer randevum var kaç gün öncesinden kıllarımı almalıyım sizce ?

28 nisan 2013 de, 2.bacak ve kol lazer randevum var kaç gün öncesinden kıllarımı almalıyım sizce ?

Kıllarının çıkışına göre sen belirlemelisin. Makinenin görebileceği uzunlukta olsun yeter.
Ben 10 gün öncesinden aldım. Ama senin kılların çabuk uzuyorsa 5 gün öncesinden jiletle alabilirsin.

Kıllarının çıkışına göre sen belirlemelisin. Makinenin görebileceği uzunlukta olsun yeter.
Ben 10 gün öncesinden aldım. Ama senin kılların çabuk uzuyorsa 5 gün öncesinden jiletle alabilirsin.

ilk seansımı 10 martta oldum ve %90 ı döküldü dökülenleri jiletleyince eski hızında mı çıkacak ki :S

Senin kıl yapına göre değişir. Bende 2.seansımı yeni oldum.
İlk seans ile ikinci seans arasında 1 kere jilet vurdum çünkü çıkan kıllarım olmadı.

bende ilk seansımı yaptırdım ve 2. seans için 16 mayısta randevum var... işlemi yapan kız bacaklara dokunma kolduk valtı ve genital için kılların uzama hızına göre 3-5 gün öncesinden jilet yap dedi...

ilk seansım 10 marttaydı (bacak + kol) dökülmeyen 15 -20 kıl harici dökülen yerlerde tekrar kıl çıkmadı .25 nisanda ikinci randevum var . ozaman gitmeden 1 hafta öncesinde o çıkanları jiletleyeyim bende herhalde en doğrusu böyle .gittiğim yerde kontrol seansı yok benimde hiçte bişey demedi sorumsuzlar.. :/

jilet kullanıyorsan iki gün ideal

2 güne çıkmaz jilet le hemececik diye endişelerim var ,5 gün öncesinden almayı düşünüyorum :44: umarım o dökülen yerlerdeki kıllar da hemen uyanıp çıkmazlar [/FONT]

Son düzenleme:
kılı komple değil kökünü görmesi lazım zaten.yine de sen bilirsin tabi.benim 13. seansım yeni bitti.işe alacaklar beni yakında

Son düzenleme:
ben 5 6 gün öncesinden jiletle alıp lazere gidiyorum ama ne kadar zamanda uzadıklarına bağlı arkadaşımda 2 gün öncesinden alır jiletle mesela

ben 5 6 gün öncesinden jiletle alıp lazere gidiyorum ama ne kadar zamanda uzadıklarına bağlı arkadaşımda 2 gün öncesinden alır jiletle mesela

2.seansıma kaldı sayılı gün, aslında benimde 5 gün öncesi ideal boyut , yalnız lazer yapıldığı için acaba uzama süreci değişir mi diye endişelenmiştim

Bugün 2. randevum vardı ama adet günümün sonu bugün.Cumartesiye erteledim ,5 gün önceden aldım jiletle azcıcık çıktı çoğu yerler ,bakalım merakla bekleniyor lazer günü ..

Taze taze 2. lazer seansımdan geldim şimdi
Tüm bacak ve tüm kol yapıldı bugün yaklaşık 1 saat sürdü .
Gitmeden 5 gün önce almıştım çıkan kılları , çıkmayanlarda vardı doğal olarak ,bu sebeple şimdiki lazerle alınanlar çıkıp döküldükten sonra buda yaklaşık 2 hafta sonraya denk geliyor tekrar kontrol seansına çağırdılar , işlem görmemiş olan kıllar varsa onlar alınacakmış . 15 derece uyguladılar epicare alexandrite cihaz.ateşte tüyleri yanmış tavuk gibi duruyor şuan cildim
ama geçecek biliyorum .Birde batık izlerim var benim epey onlar da geçer umarım lazer yapıldıkça

Ben düzcede yaptıyorum toplam 6 seans kızlar. İlk seansımı oldum. Arkadasım gitmişti onunki bitti asla cıkmıyorr aylar gectı harika bi duygu eminim. Sizin seanslar neden o kdr uzun verilmişki ?

Ben düzcede yaptıyorum toplam 6 seans kızlar. İlk seansımı oldum. Arkadasım gitmişti onunki bitti asla cıkmıyorr aylar gectı harika bi duygu eminim. Sizin seanslar neden o kdr uzun verilmişki ?

Benim gittiğim merkez 8 + 2 seans uygulayacağını söyledi ,
kıllar %100 bitmez ama %80 biter ara ara çıkan yerlerde olur elbette dedi ,
yani bitiş garantili filan değil ,
hormonlardan , gebelikten , yenilen besinlerden kaynaklı kıl çıkışları olabilirmiş ilerleyen senelerde ama bana yarar sağlayacak bir bitiş azalma olacakmış, inşallah bende memnun kalırım .
(ayrıca burada gördüm bende bazıları 15 seans filan gidiyorlarmış banada çok fazla geldi seans sayısı )
2. seansım bittim benimde işte .Arkadaşının adına da sevindim 6 seansta tamamen bitmesi çok güzel bir şey,
alexandrite cihazını uyguluyorlar şuan kıllarda ,
sizinde aynı cihaz mı gittiğiniz merkez de acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…