2 kürtajdan sonra hamile kalamıyorum

Merveepelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
4
1
1
26
Kızlar geçen sene 2 gebelik geçirdim İkisininde kalbi durdu kürtaj oldum. 4-5 ay denemedik şimdide 3 aydır deniyoruz fakat hala hamile kalamadım.

2 kere hamile kalabilmişsiniz. Doktorunuz ek bir sağlık sorununuz yok dediyse zamana bırakın elbet olur

2 kere hamile kalabilmişsiniz. Doktorunuz ek bir sağlık sorununuz yok dediyse zamana bırakın elbet olur
Kürtajdan sonra genetik test yaptırdık bi sorun çıkmadı. Sadece bende pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Hamilelik düşündüğünde kan sulandırıcı kullan keseyi görünce iğne başlamamız gerekiyor dedi ve ben 3 aydır kan sulandırı kullanıyorum. Ve 3 aydır hamile kalamıyorum

Daha vakti zamanı gelmemiştir. Vaktinden önce horoz ötmez demişler. Streste olumsuz etkiliyor siz duanızı yapın denemeye devam edin inşallah pozitifi görürsünüz

Kızlar geçen sene 2 gebelik geçirdim İkisininde kalbi durdu kürtaj oldum. 4-5 ay denemedik şimdide 3 aydır deniyoruz fakat hala hamile kalamadım.
Peki kürtajda iyice temizlendi mi acaba parça kalmış olabilir mi? Hiç rahim filmi çektirdiniz mi? Hamilelik için öncelikle 1 sene deneme süresi bekleniyor diye biliyorum. Sonra hormon ve sperm testi veriliyor. Doktorlar son olarak histereskopi çekilmesini talep ediyor. Evli arkadaşım anlatmıştı bana

Evet kürtajdan sonra kontrole gittiğimde bir sorun yoktu. Ben 2.5 yıllık evliyim ve 1 senden fazladır deniyoruz iki kere oldu şimdi olmuyor nedenini bir türlü anlamadım. Adetime 3 gün var o zaman doktora gidip hormon testi yapılmasını isticem

Hormon testi 2. Ya da 3. Gün veriliyor. En kısa zamanda hayırlısıyla kolaylıkla anne olursunuz umarım Allah gönlünüze göre versin yani daha önce hamile kaldığınıza göre demekki fiziksel bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Stres , psikolojik durum da gebeliği etkiliyor.

Merhaba umarım en kısa zamanda hamile kalırsın kuzum bende aynı sorunu yaşiyorum kaybımın üzerinden 3 ay geçti genetik test istediler ama hangi bölümden randevu alacağımı bilmiyorum yardımcı olur musun?

Direk genetik bölümüne randevu alınabiliyor diye biliyorum geçmiş olsun canım ama kadın doğum olan genetiğe alınıyor onkoloji değil Ankara da öyle söylemişti sekreter bize

Üzülmeyin, bende 3 ay önce bir kayıp yaşadım kalbi durdu. İnsan kaybedince tekrar hamile kalıp o duyguları yaşamak istiyor yada yeni bir bebek haberi acımı hafifletir diyor herkesten çok umud ediyoruz belki. Fakat vakti ve saati var hayırlı zamanda nasip olsun inşallah.

Daha vakti zamanı gelmemiştir. Vaktinden önce horoz ötmez demişler. Streste olumsuz etkiliyor siz duanızı yapın denemeye devam edin inşallah pozitifi görürsünüz
Bencede en büyük sebep stres galiba
fakültelerde genetik bölümü var orda yaptırabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…