• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 Kürtaj sonrası hamile kalamıyorum

Merveepelin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
5
0
1
26
Kızlar öncelikle merhaba. 2 kez hamile kaldım 2 side karnımda öldü ve maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım ve sonrasında genetik test yaptırdık eşimle bir sorun çıkmadı. Bende pıhtılaşma sorunu çıktı. Doktoruma gittim ve hamile kalınca kan sulandırıcı iğneye başlamamız gerektiğini söyledi. Sonrasında 6-7 ay bazı sorunlardan dolayı ara verdik bebek düşünmedim. Sonrasında 3 ay denedik tekrar bu sefer hamile kalamadım genel bi kontrole gittim ve prolaktin hormonum 74 çıktı 2 adet dostinex verdi 3 gün arayla içtim ve bitti şimdi 4. Denememiz ve ben yine hamile kalamadım . İlacı bu ay kullandım daha etkisini göstermemiş olabilir mi acaba ?

Bende aynı durumdayım. Son kürtajı 9 Nisan'da oldum. 10 ay oldu. 3-4 ay denedik olmadı. Takviye ve ovulasyon testi de kullandım ama olmadı. Doktora gittim bu ay çatlatma tedavisine başlayacağız. İlerleyen süreç nasıl olur bilemiyorum çok zor bir sınav. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizi sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤍

Bende aynı durumdayım. Son kürtajı 9 Nisan'da oldum. 10 ay oldu. 3-4 ay denedik olmadı. Takviye ve ovulasyon testi de kullandım ama olmadı. Doktora gittim bu ay çatlatma tedavisine başlayacağız. İlerleyen süreç nasıl olur bilemiyorum çok zor bir sınav. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bizi sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤍
Amin inşallahh🙏 bende ovulasyon testi kullanıyorum çatlama oluyor ama normalde hamile kalabilirken şimdi neden hamile kalamıyorum anlamadmm yaklaşık 3 senedir evliyim

Doğru haklısınız hatta ben hormon testleri doktordan kendim istedim onada hiç gerek duymamıştı bişey yoktur diyodu. Doktor öyle bir tavır sergileyince filmi söylemeye de çekindim açıkçası yoksa kararlıydım doktora giderken film isteyecektim bende. Ama 2 tane tablet dostinexle düşermiysş prolaktin. Bidaha kontrol etmeyene gerek yok dedi. Bende reglimi bekliyorum sağlıkocağında yaptıracağım

Back