Öncelikle herkese merhaba biri 1,5 digeri 3 yaşında minik böcüklerimle ameliyat deneyimlerimi anlatmak istedim çünkü ameliyat olmadan önce en çok küçük çocuğu olan annelerin tecrübelerine ihtiyacım vardı neyse ki 8.11.2016 tarihinde ameliyatımı sorunsuz bir şekilde oldum 1 gece hastanede kalmam gerektiği için o gece annem ve kv kızlarıma bakmak için bende kaldı benim ise yanımda eşim vardı herşeyi tektek organize ettim
Annem ameliyat sonrası 1 hafta daha kalmalıydı çünkü kızların akşama kadar peşinde koşturacak biri lazımdı eşimde hep evde ve kızları uyutmada yardımcı oldu gögüs eatetiğim yeterli doku olduğu için meme altına yapıldı hiçbir şekilde ağrı sızı çekmedim burnumda aynı şekilde çok konforlu bir ameliyat sonrası yaşadım tek sorun sağ gögsümde sıvı birikmesi oldu ve zamanla o da geçiyor kısacası çocugu olanlar ve yaptırmayı erteleyenler size üç beş gün yardım edecek biri olursa sakın korkmayın ertelemeyin buraya heranımı ameliyat öncesini ve sonrası gün gün paylaşmak isterdim lakin çok uzun olup sıkmasını istemedim eğer sorularınız olursa seve seve cevap veririm