2 küçük çocuğu olanlar bebek karyolalarını nasıl yerleştirdiniz :( lütfen yardım

sorma şekerim valla düşünmekten uyaymıyorum ya..3-4 yaşında olsa amenna ama geçrkten küçük geliyor bana,daha şurda 3 ay önceye kadar emiyordu benim yavrum..bebek ya hiçbişey anlamıyor ne biliiyim..bu ara bunalımdayım zaten..herşey kafama takılıyor..çok öptüm seni

tatlım bence ben cok küçük değil artık 2 yasında alt tarafı yan oda falan olacak sık sık kalkar bakarsın yada bebek telzisi koyarsın

oğlunuz 3 - 4 yaşına geldiğinde de sizin gözünüze küçük grünecek,siz bu gidişle oğlunuzu askere gönderene kadar beraber yatarsınız :))

bırakın çocuğunuz artık tek başına bir şeyler yapmaya başlasın,özgüven kazansın.

onu her anne gibi bende düşünüyorum tabiki....gece zaten sık sık kalktım küçükken özellikle....ama çevremde ne kadar beraber yatan varsa çocuk ayrılmıyor büyüyünce..2 arkadaşımın çocukları 5 yaşına geldiler hala odalarında yatıyor..bende bunun başıma gelmemesi,ilerde çocuğunda benimde rahat etmemiz için baştan ayırdım hiçte pişman olmadım..

bende 3.bebeğime hamişim.kızım 21 aylık.bebek geldiğinde 24 aylık olacak inşallah.bizde 5,5 yaşında bir de abi var ve ben bayadır 2 si aynı odada kalsın diye uğraşıyorum.şu sıralr yatağında uyuyor ama gece almazsam feryat figan ağlıyor.mecbur alıyorum.bebek geldiğinde ne yapacağımı bimlyorum.bu arada bizim odada park yatak var.onların odada karyolası var.2.bebeğim olduğunda 1 yaşından beri ayrı odada uyuyan 3,5 yaşındaki oğlumu da biizm odaya aldık.o kadar ki insan kıyamıyor.pedagoglarda açıklamalarında üstüne kuma gelmesi diye tabir ediyorlar kardeş gelmesi olayını ve ben oğluma kıyamadım.6 ay birlikte kaldık sonra tekrar odasına geçti.zor bir süreç elbet.21 aylık olanda bebek gerçekten.ne olacak bilmiyorm bende

ay lütfen böyle dalga geçmeyin yaa üzülüyorum zaten kafam karmakrışık bu aralar psikolojim bozuk.. ben bir yardım eli uzansın fikir verilsin diye uğraşıyorum ama böyle yazıları görünce hep hayakırılığı yaşıyorum:sinifsinif:

ece valla öyle büyük abisi olsa ona güvenip yalnız kalmıyor diye yatırırım cesaret edip ama hepten tek kalmasına ne ben ne şim razı..eşimde gözümüzün önünde olsun diyor..
sanıırm en son kararla oğlumun karyolasını eşimin yanına geçireceğim ve bebeği kendi tarafıma alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…