Haha delikafadulden çok ilginç bir ba$lik olmu$ bu.
$imdi senin yazdiklarini hayal ettim.
Ben olsam ne yapardim diye dü$ündüm...
Anneyle babanin yatagini ortaya diger iki yatagi da kenarlara alirdim. Büyük çocugu babadan tarafi bebegin yatagini ise kendi tarafima alirdim. Böylece bebegim hep gözönümde olurdu. Diger büyük olan bebegimiz (artik büyümü$ çocuk diyelim ona) onu da babasi kontrol ederdi.
Yalniz oglunuz büyümü$ artik kendisinin ayri bir odasi yokmu? Yava$ yava$ onun yatagini kendi odasina alsaniz... CADIARZU
canım ben senin durumundayım
benim 3. bebeğim olduğunda 2. bebeğim 24 aylıktı
24 aylık olan oğlum asansörlü beşiğinde yatıyor
3. bebeğime park yatak aldık
bi kaç ay sonra tekrar bi düzenleme yapıcam
2 . çocuğumu normal bazalı karyola alıp karyolanın bi tarafını duvara yaslıcam diğer yanına sandalye koymayı düşünüyorum
küçüğümünde uykusu düzene girerse abisinin asansörlü yatağına alıp park yatağı ortadan kaldırmayı düşünüyorum
bunlar sana yardımcı olurmu bilmiyorum
bence odasına yatma zamanı gelmiş..onu ayrı tutmak gibi düşünme.bebek vakitli vakitsiz ağlıcak oda uyanacak..doğumuba baya var ayrı yatmaya alıstırmalısın
cnm sanırım senin ilk bebeğin ondan başlık tuhaf geldi kafamçokkarıştı başına gelince herşey tuhaflıktan çıkıp soruna dönüşüyor :sinifsinif:
evet eşimde oğlumu kendi tarafına koyalım dedi ama oğlum hem bana çok düşkün.hemde ben gecede 10 kezden fazla uyanıp üstünü örtüyorum,oysa eşimin uykusu çok ağır bütün gece boyunca 1 kez ya uyanır ya uyanmaz..çocuk harap olur valla..kıyamıyorum sanki 2.plandaymış gibi olacak.ilgisiz kalacak yavrummafoldumben
acaba uygun fiyatlı iki tane park yatakmı alsan mı
ama bebekten çok rahatsız olur biliyomusun
bebek çok uyanıyo biliyosun
e kendide çok uyanıyomuş
o zaman o çocuk asla gece uykusu uyuyamaz daha aksileşir
mutlaka bebekle büyüğü ayrı odalarda olmalı
bi yol bulmalısın canım vaktin varken bişiler yap (ayrı oda da yatırma adına )
Bence oglunu sımdıden ayrı odaya alıstır.Hamılelıgıne de daha varken hazır.Bunu dogumdan sonra yaparsan kıskanabılır benı odadan attılar yenı kardes yatıyor havalarına gırebılır. Ama ayrı yatır bence. Yenı dogacak bebegıne de park yatak alın.Hep cocuklarla mı uyuyacaksınız :2:
kızım 19 aylık ve doğduğundan beri odasında yatıyor..zaten odalar çok yakın olduğundan kapılarda açıktı başta gık dese duyup koşardım hemen..öyle alıştı bizde rahat ettik oda rahat etti...odasında çok rahat ve huzurlu uyuyor..bende 12. haftanın içindeyim hamileyim..2 yaş 2 aylıkken 2. gelecek nasipse..2. yaş gününde oda alalım diyoruz..bizde park yatak vardı sadece..yatağıda korumalı olacak..küçükte artık bizimle yatar park yatak ta,uyku düzeni girene kadar.
Yatak odan müsaitse bir beşiği babanın tarafına diğerini de kendi tafarına koy....büyük olan çocuk babanın yanında yatsın küçük senin yanında....biraz büyüdüklerinde ise ranza alabilrsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?