saol cnm bnm inşallah bi dahaki buluşmamızda yanımızda olmanı bizde çok isterizz opuyorumnanaktanyaaa ikinizde çok güzel çıkmışsınız bidahakine bende gelicemmmmmmmm işte çok kıskandımlmaz: öptüm ikinizideopuyorumnanaktan
çok tşkr ederiz ablacım.opuyorumnanaktanvay benim okeycilerim. oh ne iyi etmişsiniz. sibelcim özledik artık. dreamıda kap gel izmire. canlarım dosluğunuz daim olsun. çok şekersiniz. öpüyorum ikinizide.opuyorumnanaktan
çok tşkr ederiz cnmopuyorumnanaktandesıbel ablam masallah il sınırlarını bıle aşmışsın :jeyyar: ve bana cok yakınmışsın
keşke bende sızlerı görebılseydım
dostluğunuz daım olsun cıtırlar:lepi:
canımsın ablacımm çok tşkr ederimmŞenizcanlarim bideneler ne kadar tatlisiniz bayildimopuyorumnanaktan
dremim seni gördügüme cok sevindim tatlisim benim kalbinin güzelligi yüzüne vurmus
ortim süper görünüyorsun valla yakiyorsun ortaligi fistik ortim benim
ay insallah izin zamani gelirsem hep beraber bulusuruz cok isterim dostlugunuz daim olsun insallah
öptüm cok siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tşkr ederiz canımmopuyorumnanaktandostlugunuz daım olsun..desıbel ablam sana asınayım dream ablamıda grdugume sevındım cok
çok tşkrlropuyorumnanaktangüzellere nazar değmesinnn
siyah montlu olan desibel ablam canım diğeride bnm :))hanginiz desibel hanginiz dream:uhm:
opuyorumnanaktanbakırköyü çok seviyorum,sizleri orada görmekte güzel oldu.nice dostlklara
tşkr ederiz canımopuyorumnanaktanooooooo desibel hanım,izmiri fethettin sıra istanbulamı geldi,bakim
sefan olsun arkadaşım,,dostluğunuz daim olsun ,opuyorumnanaktan
çok tşkrlropuyorumnanaktandostlugunuz daim olsun,bol keyfli gezmeler,muhabbetler sizeyerimseniben
desibel,opuyorumnanaktan
Dream opuyorumnanaktan
çok tatlısınız.tanışıp kaynaşmanıza sevindim adınıza canım.
saol cnm benimm Şeniz opuyorumnanaktanofff yaaa kıskandım yemin ederim süpersiniz yaaa.....dream çok güzel ve şekersin bacım..
sibelişkom istanbul sankim yaramış sana resimleri yine birilerinemi çektirdinizkaydirigubbakcemile3
ikinizide çoook öptüm..
tşkr ederizz opuyorumnanaktanikinizde çok tatlısınız. sıcak bir dostluk oluşmuş belli allah devam ettirsin inşallah.:içelim: sibelciğim özledik valla gel artık...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?