2 Kişilik Mini Buluşma...(Okeyin 4 lüsünden Desibel ve Dream)

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
683
İstanbul

Geçen hafta Dreamla Bakırköye buluştuk....kaydirigubbakcemile5Öyle sıcak öyle tatlı ki....Yazdığı mesajlardan tahmin ediyordum böyle olabileceğini ama çok fazlaymış cnm bnm...hihoyyytÇok sevdim onu çok....:asigim:Biitom için de öptüm onu....Şeniz

Aşk olsun abla istanbula gelıyorsun haberım yok darıldım valla

bakırköyü çok seviyorum,sizleri orada görmekte güzel oldu.nice dostlklara

ooooooo desibel hanım,izmiri fethettin sıra istanbulamı geldi,bakim
sefan olsun arkadaşım,,dostluğunuz daim olsun ,opuyorumnanaktan

yaaa ikinizde çok güzel çıkmışsınız bidahakine bende gelicemmmmmmmm işte çok kıskandım:olmaz: öptüm ikinizideopuyorumnanaktan

dostlugunuz daim olsun,bol keyfli gezmeler,muhabbetler sizeyerimseniben

vay benim okeycilerim. oh ne iyi etmişsiniz. sibelcim özledik artık. dreamıda kap gel izmire. canlarım dosluğunuz daim olsun. çok şekersiniz. öpüyorum ikinizide.opuyorumnanaktan

desıbel ablam masallah il sınırlarını bıle aşmışsın :jeyyar: ve bana cok yakınmışsın
keşke bende sızlerı görebılseydım

dostluğunuz daım olsun cıtırlar:lepi:

canlarim bideneler ne kadar tatlisiniz bayildimopuyorumnanaktan
dremim seni gördügüme cok sevindim tatlisim benim kalbinin güzelligi yüzüne vurmus
ortim süper görünüyorsun valla yakiyorsun ortaligi fistik ortim benim
ay insallah izin zamani gelirsem hep beraber bulusuruz cok isterim dostlugunuz daim olsun insallah
öptüm cok siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Desibel ablamopuyorumnanaktan
Ne güzel görünüyorsunzemuszemus

yaaa ikinizde çok güzel çıkmışsınız bidahakine bende gelicemmmmmmmm işte çok kıskandım:olmaz: öptüm ikinizideopuyorumnanaktan
saol cnm bnm inşallah bi dahaki buluşmamızda yanımızda olmanı bizde çok isterizz opuyorumnanaktan
vay benim okeycilerim. oh ne iyi etmişsiniz. sibelcim özledik artık. dreamıda kap gel izmire. canlarım dosluğunuz daim olsun. çok şekersiniz. öpüyorum ikinizide.opuyorumnanaktan
çok tşkr ederiz ablacım.opuyorumnanaktan
desıbel ablam masallah il sınırlarını bıle aşmışsın :jeyyar: ve bana cok yakınmışsın
keşke bende sızlerı görebılseydım

dostluğunuz daım olsun cıtırlar:lepi:
çok tşkr ederiz cnmopuyorumnanaktan

canlarim bideneler ne kadar tatlisiniz bayildimopuyorumnanaktan
dremim seni gördügüme cok sevindim tatlisim benim kalbinin güzelligi yüzüne vurmus
ortim süper görünüyorsun valla yakiyorsun ortaligi fistik ortim benim
ay insallah izin zamani gelirsem hep beraber bulusuruz cok isterim dostlugunuz daim olsun insallah
öptüm cok siziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımsın ablacımm çok tşkr ederimmŞeniz
inşallah en yakın zamanda snnlede görüşürüz ablacım şöyle hepberaber toplaşır muhabbet ederiz bol boll çokk öpüyorum ablam ve seni çokk seviyorummŞenizopuyorumnanaktan

dostlugunuz daım olsun..desıbel ablam sana asınayım dream ablamıda grdugume sevındım cok
tşkr ederiz canımmopuyorumnanaktan
güzellere nazar değmesinnn:nazar::nazar:
çok tşkrlropuyorumnanaktan
hanginiz desibel hanginiz dream:uhm:
siyah montlu olan desibel ablam canım diğeride bnm :))
bakırköyü çok seviyorum,sizleri orada görmekte güzel oldu.nice dostlklara
opuyorumnanaktan
ooooooo desibel hanım,izmiri fethettin sıra istanbulamı geldi,bakim
sefan olsun arkadaşım,,dostluğunuz daim olsun ,opuyorumnanaktan
tşkr ederiz canımopuyorumnanaktan
dostlugunuz daim olsun,bol keyfli gezmeler,muhabbetler sizeyerimseniben
çok tşkrlropuyorumnanaktan

canımsın sibel ablacım.. ŞenizŞenizŞeniz
bnde seni öyle çok sevdim ki anlatamam çokkk güzel bi gündü gerçekten.saatlerin nasıl geçtiğini anlamadım bileeopuyorumnanaktan
bnde bitoş ablam için ablamı öptümm.için rahat olsun bitoş ablacım öpücüklerin iletildii opuyorumnanaktanŞeniz
inşallah bu buluşmalarımız dahada sıklaşıcak ablacımm..seni çok öpüyorumm ve çok seviyorumm:asigim:Şeniz ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

desibel,opuyorumnanaktan

Dream opuyorumnanaktan

çok tatlısınız.tanışıp kaynaşmanıza sevindim adınıza canım.:nazar::nazar:

offf yaaa kıskandım yemin ederim süpersiniz yaaa.....dream çok güzel ve şekersin bacım..
sibelişkom istanbul sankim yaramış sana resimleri yine birilerinemi çektirdinizkaydirigubbakcemile3
ikinizide çoook öptüm..

ikinizde çok tatlısınız. sıcak bir dostluk oluşmuş belli allah devam ettirsin inşallah.:içelim: sibelciğim özledik valla gel artık...opuyorumnanaktan

desibel,opuyorumnanaktan

Dream opuyorumnanaktan

çok tatlısınız.tanışıp kaynaşmanıza sevindim adınıza canım.:nazar::nazar:

çok tşkr ederizz opuyorumnanaktan
offf yaaa kıskandım yemin ederim süpersiniz yaaa.....dream çok güzel ve şekersin bacım..
sibelişkom istanbul sankim yaramış sana resimleri yine birilerinemi çektirdinizkaydirigubbakcemile3
ikinizide çoook öptüm..
saol cnm benimm Şeniz opuyorumnanaktan
bi kaç tanesini benim arkadaşım çekti :)

ikinizde çok tatlısınız. sıcak bir dostluk oluşmuş belli allah devam ettirsin inşallah.:içelim: sibelciğim özledik valla gel artık...opuyorumnanaktan
tşkr ederizz opuyorumnanaktan

Back