- 17 Ağustos 2023
- 444
- 163
- 32
- Konu Sahibi acelyali29
Merhaba kızlar. Bir önceki gebeliğimde regl oluyor ama beta değerim yükseliyordu. Sonra kendiliğinden değerlerim düştü ve 0 landı. Kendi kendine yokolan dış gebelik olduğuna karar verildi. Nadirde olsa böyle bisey yasanabilirmis. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ama değerlerim 2-3 günde bir 5 kat artıyor inanılmaz güzel yükseliyor ters hiç birsey yok. 1800 lü değerlerde ilk ultrasona girdim. Minik birsey görünüyor ama kesemi emin değilim dendi doktor tarafından. 2 gün sonra yine bakalım dendi ve oradan arıldım. Klinikten ayrılmamla inanılmaz siddetli kasık ağrısı yasamaya basladım ama muayeneden olduğunu düsündüm keseyi görmek için 10 15 dk muayene yapılmıştı cunku. Eve gelip uyudum ve uyandığımda ayakta duramıyordum. Şiddetli kasık ağrısı, yüzüm bembeyaz, titreme rektal ağrı ile acile gittik. Meğer bu bir dıs gebelikmis ve iç kanamam baslamıs. Asla böyle birsey beklemiyorduk cunku değerlerim cok güzel artmıştı. Sabaha kadar yapılan kontrollerde maalesef iç kanama miktarı azalmadı ve acilen ameliyata alındım. Tüpüm alınmadı ucundaymıs gebelik. Milking yöntemiyle temizlenmis. Sezeryan dikişlerim var. Cok acı cektim hem bedenen hem ruhen. Tüpümün akıbetini bilmiyorum. Bi doktor bir zararı olmaz dedi, biri eskisi gibi olmaz. Kafam cok karısık ve umutsuzum. Tekrar gebelik yasamaktan korkmus durumdayım. Benzer veya aynı seyleri yasayanlar var ise süreci ve yaptıklarını dinlemek isterim